2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

nesguik kötüye yorma internet coğu zaman abartıyor olayları
dr una gidince tekrar söyle onunla ilgilenen bölüme yönlendirsin seni

bilmiyorum canım ama benim içim rahat değil bu hafta gene farklı bir özel hastaneye gidicez bakalım artık ne dicekler bu seferkineCADIARZU

bende ekliyimm göbüşü...............
bıktınız gerçi benim göbeğimi görmekten ama olsunnn çok hoşuma gidiyor

Bende hıssedemıyordum ama allaha ŞÜkÜrler olsun artık hıssedıyorum.ama Öyle ırkılecek kadar hıssetmıyorum.gÜÇlÜsÜnde ırkılmıyorum yanı.akŞamları mÜzık dınlettıĞımızde hareket edıyor.sonra uyuyor galıba.

Kızlar korkulacak birşey olmamakla birlikte bugün bende bilas fena oldum 2,5 saat once... Basım inanılmaz dönüyo durmadan suan nispeten daha iyi, işyeri hekimine gittim tansiyonum düşmüş, geçmesini bekliyorum bugün katılamıcammm hepinisi öpüyorum...:a015:

Selsinimm cok güsel bi anne olmussun çagında komacannn olmuş masallah, allah nazarlardan saklasınnn

nesguik bı tavsıyem olcak. orayı bı sıcak tutmayı denermısın. en azından otururken avcunu ustune koy ve bır sure oyle kalsın. sıcaklık hıssettıgınde azalacak mı bakalım. eger azalırsa kas agrısıdır.

geçmiş olsun canım.tuzlu ayran filan içseydin.çok sağol teyzesi

bazen mesaneye vuruyor galiba , okumuştum netten mesaneye vurduğunda irkiltiyormuş .. acı gibi değil tuhaf bir ağrı oluyor öyle vurduğunda , sanırım o yüzden irkiliyorum , ne tırsak bi hamiş oldum ben yaaa kaydirigubbakcemile3

geçmiş olsun zuzum ne oldu sana böyle,yoğunluktan mı oldu işyerinde acaba
iyice dinlen tatlım

aaa öyle mi canım olur denerim ama geceleri de ağrıyor sıcacık yatağın içinde ne ağrıyacak diyorum,üstelik yorganı sıcaktan yere fırlatmaktan benim adam yatak değiştircek diye korkuyorum :jeyyar:çok hararetliyim yaaa,hiç üşümüyorumkiiii canımcımmma.s.acaba minişim plesentaya dokunuğunda asıldığında mı ağrıyor yaaa :)

Nur34 mehtap hanım sana hala elevİt'e devam ettİrİyormu.ben sormaya unuttum geÇen sefer.devam edİmmİ daha dİye.Şİmdİde 2 gÜndÜr unutuyorum İÇmeye

ben öyle bi ilaç kullanmadım cnm hiç ne ilacı o kafamçokkarıştı ferrum forttla osteocare kullanıyorum sadece cnm.

canım evet benim oğlum baya güçlü
çok haretli 5 aya kadar hissetmemiştim
5 aydan sora bir başladı hiç durmuyo şimdide
ama haretinin az olması bi sorun olduğu anlamına gelmiyoki

sağol cnm öyle sanırım insan üzülüyo yinede

hadi ya ben hareketliyim evet evdede olduğumda sürekli hareket halindeyim . sağol cnm cevabın için.

nurcum doktorum bana günde en az 10 kere hissediyosan sorun olmaz dedi..şiddeti önemli değil kıpırtısını en az 10 kere hissediyosan korkma....Şeniz

kıpırtı hissediyorum tatlım ama şiddetli değil . burda duyunca çok şiddetli diye penik oluyom arada işte

