2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

arkadaşlar mrb;bende temmuz anne adayıyım.sizleri 2 haftadır misafir olarak takip ediyorum.uye olmak bugüne kısmetmiş

hoşgeldin canım ... keyifli paylaşımlar , bol katılımlar dilerim ..
kaç haftalık hamişsin , bebişinin cinsiyeti ???

kızlar soru sormuştum ama kimse görmedi heralde hepiniz güçlü hissediyomusunuz bebeğinizin hareketlerini benimki hiç güçlü değil belli belirsiz

bazen güçlü oluyor bazende çok derinden geliyor bizim paşanın hareketleri.genelde zaten benim hep akşam hareket ediyor gündüz pek hareket etmiyor

Nesqık geÇmıŞ olsun canım.o aĞrı bendede oluyor ara ara.benımde saĞ tarafımda oluyor.gÖĞsÜmÜn tam altı batıyor.ama Öyle batmalar olurmuŞ.annemler daha Çok aĞrıcak dıyor

sanada 41 kere maşşallahhhh canım ağrılar artarmı bilmem ama ağrı değil sızı acı acı sızı benimki....batma da oluyor ama sızlıyor....anormal birşey aslında...benneyaptımki

kızlar soru sormuştum ama kimse görmedi heralde hepiniz güçlü hissediyomusunuz bebeğinizin hareketlerini benimki hiç güçlü değil belli belirsiz

canım sayfalar atlayınca hemen kaçmış gözden .. ben hissediyorum , irkiliyorum hatta .. sanırım o anki pozisyonundan kaynaklanıyor ..

Akşam çektim kızlar,

canım maşallah yaa çok tatlı olmuş göbüşün

off bende acayıp öksürük basladı dogal yolla neler yapabılırım fıkrı olan varmı arkadaslar?

geçmiş olsun hüzün:teselli: gaydin yazmış canım onları dene özellikle pekmezle tereyağ çok iyi geliyor..

güle güle kullan canım çok kullanışlı oluyor bazalarkaydirigubbakcemile5

ay canım Allah yardımcınız olsun yaa dilarada yapıyormuş valla büyük iş:1no2:
ama bitince de miss gibi oluyorkaydirigubbakcemile5
kendini fazla yorma tatlımŞeniz

EN KOCAMAN BENİMKİDİR HERALDE :CüvCüv:kaydirigubbakcemile3

7. ayımıza girice3z tabikide kocaman olacak canım maşallah göbüşüne:teytey:

oyyy maşallah kuzucuğa ya kocaman olmuşşşş

akdascım özletiyorsun kendiniŞeniz

bizim doktorun da fazla tartıyomuşşş

ben ilk zamanlar bişey de diyemiyordum allahım sonradan sekreter demesin mi evet abla 3 kg fazla tartıyor diye:mymeka:kaydirigubbakcemile
dedim ki neden baştan söylemiyorsunuz da insanı üzüyosunuz-tatlicadiarzu-

CANIM BANA DA huggies BİR TANE BEJ YOLLAMIŞ AMA KALİTESİNİ BEYENMEDİM

Bugün 5 te oğluşumu görmeye gideceğim bir an önce akşam olsa keşke.

kızlar kardeşimin bebeğinde tüm bezleri denedik o da numune istemişti ve hemen hemen tüm markalardan geldi kullandık. prima çok bozmuş kendini çocugun taa sırtına çıktı çişi:mymeka:
hadi bol mu bağlandı acaba dedik bitene kadar ku8llandık hepsinde çıktıkaydirigubbakcemile
içlerinde en kalitelisi haggies fakat o da yahudi malı asla paramı onlara vermem ne kadar iyi olursa olsun:1closedeyes:
ve biz çok ucuz bir bez keşfettik kızlar en azından ilk aylar günde 10-12 bez arası kullanılıyor yani sık sık değiştiriliyor valla yazılışını hatırlamıyorum ama bimin ürünü jenny-willy galiba diğerlerinin yarı fiyatına ve de gayet te iyiydi

geçmiş olsun nilaycım
o mide ve boru yanması yani hamile reflüsü bende de var ve öldürüyo resmen yaa
her zaman olmuyo ama oldumu da mahfediyoooo-tatlicadiarzu-

kibele ananas suyu iyi geliyor demişti ama ben tadını sevmedim o yüzden içmedim içebiliyorsan sen dene istersen..

kızlar bu arada kibele hala yok çok merak ediyorum onu....

