Jasmincim maşallah göbişine bebişine ne güsel büyümüş ama çokkk kocaman değil ölçüm yaptınmı ne kadar geliyo cm'le:)
günaydın bayanlar....
valla göbek şov yapmışsınız.... MAŞALLAH HEPİNİZE VE BEBİŞLERİNİZE tabi.... ama bu konuda sanırım rekor bendeçünkü hamileliğin başından beri 12 kilo aldım ama dert etmiyorum inşallah sonrasında vericem.tabi hiç bir vitamini aksatmayınca böyle oldu ama allaha şükür bebeişin kilosu da iyi ona yarıyo ya o yüzden mutluyum şimdiden 1 kiloyu geçtiiiii boyuda uzunmuş. tabi benim göbüş çok büyük bu yüzden. okulda artık izne çıkmam gerektiğini söylüyorlar halbuki daha 5 hafta var....
dün hamilelik aldığımız yerde kadın beni 7buçuk 8 aylık sanmış. ama yine de dert etmiyorum.NE KADAR POZİTİFİM .... ALLAHIM BEBEİŞLERİMİZİ KORUSUN KIZLAR...
[sıze="2"]günaydın bayanlar....
Valla göbek şov yapmışsınız.... Maşallah hepinize ve bebişlerinize tabi.... Ama bu konuda sanırım rekor bendeçünkü hamileliğin başından beri 12 kilo aldım ama dert etmiyorum inşallah sonrasında vericem.tabi hiç bir vitamini aksatmayınca böyle oldu ama allaha şükür bebeişin kilosu da iyi ona yarıyo ya o yüzden mutluyum şimdiden 1 kiloyu geçtiiiii Boyuda uzunmuş. Tabi benim göbüş çok büyük bu yüzden. Okulda artık izne çıkmam gerektiğini söylüyorlar halbuki daha 5 hafta var....
.... Allahım bebeişlerimizi korusun kızlar...[/sıze]
CANIM ŞİMDİ ÖLÇTÜM 109 ÇIKTI kaydirigubbakcemile3
Canım günaydın maşallah kuzuna ne güsel ona yarıyosa sorun yok canım tabikide hepimiz öyle diyoruz
Sende ölçüm yapıp ekle bakalım ne kadar bak benimki 104 cm felan bende 13 kilo aldım bizlerde iddalıyız yani seninkinide görelim canımcım
:1hug:
sanada günaydın canı.bende en son 20 martta gittiğimde 12 kg almıştım bakalım.bu sefer kaç kilo almışız.
CANIM ŞİMDİ ÖLÇTÜM 109 ÇIKTI kaydirigubbakcemile3
zuzum geç kaldın yavrum açılışı senin yapmana alışmışız şaştık kaldık yawww.
Bende bu haftasonu doktora gidicem ctesi kontrolümüz var birde yüklememiz sonra eminönüne gidicez alışverişe pazarda maç izlicez dinlenmek yok gene ama gezince dinleniyorum galiba ben:roflol:
günaydın bayanlar....
valla göbek şov yapmışsınız.... MAŞALLAH HEPİNİZE VE BEBİŞLERİNİZE tabi.... ama bu konuda sanırım rekor bendeçünkü hamileliğin başından beri 12 kilo aldım ama dert etmiyorum inşallah sonrasında vericem.tabi hiç bir vitamini aksatmayınca böyle oldu ama allaha şükür bebeişin kilosu da iyi ona yarıyo ya o yüzden mutluyum şimdiden 1 kiloyu geçtiiiii boyuda uzunmuş. tabi benim göbüş çok büyük bu yüzden. okulda artık izne çıkmam gerektiğini söylüyorlar halbuki daha 5 hafta var....
.... ALLAHIM BEBEİŞLERİMİZİ KORUSUN KIZLAR...
Bilas işim var cnm bugün ara ara bakıyorummm kaydirigubbakcemile2 Ne güsel sende gezceksinnn haftasonu ben izlemem maçı heyecan yapıyorum, zaten ben fb liyim, eşim gs li kavga cıkmasın simdi kaydirigubbakcemile3 Ben cok gezince accık akıntım oluyo ya dikkat etcem bakalım bu haftasonuu sözdeee :içelim:
Masallah akdas yawww bebişe bak tosuncuk tosuncukkkk 1 kilo olmus demek, biz senle aynıyıs kıssss valla :lepi: Bende en son tartıldıgımda cok cok almıstım ama soylemem mutluyum halimden komacan göbeeeemmm var kaydirigubbakcemile3 Allah nazarlardan saklasın cnm bebişini de seni de
ÖLÇTÜM CANIM ŞİMDİ 110.cm . çıktı. çok mu? bilmiyorum. ..
valla ben evde tartılıyorum daha iyi dr sanki daha fazla çıkarıyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?