2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

rica ederim tatlımmmm Şeniz
her bebeğin hareketlilik anlamında tepkisi farklı olurmuş canım , bunu dr.um söylemişti , sonuçta her bebek farklı özellikle doğuyor büyüyor değil mi ..sen de bunu duymuş yada okumuşsundur bir yerlerden belki .. o yüzden hiç bir konuda bebişleri karşılaştırmayın diyor dr.lar .. senin bebiş maşallah sağlıklı büyüyor annesi , evham yapma ve , evet , biraz popişin yer görsün , ok yerimseniben

kaçak gelmişşşşşkaydirigubbakcemile

nerelerdesin sen bakayım örgücü güzeliiiŞeniz

özletiyorsun kendini bak kızdırıyorsun ablanııııklava:

demetcimmmm karabatak gibi oldum dimi , bi batıp bi çıkıyorum ..
geçen hafta bel ağrım çoktu , hep yattım neredeyse diyebilirim .. şu çatı ayrılma hedesi oldu sanırım bende bir de bonus olarak bel fıtığım var , hiç üstüne gitmiim oturup-yatayım dedim ondan yane Şeniz
bir de sardı beni bu örgü işi ondan uzadım burlardan .. bak 11den beri gidicem hala çıkamadım ama , ne pis bağımlılık yapıyo burası yawfs kaydirigubbakcemile3
aman oklavayı almiiim ben buralarda olurum yine şekercimmmmmmmm:1hug:

ay evet cnm ya haklısın accık oturmam lasım artık , bu kadar harekete rağmen 9 kilo aldım

kızlar soru sormuştum ama kimse görmedi heralde hepiniz güçlü hissediyomusunuz bebeğinizin hareketlerini benimki hiç güçlü değil belli belirsiz

canım önemli olan hissetmen güçlü olması o kadar önemli değil
benim oğluşumunda bazen ufak dokunuşları oluyor bazen tekmeler savuruyor
demekki uslu olacak enin kuzucuğun

canım arada ugra iyiyiz biz oğluşumla de yeter Şeniz

ayy melekcim koyu renk saç çok yakışıyormuş sana yaaaaaa maşallah canımŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…