2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

beyaz melek senın bı topıkte rahım anomalısı ıle ılgılı bısey yazmıstın o konuyla ılgılı bı gelısme warmı

nesguik maşallah çokk tatlı olmuşsunuz paşanlaa maşallah

oyy paşama kurban olurum ben melek kurban...su burcu olcak sudan hiç çıkmıyoruz :) herzaman şohbeni karnıma tutup okşuyorum lülülülülülü

ooo afıyet olsun nesguik

sağol canımcım biz çok iyi gidiyoruz valla ayda 3 kilo alıyoruz artık :)acıkınca hareketleniyor ben yedikten sonra uyuyor :) süte bayılıyor :dance:

kızlar doğuma gircek fotocu ayarlayan varmı?
biz orta pakete yazdırdık kendimizi,valla çok iyi bir şey.maddi durumu yeten herkes doğum fotocusu bulmalı bence...
bu arada kızlar fark ettiniz mi bilmiyorum ama artık benim atletlerin ucunda ıslaklık oluyordelikafaduldensüt sanırım çok mutluyum yaaa...bu ikinici gözlemlememkaydirigubbakcemile2

Banyo yaptık oğlumcuğumla :) sütümüzü de içtik,meyvemizi de yedik :) biraz sonra şekerleme yaparız biraz :)
http://i0904.hizliresim.com/2009/4/8/2226.jpg

Oooooo şu keyfe bak süpersiniz valla,yerinde olmak isterdim kemiklerim birbirine geçti oturmaktannnnnnnn tadını çıkar canım,bende izne ayrılayım inş.o zaman keyif yapıcam.Benim oğluşumda suyu sevecek galiba ben banyo yaparken kıpır kıpır kaydirigubbakcemile3

son 5 dakıkkam. kızlar hepınıze ıyı aksamlar ben bırazdan cıkacagım. yarın gorusmek uzere

İyi akşamlar annecik iyi bak kendine a.s.

selam kızlar ya bende 2009 anne adayıyım

Hoşgeldin aramıza hayırlı olsun bebişin,cinsiyeti belli mi

selam gusel temmuz annelerii.... uzun zamandir sohbete katilamiyorum. benim nete girdigim saatte siz cikmis oluyosunuzz... gecmisten okumam gerekn cooook sayfa var ama ben bi hal hatir sorayim dedim... nasilsiniz?? umarim hersey yolundadir??

ben bugün genital temizlik yaparken çok zorlandım sizdede oluyormu allah aşkına yaa?
ama sonunda yaptım....
bu arada genişleme olmuş ve fark ettiğim kadarıyla kese bayağı aşağı inmiş yaaa...
azkaldı işallah az :)

canim ayni sekilde bende cok zorlaniyorum. kesenin asagi inmesi yada genisleme gibi biseyi farketmedim amaa. allah nasip ederse kizim olacak ama sivri bi karnim var. zorlaniyorum yanii bende:CüvCüv:

ay işlerim yoğunlaştı bir an koptum sizlerden mesaimizin bitmesine az kaldı eve gidip yemek yapıcam kafamda hazır neyseki hemencecik yapıveririm
karencim, nezquikcim çok tşkkür ederiz teyzeleri paşam büyüyo hayırlısı ile kucağımıza aldığımız günleride görürüz sağlıkla inş...:Saruboceq:
nesquik ne tatlı gözüküyosunuz öyle ana oğul maşallah sizede kocamannnna.s.

nesquik, gaydin, beyaz melek masallah gobislerinizee.. hepiniz cok tatli gorunuyosunuzz. artik kocaman oldu bebislerimizz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…