2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Canım aynen oğluşum sporla uğraşsın çok istiyoruz ama futbolcular pek okumuyolar hemen top peşine sarılıyolar o yüzden ya basketbolcu yada voleybolcu olsun istiyoruz tahsilide olmalı
Meslek olarak ben diplomat büyükelçi felan olsun istiyorum taksime gidip büyükelçiliklerin birinin bahçesine gömmemiz lazım yada amerikaya kuzene göndericez o türk büyükelçiliğinin bahçesine gömdürsün dimi ama nasıl gömülür onuda bilmiyorum :roflol:

Menekşe maşallah canımım ne güsel ya 30 dan sonrası çabuk geçer keyfini çıkar canım şu zamanların az kaldı uykusuz gecelere :1closedeyes:

evet gaydin..diplomat olması için elçilik bahçesi hayatım:=)

ilsucum ya senn göbüşünü hiç görmedik, çeksene şekercim?

herkese günaydın

artık uyumak iyice güçleşti benim için gece neydeyse 3 saat uyuyorum sonra sabaha kadar sağa sola dönüyorum. uyuduğumdada sırt üstü uyanıyorum hep allah yardımcımız olsun hepimizin

karencim evde birkere çekip koymuştum.
yine çekinip albümün içine eklerim haber vericem cnım ozaman bakarsın

nur bendede aynı dert var ne tarafa dönsem pıt pıt pıt atıo rahat vermio bana kuzucum..2 saat sırf uyumak için debeleniorum.:1no2:

KUZEYDENİZ tatlım göbüşün çok sevimli maşallah sennle aynı sayılırız hafta ve göbüş olarak..kaydirigubbakcemile5

hadi bakalım..göbüş yollamayan anneler dökülün..hihoyyyt

herkese günaydınlarr....

bugün fazla katılmıcamm size (( işlerim çook yoğunn..
umarım herkes iyidir herhangi bi sorun yoktur..

yazmadan geçemedimm

kuzaydeniz maşallahh canımm göbüşün çook tatlıı allah nazarlardan korusun

Kıslar son dönem sırt üstü yatmak sakıncalı şuan yatamıyosanız çokda zorlamayın kendinizi son dönem zaten sizlerde rahatsız olucaksınız sırt üstü yattığınız için tıkanma gibi oluyormuş bacak aranıza yastık alın yastık olduğu için mecburen sağa veya sola yatmak zorunda kalıcaksınız bir süre sonrada alışmış olursunuz zaten :1hug:

Günaydın arkadaslar, hepimiz için çok güzel bir gün olur insallah...

İki gündür magnezyum ilacımı içmiyordum tadını sevmiyorum çünkü. Neyse gece bacağıma bir kramp girdi ayy bağırdım acısından...
Hala da acısı iyice geçmedi, artık hiç unutmuycam ilacımı içmeyi.

Birde geceleri midem daha doğrusu yemek borusu yanmaya basladı benim, sizinde oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…