2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

şu doğum zamanları gelse burdaki heyecanı düşünemiyorum hepimiz telaşlı telaşlı bekliyoruz düşünsenize tam yazarken sancı gelirmiş

Herkese tünaydınnn, selsincim maşallah göbüşüne süpersiniz nazar değmesin canım . Benim mide yanması değilde artık borum yanıyo diyorum kaydirigubbakcemile3 öyle bi yanma dünden beri ama şimdi geçtiiiiiiiii çünkü geçirdim dermişim :)

Şımdı benım gÖbeĞım ıle gÖĞÜslerım artık neredeyse bırbırıne deĞıyor.Özellıkle otururken.ve orada acayıp bır yanma oluyor sızdede oluyormu bÖyle bırŞey

çok sağol güzelim.sanada geçmiş olsun.gerçi geçmiş ama olsun ben genede söylüyim

selam tatlı annecikler ve şeker kuzucuklarııııııııhihoyyytŞeniz

bugün nasılsınız bakalımmmmm

biz iyiyiz çok şükür kızımla 11 e kadar uyumuşuz kalktık evi topladık kahvaltımızı yaptık ve de çayımızı aldık yanınıza geldikkkkkkk:lepi:

hoşgeldin canım.oh keyif sizde.valla süper

sağol canımcım.galiba evet iç karnım dar.canım oğlumun adı benim çağın bera olucak.çınar değil.

ayyyyy pardon canım , hüzün yılının oğluşunun adı olacaktı çınar , ç harfiyle başlayınca karıştırdım birden sanırım kaydirigubbakcemile3
çağın çok güzel bir isim hakkaten , adıyla yaşasın paşamız

slm demetcim hoş geldin . sende benim gibisin çay keyfimizdende geri kalmıyoruz

önemli değil canım.teşekkür ederiz teyzesi.amin bütün bebecikler sağlıklı ve uzun ömürlü olsun inşallah

ayyy selsinnnn çok tatlı olmuşsun yaaaaa

ne kadar yakışmış hamilelik sana maşallah canım sanada göbüşünede kuzuna daŞeniz

kızlar bende yeni bişey öğrendim bebek doğduğunda anne sütünden önce ağzına 1-2 damla nar suyu damlatılırsa o çocukta hiç gaz problemi olmuyormuş:1shok:

emzirip yatırıyolarmış gırkk mdiye kendisi çıkartıyomuş gazını valla tecrübeyle denenmiştir diye yazmış yapanlar linki bulursam ekliyeyim sizde bakın...

bende deniycem çünki oğlumda çok çektim gazdan-tatlicadiarzu-

hoşgeldin canım ne güzel kıskandım vallahiiiidelikafadulden
inşallah mayısın 2.haftasından sonra bende yatcam öğlenlere kadar

karencim benim rahmetli anneannem karınca yumurtasını ezip sürmüş teyzeme sanırım yada teyzemin kızı bebekken , demişlerdi o zaman işe yaradı diye ..
pıtışının çok da genital bölgeye yakın sürmezsiniz yada sadece koltuk altına sürerseniz belki bi şey olmaz .
benim bebiş de kız olsaydı ben d düşünüyordum sürmeyi .. yine de doğduktan sonra çocuk dr.una yada dermetologa sormakta yarar var tabi .. gerçi onlar hep altenatif tıbba karşı hep mesafeli ve tü kaka şeklindedirler ya :1closedeyes:

yaparım vallahi kötü bişeyde değil zararsız denemekte fayda var

çok sağol canım.evet canım eklede bakalım.en çok gaz sorun oluyor herhalde zaten.

hoşgeldin canım.oh keyif sizde.valla süper

slm demetcim hoş geldin . sende benim gibisin çay keyfimizdende geri kalmıyoruz

hoşgeldin canım ne güzel kıskandım vallahiiiidelikafadulden
inşallah mayısın 2.haftasından sonra bende yatcam öğlenlere kadar

hoşbulduk canlarımmmm:1hug:

ya ben eskiden tek başıma koca bir demlik bitirirdim kızlar elimden fincan eksik olmazdı çay ve sigara-tatlicadiarzu- ama şimdi günde 3 fincan içiyorum onunda rengini görenler gülüyo:1closedeyes:-tatlicadiarzu-

valla sibelcim sizleri düşünüyorum hep yani biz evdeyken zor geçiyor sizlerin Rabbim yardımcınız olsun valla hep dua ediyorum size:1no2:

tünaydın canım o yanma bendede oluyor son zamnlarda resmen borum yanıyorrr benimde bebişin şaçlarındandır diyorlar ama :sm_confused:

Dişim agrımaya basladı ((
geçmiş olsun canım ..

şu doğum zamanları gelse burdaki heyecanı düşünemiyorum hepimiz telaşlı telaşlı bekliyoruz düşünsenize tam yazarken sancı gelirmiş

canım çok fena olur vallahi onun heyecanından içimizden birileride sancılanabilir yanidelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…