nesguik kötüye yorma internet coğu zaman abartıyor olayları
dr una gidince tekrar söyle onunla ilgilenen bölüme yönlendirsin seni
bende ekliyimm göbüşü...............
bıktınız gerçi benim göbeğimi görmekten ama olsunnn çok hoşuma gidiyor
kızlar korkulacak birşey olmamakla birlikte bugün bende bilas fena oldum 2,5 saat once... Basım inanılmaz dönüyo durmadan suan nispeten daha iyi, işyeri hekimine gittim tansiyonum düşmüş, geçmesini bekliyorum bugün katılamıcammm hepinisi öpüyorum...:a015:
Selsinimm cok güsel bi anne olmussun çagında komacannn olmuş masallah, allah nazarlardan saklasınnn
Bende hİssedemİyordum ama allaha ŞÜkÜrler olsun artık hİssedİyorum.ama Öyle İrkİlecek kadar hİssetmİyorum.gÜÇlÜsÜnde İrkİlmİyorum yanİ.akŞamları mÜzİk dİnlettİĞİmİzde hareket edİyor.sonra uyuyor galİba.
nesguik bı tavsıyem olcak. orayı bı sıcak tutmayı denermısın. en azından otururken avcunu ustune koy ve bır sure oyle kalsın. sıcaklık hıssettıgınde azalacak mı bakalım. eger azalırsa kas agrısıdır.
Nur34 mehtap hanım sana hala elevİt'e devam ettİrİyormu.ben sormaya unuttum geÇen sefer.devam edİmmİ daha dİye.Şİmdİde 2 gÜndÜr unutuyorum İÇmeye
canım evet benim oğlum baya güçlü
çok haretli 5 aya kadar hissetmemiştim
5 aydan sora bir başladı hiç durmuyo şimdide
ama haretinin az olması bi sorun olduğu anlamına gelmiyoki
benim tosbaaam da aynı .. akşam bi hareketleniyor , hele 10.30-11den 12ye kadar.. bir de sabah 6-7 arası öyle oluyor .. yediğiniz şeyler de etkliyor ..
süt ( nesquickli ) 4 tatlı-çikolata - bir çerez türü yazmiim adını , bunları yiyince 1-2 dak. içinde seriye alıyor hareketlerini ..
nurcum süt çok hareketlendirirmiş , bir de gün içinde çok hareket ediyorsan uyurmuş bebişler o esnada , ne zaman popiş yer görünce o da uyanır hareket edermiş .
ha bir de biz yorulunca onlar da yoruluyormuş ve hareket edecek takatleri olmuyormuş , bi yerde okumuştum aslı varsa ...
nurcum doktorum bana günde en az 10 kere hissediyosan sorun olmaz dedi..şiddeti önemli değil kıpırtısını en az 10 kere hissediyosan korkma....Şeniz
ben öyle bi ilaç kullanmadım cnm hiç ne ilacı o kafamçokkarıştı ferrum forttla osteocare kullanıyorum sadece cnm.
Sağol cnm öyle sanırım insan üzülüyo yinede
hadi ya ben hareketliyim evet evdede olduğumda sürekli hareket halindeyim . Sağol cnm cevabın için.
Kıpırtı hissediyorum tatlım ama şiddetli değil . Burda duyunca çok şiddetli diye penik oluyom arada işte
slm kızlar nasılsınız bakalım:CüvCüv:
benim bugün bel ağrım çok dünde vardı
inşallah geçer oturamıyorum uzun süre ağrısından
selin canım çok yakışmış bu hamilelik sana ya
çak sevimli görünüyosun:lepi:
ben geldİmmm Çok ŞÜkÜr.............
YoĞundum ama aklım sİzdeydİ..
GeÇmİŞİ okudum geldİm
demetÇİm gÜnaydın uykucu Şİrİnİm benİm
Aylardır sol göğsümün altı biber yanığı gibi ağrıyorrrrrrrr....karnımın solu yani,artık geceleri sızıdan uyku işkence oldu...doktor usg ile her gittiğimde bakıyor olur o kadar normal diyor ama benim içim hiç rahat etmiyor.....ne yapıcam ben bilemiyorum artık yaaaa....o ağrıyı size anlatamam Allah göstermesin kimseye yaaa....ağıznız dudağınız dilini burnunuz eliniz biber yanığı gibi yanarya yada kaynar su dökülür elinize eliniz nasıl sızlar aynen öyle birşey ve içten geliyor yaaaasenağlamainternetten kitaptan okuduğuma göre plensetayla ilgili kanama iltihap gii sorunlar diyor kitap
arkadaşlar mrb;bende temmuz anne adayıyım.sizleri 2 haftadır misafir olarak takip ediyorum.uye olmak bugüne kısmetmiş
benim tosbaaam da aynı .. akşam bi hareketleniyor , hele 10.30-11den 12ye kadar.. bir de sabah 6-7 arası öyle oluyor .. yediğiniz şeyler de etkliyor ..
süt ( nesquickli ) 4 tatlı-çikolata - bir çerez türü yazmiim adını , bunları yiyince 1-2 dak. içinde seriye alıyor hareketlerini ..
nurcum süt çok hareketlendirirmiş , bir de gün içinde çok hareket ediyorsan uyurmuş bebişler o esnada , ne zaman popiş yer görünce o da uyanır hareket edermiş .
ha bir de biz yorulunca onlar da yoruluyormuş ve hareket edecek takatleri olmuyormuş , bi yerde okumuştum aslı varsa ...
demetcim bilmemki doktor çok hareketli olduğunu söylüyo ama ben kiloyada yoruyorum aslında olabilirmi benim göbişde büyük accık:CüvCüv:
Kızlar korkulacak birşey olmamakla birlikte bugün bende bilas fena oldum 2,5 saat once... Basım inanılmaz dönüyo durmadan suan nispeten daha iyi, işyeri hekimine gittim tansiyonum düşmüş, geçmesini bekliyorum bugün katılamıcammm hepinisi öpüyorum...:a015:
Selsinimm cok güsel bi anne olmussun çagında komacannn olmuş masallah, allah nazarlardan saklasınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?