2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

melekcim maşallah tüm resimlerinde çok tatlı çıkmış göbüşünnnnn

kızlar bademden haberiniz var mı yaaa

bunlar akŞam 1 karıŞ arayla ÇekındıĞım resımler yakından Çektırdım Çok................eteĞımmm azcuk kısaydıda dıbımden Çektı eŞım

canım bana doktorum elevit vermişti ama hiç yutamadım her defasında çıkarttım sonrada hiç içmedim bidaa:1no2:

ben 2 aydır gyno-tardyferon adlı pembe bonibon gibi şekerli vitamini kullanıyorum,doktorum gözü kapalı verdi ve bittikçe al kullan dedi....içinde artı vitamin ve folik asit demir varsırnaşık şeysabahları tok kana günde 1 kere alıyorum...

kıslar hakikaten badem ne yaptı acaba ya melekcim sende teli var arasan sorsan en azından regli oldumu onu öğrensek olmadıysa bişiyler olabilir

Melek göbişin çok tatlı yaa maşallah bak seninde göbek deliğin fırlamamış benimde fırlamadı işe dönük duruyo acaba son aydamı fırlıcak bant yapıştıranlar oluyomuş bayağı fırlıyomuş göbek deliği

Ben resmİmİ koydum Şİmdİ...herkez gİtmİŞŞ kÜstÜm sİze

melekcik hamilelikten duygusal olmuşun sen yahu mirmirmirmirher resmin ayrı güzel....melekciğe iyi bak,okşa sev,şarkılar söle,gizli gizli konuş,gününün nasıl geçtiğiin anlat onabiz karnımızı doyurmaya melek ablası cokacimcoook

Koyu rengi bende beğendim Melek sende bende doğumdan sonra kahveye dönücem bir süre sonrada kızıl yaptırmak istiyorum bakalım araştırıp öyle boyucam süt verme döneminde nasıl olur bilemiyorum

Koyu rengi bende beğendim Melek sende bende doğumdan sonra kahveye dönücem bir süre sonrada kızıl yaptırmak istiyorum bakalım araştırıp öyle boyucam süt verme döneminde nasıl olur bilemiyorum

bende açık sarıya dönmek istiyorum yakışıyor bana kaydirigubbakcemile2ama korkuyorum kimyasal madde süte zararı olurmu diye doktorumla konuşmam lazımmirmirmirmir

Son düzenleme:
Melek şu pantolonun bel kısmını merak ediyorum canım ya belini gösterecek şekilde bi resim çekermisin
Birde nerden almıştın C&A mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…