nesguik maşallah çokk tatlı olmuşsunuz paşanlaa maşallah
ooo afıyet olsun nesguik
Banyo yaptık oğlumcuğumla :) sütümüzü de içtik,meyvemizi de yedik :) biraz sonra şekerleme yaparız biraz :)
http://i0904.hizliresim.com/2009/4/8/2226.jpg
son 5 dakıkkam. kızlar hepınıze ıyı aksamlar ben bırazdan cıkacagım. yarın gorusmek uzere
selam kızlar ya bende 2009 anne adayıyım
Oooooo şu keyfe bak süpersiniz valla,yerinde olmak isterdim kemiklerim birbirine geçti oturmaktannnnnnnn tadını çıkar canım,bende izne ayrılayım inş.o zaman keyif yapıcam.Benim oğluşumda suyu sevecek galiba ben banyo yaparken kıpır kıpır kaydirigubbakcemile3
sağol canım...valla ben işten hamile olduğumu öğrenir öğrenmez ayrıldım...çağrı merkezinde çalışıyordum...doktorum radyasyonlu alan bebeğin gelişimini etkiler dedi hemencecik ayrıldım:sm_cool:şimdide evde afedersin kıç büyütüyoruz oğlumlagamyoncuiremsu
ben bugün genital temizlik yaparken çok zorlandımsizdede oluyormu allah aşkına yaa?
ama sonunda yaptım....
bu arada genişleme olmuş ve fark ettiğim kadarıyla kese bayağı aşağı inmiş yaaa...
azkaldı işallah az :)
selam gusel temmuz annelerii.... uzun zamandir sohbete katilamiyorum. benim nete girdigim saatte siz cikmis oluyosunuzz... gecmisten okumam gerekn cooook sayfa var ama ben bi hal hatir sorayim dedim... nasilsiniz?? umarim hersey yolundadir??
slm sıla hoşgeldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?