canım ne oldu anlat korkutma bizi
canım ne oldu hayırdır?
Aylardır sol göğsümün altı biber yanığı gibi ağrıyorrrrrrrr....karnımın solu yani,artık geceleri sızıdan uyku işkence oldu...doktor usg ile her gittiğimde bakıyor olur o kadar normal diyor ama benim içim hiç rahat etmiyor.....ne yapıcam ben bilemiyorum artık yaaaa....o ağrıyı size anlatamam Allah göstermesin kimseye yaaa....ağıznız dudağınız dilini burnunuz eliniz biber yanığı gibi yanarya yada kaynar su dökülür elinize eliniz nasıl sızlar aynen öyle birşey ve içten geliyor yaaaasenağlamainternetten kitaptan okuduğuma göre plensetayla ilgili kanama iltihap gii sorunlar diyor kitap
arkadaşlar mrb;bende temmuz anne adayıyım.sizleri 2 haftadır misafir olarak takip ediyorum.uye olmak bugüne kısmetmiş
arkadaşlar mrb;bende temmuz anne adayıyım.sizleri 2 haftadır misafir olarak takip ediyorum.uye olmak bugüne kısmetmiş
nesguıg telaŞ etme tatlım bızı de korkuttun ılık bı duŞ al rahatla Önemlı bıŞey deĞıldır
nesguik geçmiş olsun cnm
hepinize çok teşekkür ederim
2. Bebeğim oğlum 5,5 yaşında
buda erkek 27+0 haftalık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?