ben öyle bi ilaç kullanmadım cnm hiç ne ilacı o kafamçokkarıştı ferrum forttla osteocare kullanıyorum sadece cnm.
sağol cnm öyle sanırım insan üzülüyo yinede
hadi ya ben hareketliyim evet evdede olduğumda sürekli hareket halindeyim . sağol cnm cevabın için.
kıpırtı hissediyorum tatlım ama şiddetli değil . burda duyunca çok şiddetli diye penik oluyom arada işte
Nurcum bebeğin hareketlerini yatarken daha fazla hissedebilirsin tatlım
Ayaktayken hissedilmiyor genelde
Kesen büyük olabilir onun içinde çok güçlü hissedemeyebilirsin , sonuçta hissediyorsun önemli olan bu .
ilsu evet fazla oturamam cnm burda sizinle konuşmak için bile fazla duramıyorum pc başında otururken daha çok yoruluyorum. kesendendemi olabilir bilmiyodum doğru olabilir sağol cnm:1hug:
kaçak gelmişşşşşkaydirigubbakcemile
nerelerdesin sen bakayım örgücü güzeliiiŞeniz
özletiyorsun kendini bak kızdırıyorsun ablanııııklava:
rica ederim tatlımmmm Şeniz
her bebeğin hareketlilik anlamında tepkisi farklı olurmuş canım , bunu dr.um söylemişti , sonuçta her bebek farklı özellikle doğuyor büyüyor değil mi ..sen de bunu duymuş yada okumuşsundur bir yerlerden belki .. o yüzden hiç bir konuda bebişleri karşılaştırmayın diyor dr.lar .. senin bebiş maşallah sağlıklı büyüyor annesi , evham yapma ve , evet , biraz popişin yer görsün , ok yerimseniben
kızlar soru sormuştum ama kimse görmedi heralde hepiniz güçlü hissediyomusunuz bebeğinizin hareketlerini benimki hiç güçlü değil belli belirsiz
Kızlar korkulacak birşey olmamakla birlikte bugün bende bilas fena oldum 2,5 saat once... Basım inanılmaz dönüyo durmadan suan nispeten daha iyi, işyeri hekimine gittim tansiyonum düşmüş, geçmesini bekliyorum bugün katılamıcammm hepinisi öpüyorum...:a015:
geçmiş olsun canım kendine dikkat et
bana öbür doktorum vermişti.vitamin hapı.hala kullanıyorum.sormuştu bana ne kullanıyorsun diye.söylemiştim ilk gittiğimde birşey demedi.son gittiğimde kalsiyum birde mağnezyum ilave etti.ama ben vitamin'i sormaya unuttum kullanıyımmi diye.neyse ayın 20sinde gidicem kontrole o zaman sorarım
canım benim bildiğim vitaminleri hamilelikte hatta doğum sonrasında bile içmeye devam edeceğiz
ay evet cnm ya haklısın accık oturmam lasım artık , bu kadar harekete rağmen 9 kilo aldım
demetcimmmm karabatak gibi oldum dimi , bi batıp bi çıkıyorum ..
geçen hafta bel ağrım çoktu , hep yattım neredeyse diyebilirim .. şu çatı ayrılma hedesi oldu sanırım bende bir de bonus olarak bel fıtığım var , hiç üstüne gitmiim oturup-yatayım dedim ondan yane Şeniz
bir de sardı beni bu örgü işi ondan uzadım burlardan .. bak 11den beri gidicem hala çıkamadım ama , ne pis bağımlılık yapıyo burası yawfs kaydirigubbakcemile3
aman oklavayı almiiim ben buralarda olurum yine şekercimmmmmmmm:1hug:
canım arada ugra iyiyiz biz oğluşumla de yeter Şeniz
ama şurda ne kalmış doğuma , 9 kilo
bence iyi tatlım ... çok yorma kendini de bebişimizi de :1hug:
ok tatlım , çok incesin :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?