müzik demişken " baby einstein - luulaby classics " aldım dün .. çok güzel klasikler var bebeklere ninni niyetine dinletebileceğimiz , biz şimdiden dinliyoruz , malum kualklarımız duyuyor artık dış dünyayı ..
anne karnında alışınca kulakları o ezgileri dinlemeye , dünyaya geldiklerinde ağladıkları zaman o ezgileri duyunca sakinleşirlermiş ve uykuya dalmaları kolay olurmuş ..
insanı çok rahatlatan klasik melodiler , tavsiye ederim almayı düşünenelere ..
ha bir de " baby mozart " olanı var , onu da almayı düşünüyorum . o da mozartın en iyi melodilerinin bebişlerin hoşuna gidecek enstrümanlarla yorumlanıp piyasaya sürülüş şekliymiş .. bebişin zekasını arttırıyormuş klasik müzik yoluyla felan , cd de yazanın ve kullananların yalancısıyım kaydirigubbakcemile3 ..
bir de olur mu olur , neticede Osmanlılar senelerce Türk sanat müziğiyle akıl hastalarını tedavi ettiklerine göre neden olmasın diyesi geliyor insanın yerimseniben ,

Son düzenleme:
Nurcum bebeğin hareketlerini yatarken daha fazla hissedebilirsin tatlım
Ayaktayken hissedilmiyor genelde
Kesen büyük olabilir onun içinde çok güçlü hissedemeyebilirsin , sonuçta hissediyorsun önemli olan bu .

bana öbür doktorum vermişti.vitamin hapı.hala kullanıyorum.sormuştu bana ne kullanıyorsun diye.söylemiştim ilk gittiğimde birşey demedi.son gittiğimde kalsiyum birde mağnezyum ilave etti.ama ben vitamin'i sormaya unuttum kullanıyımmi diye.neyse ayın 20sinde gidicem kontrole o zaman sorarım

hoşgeldin canım çok geçmiş olsun

ama artık bel ağrılarımız da artacak..

bende birde romatizma+siyatik de var çektiğim ağrıları size anlatamam gözümden yaş geliyor...

özellikle uzandıysam kalkarken ölüyorum sanki ama dayanmaya çalışıyorum ne yapayım kuzucum iyi olsunda her acıya katlanırım ben:1hug:

ben geldİmmm Çok ŞÜkÜr.............
YoĞundum ama aklım sİzdeydİ..
GeÇmİŞİ okudum geldİm

demetÇİm gÜnaydın uykucu Şİrİnİm benİm

hoşgeldin meleğim kolay gelsinnnŞeniz

tatlım valla bu hafta sabahları kalkamıyorum ne hikmetse:sm_confused:

Oğlumu bile eşim hazırlayıp gönderiyor o kadar yani-tatlicadiarzu-

aylardır gece uyuyamazdım sabah da 7 de açılırdı gözüm şimdi tam tersine döndü hem gece hem sabah taş gibi uyuyorum maşallah:lepi:

eşimde diyor hayatım uyuıyabiliyorken uyu bebiş olunca bu günleri arıycaksın diye-tatlicadiarzu- bence vallakaydirigubbakcemile3hihoyyyt

çok geçmiş olsun canım ama öyle internetten her okuduğuna da inanma :1no2:
önemli bişey olsaydı zaten doktorun sana söylerdi hiçbir doktor hastasını riske atmaz...
için rahat etmiyorsa başka bir doktora daha git ve ona da görün...
ama böyle kendini yiyip bitiriyorsun kuzunu da üzüyorsun annesi:1no2:

arkadaşlar mrb;bende temmuz anne adayıyım.sizleri 2 haftadır misafir olarak takip ediyorum.uye olmak bugüne kısmetmiş

hoşgeldin ecemsu sağlıkla alırsun prensini kucağına inşallah canıma.s.

kaçak gelmişşşşşkaydirigubbakcemile

nerelerdesin sen bakayım örgücü güzeliiiŞeniz

özletiyorsun kendini bak kızdırıyorsun ablanııııklava:

demetcim bilmemki doktor çok hareketli olduğunu söylüyo ama ben kiloyada yoruyorum aslında olabilirmi benim göbişde büyük accık:CüvCüv:

tatlım herhangi bir sorun olsa zaten doktorun söylerdi boşyere üzme kendini bebişini düşün annesiŞeniz

canım yaaaaaaaa çok geçmiş olsunnnnsenağlama

revir falan yok mu işyerinde hemen uzan ve ayaklarını havaya kaldır tatlım

birde tuzunu çok abartmadan bi ayran iç iyi gelir :teselli:

sen iyi ol da gerisi önemli değil canım benim valla çok üzüldüm yaaa:1no2:Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…