2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

slm hanımlar .selsiin hata yok değilmi orda tek bir bebiş:ecrin_bebek: var maşallah ya kocaman gerçi benimki seni geçer 118 cm baktım ölçüyonuz bende ölçtüm benim kızımdan kalmada göbüş vardı malesef

valla tek canım.doktorun dediği öyle.ama dün biri bahsetmişti.doğurmuş tek diye ikiz çıktı.kim bahsetmişti hatırlayamadım.hı şimdi hatırladım ilsu anlatmıştı.kadının ikiz çıkmış.bizede süpriz olmaz herhalde.bundan öncekiler ikizdi ama yaşamadılar maalesef

kızlar catlaklar basladı mı sizde
ya da catlarsak kaçıncı ayda baslıyor bilginiz var mı?

kızlar catlaklar basladı mı sizde
ya da catlarsak kaçıncı ayda baslıyor bilginiz var mı?

bende daha yok.ama aslında bacaklarım filan .çok çatlar benim kilo alıp vermekten.ilginçtir göbeğimde henüz yok.derdim hep hamile kalınca göbeğim kesin çatlar diye.annemin filanda çatlamamış hiç.belki ona benzemişimdir

ALLAH OĞLUNA UZUUN ÖMÜRLER VERSİN .KIZIMDA BANADA YOLDA ÇEVİRİP İKİZMİ BNEKLİYOSUN DİYE SORULURDU HEP VE KORKARDI BENDEN HERKES KARNIM ÇOK BÜYÜKTÜ :CüvCüv:SEİNDE İKİNCİ HAMİLELİK BÜYÜK OLAMSI NORMALDİR HERALDE

amin canım hepimizin yavrularına allah sağlık uzun ömür versin

Benim göbeğimin altı çok hafif çatladı yeni yeni bacaklarımda ve bel çevremdede oluşuyor artık krem falan hikaye o kadar sürdüğüm halde çatlıyorum denildiği gibi soya çekim bu

Bende henüz yok neyseki inş. olmaz bebe yağı sürüyorum bol bol ama çatlak bir gecede oluyomuş ırsi ya eğer ailede varsa oluyo onu gördüm çevremde inş. çatlamayız yaa:Saruboceq:

Benımde basen tarafımda beyazlıklar var sanırım catlıyor oralarım kızlar
gÖbÜŞte bır vukuat yok

günaydınnnnnn

hava çok güzel burda , çıkıp oğluşumla dolaşıcaz , ip alıcaz yeni ciciler örelim diye hihoyyyt
akşam 6.30da randevumuz var dr.umuzla , bakalım oğulcan ne kaaaa büyümüş kaydirigubbakcemile3

ilsucum çatlamayı sorumşsun , sanırım ben daha 3. ayda başladım çatlamaya , memişlerden : kaydirigubbakcemile3
göbişte bi aksiyon yok şimdilik , o da tedaviden önce laparoskopi ameliyatı olmuştum , o yüzden karnım bayaaa şişip genişlemişti , neredeyse şimdi olduğu gibi şişmişti bir ara ödemden , sanırım o yüzden bi esneklik kazandı ve henüz göbiş çatlamadı
ama şimdi ben böyle dedim ya akşama çatladığını görürüm :roflol: eşim hep der " maşallah dediğin 3 gün yaşıyo senin " diye :roflol:

bu arada kız bebiş bekleyen ve park yatak gibi yataklardan almayı düşünen annecikler , çok uygun ve çok güzel bir model buldum netten bakınırken .. fiyatı 187 tl .. ilgilenenlere linkini gönderirirm özelden yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…