2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

selsincim kocaman hiç de deniz anası felan gibi değilsin ayol , bildiiiin hamile göbeği seninki kaydirigubbakcemile5
sen hiç karnı sırtına yapışık hamiş gördün mü ??
aferin çınarıma , ne güzel yer yapmış kendine annesinin göbüşünde
senin iç karın olayın dar sanırım , ondandır yerimseniben
soranlara 1 ay fazladan söyle , nazar etmesinler kaydirigubbakcemile5

kızlar kaynanamın komşusuna 9 ay boyunca kız demişler
kadın bi doğuruyor erkekdelikafadulden
pembeleri giydirecek mecburen
istermisiniz içimizden birindede böyle bir süpriz olsun:bbo:
ALLAH sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinde varsın pembeleri giysin:Saruboceq:

ay bana herkez senın kızın olucak dıyo ama herkezzzdelikafadulden
ınan psıkolojım bozuldu ruyalarıma gırıyo artık
dayıma ve yengeme hep kız deıler bır dogdu erkek sok gecırdıkdelikafadulden

Bu aralar böyle yanılmalar duymaya başladık
ay ne komik olur dimi kısmetiyle gelir olsun sağlıkla gelsinlerde
Ben 3 ayrı doktortan erkek onayını aldım ama yanılma payı her zaman vardır tabikide Allah büyük

ay bana herkez senın kızın olucak dıyo ama herkezzzdelikafadulden
ınan psıkolojım bozuldu ruyalarıma gırıyo artık
dayıma ve yengeme hep kız deıler bır dogdu erkek sok gecırdıkdelikafadulden

Senin göbiş resimlerini hiç görmedik hüzün yılı koysana görelim canım bizde yorum yapalımkaydirigubbakcemile3

sağol canımcım.galiba evet iç karnım dar.canım oğlumun adı benim çağın bera olucak.çınar değil.

babystardan 2 adet bez gelmiş numune kızlar..:) extra para almadılar benden.

kızlar valla bende 3 dr a gittim hepsikız dedi erkek çıkarsaaaaaa kovalarım o dr ları vallaklava:

bu arada kız annelerine bişi sorucam ..belki duymuşsunuzdur.yenidoğan bebege koltuk altı ve pıtışına karınca yumurtası surulunce hiç kıl çıkmıomuş o bölgelerde.bendede karınca yum. yagı var acaba tahriş eder mi kullansam diye düşündüm.diğer ayların topiğinde bazı anneler kullanmış duyanınız var mı böle b tecrübe?

Kzı dedık ama erkek Çıkacak dıye kormuyor deĞılım.
Bır sÜrÜ pembıŞ Şey aldık yavru kuŞuma .
Ama bır ara erkek dedıler.
Ve ne zaman cınsıyetıne Özellıkle bamaya ÇalıŞsak saklıyor.
Ama hep kız dıyorlar.
Hayırlsı ıle gelsın kuzum benım

Banada 3 doktor da erkek.dedı.hemde son 2 sı sormadan sÖyledı.zaten bende gÖrdÜm canım.bayaĞı erkek fotosunun bıle verdıler kuŞumun

Bende oda dıŞında park yatak almayı dÜŞÜnÜyorum.kadıkÖyde gÖrdÜm bıryerde ıÇıne yataĞı ıle 200 tl.bız doĞumdan 1 ay sonra yazlıĞa gıdıcez.ılk Önce park yataĞı yazlıĞa gÖtÜrÜcem.ordanda ananesının evıne.allah kısmet ederse ananesı bakıcak ÇÜnkÜ kuzuma ben ıŞe baŞladıktan sonra

bende kıyamam heralde bilip bilmeden sürmeyi karınca yağı falan alerji yada tahriş felan yapar allah korusun

ne yapalım kızlar; erkek yada kız ...
kısa bir şok anıdelikafadulden sonra bizim melekleri sağlıkla
kucağımıza alınca mavinin pembenin öenemi kalmayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…