arkadaşlar mrb;bende temmuz anne adayıyım.sizleri 2 haftadır misafir olarak takip ediyorum.uye olmak bugüne kısmetmiş
kızlar soru sormuştum ama kimse görmedi heralde hepiniz güçlü hissediyomusunuz bebeğinizin hareketlerini benimki hiç güçlü değil belli belirsiz
Nesqık geÇmıŞ olsun canım.o aĞrı bendede oluyor ara ara.benımde saĞ tarafımda oluyor.gÖĞsÜmÜn tam altı batıyor.ama Öyle batmalar olurmuŞ.annemler daha Çok aĞrıcak dıyor
kızlar soru sormuştum ama kimse görmedi heralde hepiniz güçlü hissediyomusunuz bebeğinizin hareketlerini benimki hiç güçlü değil belli belirsiz
off bende acayıp öksürük basladı dogal yolla neler yapabılırım fıkrı olan varmı arkadaslar?
yatağımın içine baza aldım hafta sonu.çünkü bir çekyat var.ıvır zıvır hep onun içinde.oda alınca onu atmak zorundayız.içindekileride koyucak yer yok.bende baza aldım.cmtesi gelicek.annemde gelicek sadece yatak odamı toparlıcaz işte.dolapların içini filan yerleştiririz.atılacaklar atılır.sonrada mayıs sonu haziran başı gibi büyük temizlik.
Günaydın kızlar ve ufaklıklar... akşam boya badana işi vardı geç yattık sabah kalkmak çok zor oldu bencede son aylara bırakmayın kızlar boya işini şimdi hiç bi işe bulaşmadığım halde evin içinde ki o telaş yoruyor insanı
günaydın bayanlar....
valla göbek şov yapmışsınız.... MAŞALLAH HEPİNİZE VE BEBİŞLERİNİZE tabi.... ama bu konuda sanırım rekor bendeçünkü hamileliğin başından beri 12 kilo aldım ama dert etmiyorum inşallah sonrasında vericem.tabi hiç bir vitamini aksatmayınca böyle oldu ama allaha şükür bebeişin kilosu da iyi ona yarıyo ya o yüzden mutluyum şimdiden 1 kiloyu geçtiiiii boyuda uzunmuş. tabi benim göbüş çok büyük bu yüzden. okulda artık izne çıkmam gerektiğini söylüyorlar halbuki daha 5 hafta var....
.... ALLAHIM BEBEİŞLERİMİZİ KORUSUN KIZLAR...
akdaş hoşgeldin
masallah yediklerin bebişine yaramış epey bir kiloluymuş annesi tosuncuk
12 kilo ya gelirsek zannımca 20 kiloyla bitirirsin artık :))))
evet dediğin gibi dr un tartısı hep fazla tartıyor :)))o da ayakabıyla falan tartıldığım için sanirim
CANIM BANA DA huggies BİR TANE BEJ YOLLAMIŞ AMA KALİTESİNİ BEYENMEDİM
Bugün 5 te oğluşumu görmeye gideceğim bir an önce akşam olsa keşke.
Günaydın arkadaslar, hepimiz için çok güzel bir gün olur insallah...
İki gündür magnezyum ilacımı içmiyordum tadını sevmiyorum çünkü. Neyse gece bacağıma bir kramp girdi ayy bağırdım acısından...
Hala da acısı iyice geçmedi, artık hiç unutmuycam ilacımı içmeyi.
Birde geceleri midem daha doğrusu yemek borusu yanmaya basladı benim, sizinde oluyor mu?
İŞte ekledİm denİz anası gİbİ ÇıkmıŞım.Çok kİlo aldım Çok.ama napİm İnŞallah doĞumdan sonra verİrİm
Dişim agrımaya basladı((
nar suyu bebegın mıdesıne dokunmazmı kızlar karınca yumurtası yagı neyse ama nar suyu kötü yapar
kızlar ben hala sizler gibi çok güçlü hissetmiyorum bebeğimin hareketlerini normalmiki acaba ?kafamçokkarıştı
ya ben çok kötüyümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bazen güçlü oluyor bazende çok derinden geliyor bizim paşanın hareketleri.genelde zaten benim hep akşam hareket ediyor gündüz pek hareket etmiyor
nesguik çok geçmiş olsun
Nesquikcim mideden olabilir o sorun benim de aynı tarz şikayetlerim vardı hem gögsümün altından hemde sırtımdan hissediyordum acıyı genelde adet dönemlerimde olurdu hamileliğin ilk 3 ayındada oldu epeydir rahattım ama şimdi yine ara ara yokluyor ben doktora gittim boğazıma bi boru soktu yemek borusuna falan indi ama hiç birşey çıkmadı çok geçmiş olsun canım.
banada doktor hiçbirşey yok diyor her gittiiğimde bu sefer ayrı bir doktora gidelim dedim eşime zaten özele gidiyoruz zaman ayırır incelerler dedim ama eşim hamile olduğun için röntgen de çektiremezsin dedi,usg ile bakan doktorum da birşey yok dedi ama ben gene diken üzerindeyim yaaa:Saruboceq:
bazen güçlü oluyor bazende çok derinden geliyor bizim paşanın hareketleri.genelde zaten benim hep akşam hareket ediyor gündüz pek hareket etmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?