- 8 Şubat 2008
- 6.873
- 613
- 363
selsin maasallah canım kocaman olmus göbisin, 41 kere maasallah oğlusuna, sağlıkla zamanında gelsin kuzucuğun...
heyy maşallah selsinn çok tatlı göbüşünnn kocaman olmuş oğlan baya yer açmış kendine annesi :)
masallahhh selsinn epeyce büyümüş ve sivrilmiş karnın senin .
slm hanımlar .selsiin hata yok değilmi orda tek bir bebiş :ecrin_bebek: Var maşallah ya kocaman gerçi benimki seni geçer 118 cm baktım ölçüyonuz bende ölçtüm benim kızımdan kalmada göbüş vardı malesef
evet masallah selsin :)))
kızlar catlaklar basladı mı sizde
ya da catlarsak kaçıncı ayda baslıyor bilginiz var mı?
ALLAH OĞLUNA UZUUN ÖMÜRLER VERSİN .KIZIMDA BANADA YOLDA ÇEVİRİP İKİZMİ BNEKLİYOSUN DİYE SORULURDU HEP VE KORKARDI BENDEN HERKES KARNIM ÇOK BÜYÜKTÜ :CüvCüv:SEİNDE İKİNCİ HAMİLELİK BÜYÜK OLAMSI NORMALDİR HERALDEvalla tek canım.doktorun dediği öyle.ama dün biri bahsetmişti.doğurmuş tek diye ikiz çıktı.kim bahsetmişti hatırlayamadım.hı şimdi hatırladım ilsu anlatmıştı.kadının ikiz çıkmış.bizede süpriz olmaz herhalde.bundan öncekiler ikizdi ama yaşamadılar maalesef
allah oğluna uzuun ömürler versin .kızımda banada yolda çevirip ikizmi bnekliyosun diye sorulurdu hep ve korkardı benden herkes karnım çok büyüktü :cüvcüv:seinde ikinci hamilelik büyük olamsı normaldir heralde
günaydınnnnnn
hava çok güzel burda , çıkıp oğluşumla dolaşıcaz , ip alıcaz yeni ciciler örelim diye hihoyyyt
akşam 6.30da randevumuz var dr.umuzla , bakalım oğulcan ne kaaaa büyümüş kaydirigubbakcemile3
ilsucum çatlamayı sorumşsun , sanırım ben daha 3. ayda başladım çatlamaya , memişlerden : kaydirigubbakcemile3
göbişte bi aksiyon yok şimdilik , o da tedaviden önce laparoskopi ameliyatı olmuştum , o yüzden karnım bayaaa şişip genişlemişti , neredeyse şimdi olduğu gibi şişmişti bir ara ödemden , sanırım o yüzden bi esneklik kazandı ve henüz göbiş çatlamadı
ama şimdi ben böyle dedim ya akşama çatladığını görürüm :roflol: eşim hep der " maşallah dediğin 3 gün yaşıyo senin " diye :roflol:
bu arada kız bebiş bekleyen ve park yatak gibi yataklardan almayı düşünen annecikler , çok uygun ve çok güzel bir model buldum netten bakınırken .. fiyatı 187 tl .. ilgilenenlere linkini gönderirirm özelden yerimseniben
günaydın cnm. yatak çok güzelmiş bana özelden yaz cnm bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?