2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ciceks sizin de fotografinizi gordumm.. cok hos gorunuyosun cnmm masallahh... gecmisi tamamen okuyamadigim icin belki sorulmustur amaa ben bilmiyorum. kac kilo aldin??

ciceks sizin de fotografinizi gordumm.. cok hos gorunuyosun cnmm masallahh... gecmisi tamamen okuyamadigim icin belki sorulmustur amaa ben bilmiyorum. kac kilo aldin??

Sağol sılacım ben 48 le hamile kaldım şu anda 55 im 7 kilo aldım yani ama orantılı aldım allahtan birden değil her ay aldım yani :) 60 a kadar yolum var sınır koydum kendime umarım aşmam :asigim:

Sağol sılacım ben 48 le hamile kaldım şu anda 55 im 7 kilo aldım yani ama orantılı aldım allahtan birden değil her ay aldım yani :) 60 a kadar yolum var sınır koydum kendime umarım aşmam :asigim:

masallah canimm. hic gozukmuyo kilolar.. ben 58 ile kaldim 65 kiloyum. bende 7 kilo aldim ve dedigin gibi her ay duzenli aldim. ins bundan sorada ayda 1-2 kiloadan fazla almamm. bende 70le bitirsem karda sayicam kendimikaydirigubbakcemilekafamçokkarıştı

Bundan sonra hızla kilo aldığımızı düşünsek bile her ay 2 kilo olsa 6 kilo daha almış oluruz,61 - 71 oluruz 1 kilocuktanda bişey olmaz canıım kaydirigubbakcemile3 .Diğerlerinden ses çıkmıyo bu arada, şşşşşşşşttttt gece kuşları nerdesiniz akşam oldu yemek saati tabi (( bende gidicemde yemek yicemde oturup kocişimle iki muhabbet edicemde uyuyacam ohoooooo

ayni anda yazmisiz canim... evet haklisin 1 kilocuktan bisi olmazz. kilo almaktan daha cok onemsiyorum ben catlamayi. ins hic catlamadan cok fazla da kilo almadan bitiririm hamileligi...

Sıze bakayım dedım ama kımse yok.........
Çok mutluyummmmmmmmm zblamın da kızı olacakkk kesınnnnnnnnnnnn
Çok sevındım kızıma arkadaŞ gelıyor yaŞasınnnnnnnnnnnnnnn
ablamın bır oĞlu vardı Şımdı bıde kızı olacak allahın ıznıyle...
Hepınızı ÖptÜm ıyı akŞamlar

dün akşam benim için kabus gibiydi.sağ göğsümün altında acayip bir yanma vardı.baktım hiç bir kızarıklık filan yok.içten bir yanma geliyor.gece boyuncada devam etti.işkence vericiydi.şu nesquik'in bahsettiği yanma bendede oldu galiba.sabah kalktığımda azalmıştı.bu arada 27 haftalık olmuşuz maşallah bize

ay melekcim çok sevindim.ne güzel.allah tamamına erdirsin.sağlıkla gelsin yeğenin.

SAĞOL TATLIM BİZDE ÇOK SEVİNDİKKK YAA..NE GÜZEL KIZ OLMASINA ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOK SEVİNDİMMMdelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
ÖYKÜYLE ARKADAŞ OLURLAR NE GÜZEL DİMİ....hihoyyythihoyyyt
HEM ZATEN ABLAMIN Bİ OĞLU VARDI BUNUN KIZ OLMASI SÜPER OLDU ALLAH HERKEZE NASİP ETSİN...:lepi:

Günaydınnn kıslar... Bende geldim sonunda bi an gelemicem zannettim ama... Yattım kalktımmm geriye kaldı 1 hihoyyyt

Gaydın, Melek ve Nesquik göbekler süper cıkmıs, yastık gibiiiii kaydirigubbakcemile3 Masallah allah nazarlardan saklasınn

Melekcim ablanın kızı olmasınada cok sevindim bıcır bıcırrr olurlar simdi ikisi... Allah her ikinizi de bir nefeste kurtarsın saglıkla kızlarınıza kavustursunn...

Gecmisi fazla okuyamadım umarım bisi kacırmamısımdır... Kafam hala sersem gibi :çok üzgünüm:

amin canım.çok güzel olmuş.ablan da çok sevinmiştir.oğlu olunca birde bunun kız olması iyi olmuş.sağlıklı olsun bebecik

bugün daha iyimisin zuzuum

allah sağlık versin inşallahhh
tüm bebeler sağlıkla doğsun
hepimiiz sağlıkla doğum yapıp alalım mis kokulu yavrularımızı kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…