2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

İyi akşamlar mesaisi bitenler . Demet sen bunu denedin mi harbiden ayva çekirdeği çokta basitmiş ya,yalnız ben ayva pek sevmem mevsimide geçiyo ama kocaya yediririm bol bol kaydirigubbakcemile3 çekirdeklerini alır yaparım mantıklı geldi banada.

kızlar bebegı ben hala kasık bölgemde hıssedıyorum. sızde nerde karnınıza cıktı mı gobek delıgımın alt kısımlarında hıssedıyorum

Benimkide öyle annecik geziniyo yalnız bazen ama şöyle düşün artık büyüdüler yani kasık bölgende ayağıyla vuruyodur muhtemelen yada eliyle.Bazı bebekler aşağıda olurmuş bizimkilerde öyle demekki endişelenme bu konuda vursunlarda nerden vururlarsa vursunlar dimi :dance:

kızlar resimlerime yaptığınız güzel yorumlar için teşekkür ederim.................

Rozemcim geçmiş olsun atlatmışsın ben sana dedim ama muayne eder bakmadan anlaşılmaz diye...
Neyse en sağlıklısı ne ise o olsun doğum şeklin için stres yapma...

benimki bazen göbeğimin oralara bazende kasık bölgeye vuruyor
kasıktakiler pıt pıt şeklinde oluyor
göbeğimdekiler kuvvetli oluyor

tesekkurler melekcım.
senınde vajınal muayene olurken canın acıyormu?
bu arada kafam oyle karısık kı resımlerı bıle gormemısım.:bbo:

benımkı de kasık la gobek arası gıbı kasıga daha yakın. neyse ıns hepımızın kı ve butun annelerınkı saglıkla dogar. melegın de dedıgı gıbı elı ayagı duzgun aklı salım olsun hepsının. tek dılegım o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…