2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

yasmıncın,kuzeydenız ve selsınımmmmmmmmmmmmmm yırım ben sızın tatlı gÖbÜŞlerınızı maŞallah................
Hepınız Çok tatlısınız....

canım ne oldu anlat korkutma bizi

canım ne oldu hayırdır?

Aylardır sol göğsümün altı biber yanığı gibi ağrıyorrrrrrrr....karnımın solu yani,artık geceleri sızıdan uyku işkence oldu...doktor usg ile her gittiğimde bakıyor olur o kadar normal diyor ama benim içim hiç rahat etmiyor.....ne yapıcam ben bilemiyorum artık yaaaa....o ağrıyı size anlatamam Allah göstermesin kimseye yaaa....ağıznız dudağınız dilini burnunuz eliniz biber yanığı gibi yanarya yada kaynar su dökülür elinize eliniz nasıl sızlar aynen öyle birşey ve içten geliyor yaaaasenağlamainternetten kitaptan okuduğuma göre plensetayla ilgili kanama iltihap gii sorunlar diyor kitap

arkadaşlar mrb;bende temmuz anne adayıyım.sizleri 2 haftadır misafir olarak takip ediyorum.uye olmak bugüne kısmetmiş

canım netten okuduğun herşey doğru olmayabiliyor .. neden dr.unu arayıp sormuyorsun yada yakınındaki bir dermatologa git .. aklını bulandırma hiç öyle şeylerle .. hem plesantada bi sorun olsaydı girdiğin her usg de bakılıyor plesantaya da söylerdi dr.un .. bak hem aylardır diyorsun , demekki bu plesantayla ilgili değil .. belki yediğin bir şey alerji yapmıştır .. en güzeli bi dermatologa git ve alerji testi yapılsın , ama ondan önce durumu dr.una anlat ..
geçmiş olsun çok

Son düzenleme:
hepinize çok teşekkür ederim
2. bebeğim oğlum 5,5 yaşında
buda erkek 27+0 haftalık

Nesqık geÇmıŞ olsun canım.o aĞrı bendede oluyor ara ara.benımde saĞ tarafımda oluyor.gÖĞsÜmÜn tam altı batıyor.ama Öyle batmalar olurmuŞ.annemler daha Çok aĞrıcak dıyor

kızlar soru sormuştum ama kimse görmedi heralde hepiniz güçlü hissediyomusunuz bebeğinizin hareketlerini benimki hiç güçlü değil belli belirsiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…