2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

TeŞekkÜrler gaydıncım............
Bademın daha reglıne varmıŞ...
Kayınvalıdesı vefat etmıŞ test yaptıramamıŞ..bı gelıŞme yok Şu an

nesquik benimde arkadaşımın tam göğüs altı yanıyodu kızarıklık ta vardı sanırım zona olmuştu o ve hiç bişey yapamadı doktoru müdahale edemediler dahiliyeye gitsen birde onlar baksa oda elim göğsümün altında sürekli yanıyo diyordu

TeŞekkÜr ederım gaydınn evet gÖbek delıĞım Çıkmadı hatta ıÇe doĞruu............
Yapısı ıle alakalı dıŞarı Çıkacak gıbı deĞıl Çok gÜzel kesmıŞler..

Hadı sende ekle

vallahi bilmiyorum kötü birşey mi bu zona canım yaa:uhm:

Benımde Şu anda gÖĞÜsÜm ıle gÖbeĞımın bırleŞtıĞı yer yanıyor.Özellıkle yayılarak oturduĞumda.sızdede oluyormu.ama derım yanıyor.

zona buymuş yaa,allah korusun bende böyle bişi yok canım yaa
kabarcıksız benimki ve kızarma yok içten sıız bu benimki...

Zona genellikle vücudun hangi bölgesinde görülür?
Zona genellikle gövdede ve kalçalarda görülür. Fakat yüz, kol ve bacaklarda da görülebilir. Gözde kalıcı hasar bırakabildiği için göz de hastalık görüldüğünde dikkatli bir bakım gerekir. Burun ucunda su kabarcığı oluşmuşsa bu göz tutulumunun olduğunu gösterir

Benımde Şu anda gÖĞÜsÜm ıle gÖbeĞımın bırleŞtıĞı yer yanıyor.Özellıkle yayılarak oturduĞumda.sızdede oluyormu.ama derım yanıyor.

bende hiç eksik olmuyorki canımcım lülülülülülü

kızlar hamişlikte göbek deliği dışarı mı çıkıyor ki hiç duymamıştım

evet benimki çıkıyor şuan pek fazla değil ama onun sebebi kilo alışı ve erkek bebek oldu için benimki karnım öne çıkıyor yumurta gibi o yüzden sanırım bazen çok yürüdüğümde göbeğimin içi bile zonk zonk zonkluyor....

Son düzenleme:
GerÇı 10 gÜn kadar akŞamları yanlız olucam.eŞım hakemlıĞe baŞlıyor.10 gÜnlÜk turnuva.12 den Önce gelmez.canım Çok sıkılacak Çok

nesquik sinir ucu iltihapı diye biliyorum ben ama sen dahiliyeye görün evham yapma rahat ol canım bakalım neymiş bebektende olabilir yer edindiyse orayı kendine batma oluyordur sendede arkadaşımın oğlu ayaklarını dayıyodu oraya zonayla birleşince çok sızı yapıyodu ama onda böyle kabarcık felan yada döküntü olmamıştı canım sen en iyisi bir doktora görün bence :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…