2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Teşekkür ederim ilsucum evet güzel yorgunluklar darısı boya badanaya başlayacakların başına :)

zuzum geç kaldın yavrum açılışı senin yapmana alışmışız şaştık kaldık yawww.
Bende bu haftasonu doktora gidicem ctesi kontrolümüz var birde yüklememiz sonra eminönüne gidicez alışverişe pazarda maç izlicez dinlenmek yok gene ama gezince dinleniyorum galiba ben:roflol:

günaydın bayanlar....

valla göbek şov yapmışsınız.... MAŞALLAH HEPıNıZE VE BEBıŞLERıNıZE tabi.... ama bu konuda sanırım rekor bende çünkü hamileliğin başından beri 12 kilo aldım ama dert etmiyorum inşallah sonrasında vericem.tabi hiç bir vitamini aksatmayınca böyle oldu ama allaha şükür bebeişin kilosu da iyi ona yarıyo ya o yüzden mutluyum şimdiden 1 kiloyu geçtiiiii boyuda uzunmuş. tabi benim göbüş çok büyük bu yüzden. okulda artık izne çıkmam gerektiğini söylüyorlar halbuki daha 5 hafta var....
.... ALLAHIM BEBEıŞLERıMıZı KORUSUN KIZLAR...

Son düzenleme:
herkese günaydın kızlarr hüzün canım geçmiş olsun tatlım ılık ballı yada pekmezli limon sık içine iç iyi gelir denemende farda var inşallah çabuk atlatırsın hürremm canım sende benim gibi badana işine atılmışsın allah kolaylık versin bugün yerimden bende kalkamadım heryerim ağrıyo jasmin maşallah göbişine ne güzel büyüş nazarlardan korusun rabibim

Canım günaydın maşallah kuzuna ne güsel ona yarıyosa sorun yok canım tabikide hepimiz öyle diyoruz
Sende ölçüm yapıp ekle bakalım ne kadar bak benimki 104 cm felan bende 13 kilo aldım bizlerde iddalıyız yani seninkinide görelim canımcım
:1hug:

sanada günaydın canı.bende en son 20 martta gittiğimde 12 kg almıştım bakalım.bu sefer kaç kilo almışız.

ÖLÇTÜM CANIM ŞıMDı 110.cm . çıktı. çok mu? bilmiyorum. ..

sanada günaydın canı.bende en son 20 martta gittiğimde 12 kg almıştım bakalım.bu sefer kaç kilo almışız.

valla ben evde tartılıyorum daha iyi dr sanki daha fazla çıkarıyor :))

Son düzenleme:

Bilas işim var cnm bugün ara ara bakıyorummm kaydirigubbakcemile2 Ne güsel sende gezceksinnn haftasonu ben izlemem maçı heyecan yapıyorum, zaten ben fb liyim, eşim gs li kavga cıkmasın simdi kaydirigubbakcemile3 Ben cok gezince accık akıntım oluyo ya dikkat etcem bakalım bu haftasonuu sözdeee :içelim:

Masallah akdas yawww bebişe bak tosuncuk tosuncukkkk 1 kilo olmus demek, biz senle aynıyıs kıssss valla :lepi: Bende en son tartıldıgımda cok cok almıstım ama soylemem mutluyum halimden komacan göbeeeemmm var kaydirigubbakcemile3 Allah nazarlardan saklasın cnm bebişini de seni de

çok sağol canım. bütün bebeklere ve annelere bol bol MAŞALLAH diyelim değilmi :))

GÜnaydın gÜzel anneler
maŞallah zamn ykalŞatıkÇa genel temzılık muhabbetı baŞlamıŞ.
Benım de en Çok dÜŞÜndÜĞÜm o.
Bakalım.
ne yapalım fırsat bulunca ,2 gÜn temızletırız dıyorum.
Ancak bıter,
annemler ancak doĞumda gelebılecekerl yada bır kaÇ gÜn Önce o yzÜden temzılıĞıe deĞıl de
belkı dolap ıÇlerıne falan yardımalrı olur.
Bırde dolaba bÖrek felan yapıp atmaya ,
ÇÜnkÜ gelen gıdecek olacak acıl durumalr ıÇın bazı hazır Şeyler buılundurmalıyız buzlukta.
Neyse ,saĞlıkla gelsın bebeklerımz de baŞka dert vermesın allahım

Son düzenleme:
akdaş hoşgeldin
masallah yediklerin bebişine yaramış epey bir kiloluymuş annesi tosuncuk
12 kilo ya gelirsek zannımca 20 kiloyla bitirirsin artık :))))
evet dediğin gibi dr un tartısı hep fazla tartıyor :)))o da ayakabıyla falan tartıldığım için sanirim

ÖLÇTÜM CANIM ŞİMDİ 110.cm . çıktı. çok mu? bilmiyorum. ..

valla ben evde tartılıyorum daha iyi dr sanki daha fazla çıkarıyor :))

Canım maşallah iyi çıkmış bi arkadaşımız ikiz hamileydi 112 çıkmıştı seninkide bayağı iyiymiş
Bir cengaver geliyo galibaaa normal doğummu düşünüyosun pekikafamçokkarıştı

KIZLAR kahvaltımı etmedim daha vallahi çok acıktım. sonra görüşürüz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…