dişim agrımaya basladı((
herkese tünaydınnn, selsincim maşallah göbüşüne süpersiniz nazar değmesin canım. Benim mide yanması değilde artık borum yanıyo diyorum kaydirigubbakcemile3 öyle bi yanma dünden beri ama şimdi geçtiiiiiiiii çünkü geçirdim dermişim :)
selam tatlı annecikler ve şeker kuzucuklarııııııııhihoyyytşeniz
bugün nasılsınız bakalımmmmm
biz iyiyiz çok şükür kızımla 11 e kadar uyumuşuz kalktık evi topladık kahvaltımızı yaptık ve de çayımızı aldık yanınıza geldikkkkkkk:lepi:
sağol canımcım.galiba evet iç karnım dar.canım oğlumun adı benim çağın bera olucak.çınar değil.
selam tatlı annecikler ve şeker kuzucuklarııııııııhihoyyytŞeniz
biz iyiyiz çok şükür kızımla 11 e kadar uyumuşuz kalktık evi topladık kahvaltımızı yaptık ve de çayımızı aldık yanınıza geldikkkkkkk:lepi:
ayyyyy pardon canım , hüzün yılının oğluşunun adı olacaktı çınar , ç harfiyle başlayınca karıştırdım birden sanırım kaydirigubbakcemile3
çağın çok güzel bir isim hakkaten , adıyla yaşasın paşamız
selam tatlı annecikler ve şeker kuzucuklarııııııııhihoyyytŞeniz
babystardan 2 adet bez gelmiş numune kızlar..:) extra para almadılar benden.
kızlar valla bende 3 dr a gittim hepsikız dedi erkek çıkarsaaaaaa kovalarım o dr ları vallaklava:
bu arada kız annelerine bişi sorucam ..belki duymuşsunuzdur.yenidoğan bebege koltuk altı ve pıtışına karınca yumurtası surulunce hiç kıl çıkmıomuş o bölgelerde.bendede karınca yum. yagı var acaba tahriş eder mi kullansam diye düşündüm.diğer ayların topiğinde bazı anneler kullanmış duyanınız var mı böle b tecrübe?
ayyy selsinnnn çok tatlı olmuşsun yaaaaa
ne kadar yakışmış hamilelik sana maşallah canım sanada göbüşünede kuzuna daŞeniz
kızlar bende yeni bişey öğrendim bebek doğduğunda anne sütünden önce ağzına 1-2 damla nar suyu damlatılırsa o çocukta hiç gaz problemi olmuyormuş:1shok:
emzirip yatırıyolarmış gırkk mdiye kendisi çıkartıyomuş gazını valla tecrübeyle denenmiştir diye yazmış yapanlar linki bulursam ekliyeyim sizde bakın...
bende deniycem çünki oğlumda çok çektim gazdan-tatlicadiarzu-
ayyy selsinnnn çok tatlı olmuşsun yaaaaa
Ne kadar yakışmış hamilelik sana maşallah canım sanada göbüşünede kuzuna daşeniz
Kızlar bende yeni bişey öğrendim bebek doğduğunda anne sütünden önce ağzına 1-2 damla nar suyu damlatılırsa o çocukta hiç gaz problemi olmuyormuş:1shok:
Emzirip yatırıyolarmış gırkk mdiye kendisi çıkartıyomuş gazını valla tecrübeyle denenmiştir diye yazmış yapanlar linki bulursam ekliyeyim sizde bakın...
Bende deniycem çünki oğlumda çok çektim gazdan-tatlicadiarzu-
hoşgeldin canım.oh keyif sizde.valla süper
slm demetcim hoş geldin . sende benim gibisin çay keyfimizdende geri kalmıyoruz
hoşgeldin canım ne güzel kıskandım vallahiiiidelikafadulden
inşallah mayısın 2.haftasından sonra bende yatcam öğlenlere kadar
Herkese tünaydınnn, selsincim maşallah göbüşüne süpersiniz nazar değmesin canım. Benim mide yanması değilde artık borum yanıyo diyorum kaydirigubbakcemile3 öyle bi yanma dünden beri ama şimdi geçtiiiiiiiii çünkü geçirdim dermişim :)
geçmiş olsun canım ..Dişim agrımaya basladı((
şu doğum zamanları gelse burdaki heyecanı düşünemiyorum hepimiz telaşlı telaşlı bekliyoruz düşünsenize tam yazarken sancı gelirmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?