karencim benim rahmetli anneannem karınca yumurtasını ezip sürmüş teyzeme sanırım yada teyzemin kızı bebekken , demişlerdi o zaman işe yaradı diye ..
pıtışının çok da genital bölgeye yakın sürmezsiniz yada sadece koltuk altına sürerseniz belki bi şey olmaz .
benim bebiş de kız olsaydı ben d düşünüyordum sürmeyi .. yine de doğduktan sonra çocuk dr.una yada dermetologa sormakta yarar var tabi .. gerçi onlar hep altenatif tıbba karşı hep mesafeli ve tü kaka şeklindedirler ya :1closedeyes:
evet stardustcım buyukler denemiş ve söylediklerine göre faydalı olmuş.yinede b dermatologa sorucam.
bişi dahaaaaa...eşimin annesi yani kayınvalidemsırnaşık şey 3 oğlu da dogdugunda tuzlamış.ve terleselerde kokmuyolarmış.eşime bakıorum hakkaten eşimin daha hiç koktugunu görmedim, bilmem bende yapsam mı:=)
kızlar bir göz atın bakalım
ben şimdiden nar alıp derin dondurucuya atıcam temmuzda nar aramayalım bide demi-tatlicadiarzu-
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...u-olmasin-istiyorsanizdogar-dogmaz-yapin.html
demetcim bende okudum o yazıyı ve frezera attım narı.:)sadece 1-2 çay kaşığı diolar ama kolostrumdan önce verilcek yani ilk olarak bu nar suyu verilcekmiş.
QUOTE=karen81;6173819]KUZEYDENİZ tatlım göbüşün çok sevimli maşallah sennle aynı sayılırız hafta ve göbüş olarak..kaydirigubbakcemile5ay canım maşallah kocaman olmuş mavilerde çok yakışmış oğlan annesiiii :1hug:
kuzeydeniz çok yakışmış maviler tü tü masallah göbüşüne
masallah canım cok seker cıkmıs göbusun:asigim:
yazmadan geçemedimm
kuzaydeniz maşallahh canımm göbüşün çook tatlıı allah nazarlardan korusun
kuzeydeniz maşallah göbişine . bu arada rengede bayıldım yani
Kuzeydenİz maŞallah gÖbÜŞÜne hepİmİz koca gÖbeklİ olduk.
Kuzeydenisss göbeginnn cok sirin cıkmıs cnmmm maşallah
Hepinize teşekkürler annişler,allah hepimizi nazardan korusun
evet stardustcım buyukler denemiş ve söylediklerine göre faydalı olmuş.yinede b dermatologa sorucam.
bişi dahaaaaa...eşimin annesi yani kayınvalidemsırnaşık şey 3 oğlu da dogdugunda tuzlamış.ve terleselerde kokmuyolarmış.eşime bakıorum hakkaten eşimin daha hiç koktugunu görmedim, bilmem bende yapsam mı:=)
ya ben çok kötüyümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?