İŞte ekledİm denİz anası gİbİ ÇıkmıŞım.Çok kİlo aldım Çok.ama napİm İnŞallah doĞumdan sonra verİrİm

hiç te değil bence fıstık gibisin :mymeka:

canım sende boy var ve kaldırmışsın o kadar kiloyu kendine haksızlık etmekaydirigubbakcemile

Dişim agrımaya basladı ((

geçmiş olsun annecik biz sana taa o zaman hallettir demiştik bak işte yine ağrıyor benneyaptımki

nar suyu bebegın mıdesıne dokunmazmı kızlar karınca yumurtası yagı neyse ama nar suyu kötü yapar

canım yapanlar tavsiye ediyor nar suyu nihayetinde doğal bişey zarar verseydi kimse tavsiye etmezdi

ayrıca bebek yağında dünya kadfar kimyasal madde var onu sürüyorsunuz da karınca yağı hiçolmazsa doğal bence hiçbir sakıncası olmaz...

herkesin kendi fikri tabiiiii:sm_cool:

kızlar ben hala sizler gibi çok güçlü hissetmiyorum bebeğimin hareketlerini normalmiki acaba ?kafamçokkarıştı

canım kimi bebekler sakin olurmuş demekki senin kuzucun da sakin annesi üzülme sen:1hug:

ya ben çok kötüyümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hayırdır neyin var canım yaaa:1no2:

Nesquikcim mideden olabilir o sorun benim de aynı tarz şikayetlerim vardı hem gögsümün altından hemde sırtımdan hissediyordum acıyı genelde adet dönemlerimde olurdu hamileliğin ilk 3 ayındada oldu epeydir rahattım ama şimdi yine ara ara yokluyor ben doktora gittim boğazıma bi boru soktu yemek borusuna falan indi ama hiç birşey çıkmadı çok geçmiş olsun canım.

ecemsu hoşgeldin aramıza :)

ben çok aşırı güçlü hissediyorum bebeğimin hareketlerini.............
bazen tekmesi çıkacak gibi gece falan da çok hareketli..
her 20-25 dk da bir hissediyorum bazen 5 dk da bir

Nur34 mehtap hanım sana hala elevıt'e devam ettırıyormu.ben sormaya unuttum geÇen sefer.devam edımmı daha dıye.Şımdıde 2 gÜndÜr unutuyorum ıÇmeye

canım evet benim oğlum baya güçlü
çok haretli 5 aya kadar hissetmemiştim
5 aydan sora bir başladı hiç durmuyo şimdide
ama haretinin az olması bi sorun olduğu anlamına gelmiyoki

nesguik kötüye yorma internet coğu zaman abartıyor olayları
dr una gidince tekrar söyle onunla ilgilenen bölüme yönlendirsin seni

bazen güçlü oluyor bazende çok derinden geliyor bizim paşanın hareketleri.genelde zaten benim hep akşam hareket ediyor gündüz pek hareket etmiyor

benim tosbaaam da aynı .. akşam bi hareketleniyor , hele 10.30-11den 12ye kadar.. bir de sabah 6-7 arası öyle oluyor .. yediğiniz şeyler de etkliyor ..
süt ( nesquickli ) 4 tatlı-çikolata - bir çerez türü yazmiim adını , bunları yiyince 1-2 dak. içinde seriye alıyor hareketlerini ..

nurcum süt çok hareketlendirirmiş , bir de gün içinde çok hareket ediyorsan uyurmuş bebişler o esnada , ne zaman popiş yer görünce o da uyanır hareket edermiş .
ha bir de biz yorulunca onlar da yoruluyormuş ve hareket edecek takatleri olmuyormuş , bi yerde okumuştum aslı varsa ...

demetcim bilmemki doktor çok hareketli olduğunu söylüyo ama ben kiloyada yoruyorum aslında olabilirmi benim göbişde büyük accık:CüvCüv:

nurcum doktorum bana günde en az 10 kere hissediyosan sorun olmaz dedi..şiddeti önemli değil kıpırtısını en az 10 kere hissediyosan korkma....Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…