2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Nisbeten daha iyiyim selsincimmm, acaip kötü bişeymiş ya dünyanın sürekli döndüğünü hissetmek, sanırım insani saatlerde kalkmadıgımız icin yorgunluktan olsa gerek, doktorda onu dedi, artık arada dinlenmemiz gerekiyomus daha fazla enerji kaybına ugrıcakmısız, son 3 ay azcık sıkıntılı gecer dediii, daha girdigim gibi basladı bende sıkıntı, hicte sevmem soylenmeyi ama dün baya söylendimmm ilk kez...

zuzucukkkk iyisin dimi tatlım...............
dün bisürü resim koydum sen yoktunnn kimse yorum yapmadı............(şaka şaka)
gaydın portakal resmini koydu çok tatlıydı..................
resimler çok geçmişte gördün mü dur ben sana ekliyeyim

arkadaşlar size bişi sorucam idrar testi yaptım dün çift çizgi çoktı bugünde kanda baktırcam hastaneye gidicez hastanede hangi bölümün doktoruna gidip hamilelik kan testi yaptırcam dicem kadın doğum mu yoksa dahiliye mi nasıl oluo bi anlatırmısınız birazdan çıkıcaz

zuzum biras daha iisin bugun dimi
özledik seni
dr un dediği doğru gün içinde kesinlikle uzanıp dinlenmemiz lazım

Selsin geçmiş olsun canım
nesguikte de olduğuna göre hamilelikle ilgili bişi olsa gerek
eğer çok artarsa acın dr una danış derim

Günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr hihoyyyt

selsincim geçmiş olsun ..
zuzuuuuuum sen olmasan haftalar nasıl geçcek kıssss Şeniz
melek inşallah ablanın kızı sağlıkla gelir dünyaya bir oğlu varken bir kızının olacağını öğrenmek sevindirmiş olmalı herkesi ..

Son düzenleme:

Gördüm melekcimm, özellikle eşinle cektirdigin resme bayıldım, masallah allah beraber yaşlanmayı nasip etsin bebişinizle birlikte, cok yakısmıssınız, cok güsel gülmüşsünüz, gozlerinizin içi gülmüş resmennnn :lepi:

Senin göbek cok sirin cıkmıs, Öykü artık iyiden iyiye belli etti kendiniii kaydirigubbakcemile3 Bi hacmi var artık su dünyada annesi gün be gün büyüyo kilolanıyo

Gaydınımında portakalını yirimmm, nası pot yapmıs kerata güzelim kazaga kaydirigubbakcemile3 Erkekimmm iste hepimizin göbegine fark atmıs gecmisss :1hug:

bölüme gitmene gerek yok canım direkt kanda beta hcg baktırmak istiyorum dersin .sonuc çıkınca bak 5 in üzeri ise pozitfitir. Gerçi hamiş olmasaydın çift cizgi çıkmazdı .Tebrik ederim.

kimseye sormadan bireysel talepte bulunabilirsin o test için , ama o zaman ücrete tabi oluyor . ücret ödemek istemezsen kadn doğum dr.una gidersin , o istekte bulunur , inşallah gönlüne göre bir sonuç alırsın yerimseniben

ılsucummm, stardustcımmm cok teşekkür ederim kıslarr, bu ayda olurmus ani tansiyon değişimleri, sizlerde cok dikkat edin, ani hareketler yapmayın benim gibi, bir küçücük pandacık gibi ordan oraya atarsam kendimi olcaı bu olur, hala heidi gibi geziyorum orada lalalalaa diye hoplaya zıplaya, karnım guluk guluk ediyo kaydirigubbakcemile3

hayırlı olsun.hastaneye gidip gebelik testi yaptırıcam dediğinde onlar seni yönlendirir.direk labrotuar'a gidiyorsun

Yaaa nası pot yapıyoo bu bebişlerrrr, valla bütün kazaklarımın doğal potu oldu önünde, seneye hepsi çöppp, insallah bi sonraki hamilelige kadar Hele benim bi montum var onun ayrıca resmini gondercem size, yane bu kadr dogal bi cıkıntı olamaz fermuarıyla uyumlu kaydirigubbakcemile3

Selsin geçmiş olsun canım
nesguikte de olduğuna göre hamilelikle ilgili bişi olsa gerek
eğer çok artarsa acın dr una danış derim

sağol canım.bencede hamilelikle ilgili.kötü birşey olduğuınu sanmıyorum.göbeğim göğüslerime doğru yaklaştığı için oluyor bence.dün oturuyordum teyzemlerle filan.öyle bir yanma oldu.doğrulamadım yerimden.özellikle yayılarak oturduğunda daha çok oluyor.teyzemlerde dediki daha çok olucak.demekki onlardada oldu.

son aylarda kaburgaları falan batıyormuş bile
bende şuram ağrıyor diyince bu ne ki daha diyorlar

Selsincimmmm bence mide yanması ooo bahsi gecenn, mide sıkıstıgı icin artık iyiden iyiye :bbo:

teşekkür ederim star dust canım evet çok sevindik.........
ama en çok ben sevindim sanırımmm............
kız olacağı doğmuştu içime ablam hep erkek bekledi bebeği ama
hisşerimde bir kez daha yanılmadımmm

son aylarda kaburgaları falan batıyormuş bile
bende şuram ağrıyor diyince bu ne ki daha diyorlar

evet valla doğru söylüyorsun.daha sonra şikayetlerimiz daha çok artıcakmış.nasıl yapıcaz bakalım.şimdiden böyleyiz.dün kardeşimle konuşuyoruz ne zaman çıkıcaksın izine dedi.bende haziran 5 den sonra dedim.o da acaba dedi.inşallah dayanabilirim tabi o zamana kadar.ama ağrılar böyle artarsa zor olur herhalde.gerçi 32 de çıkmıcam 35 de çıkıcam.3 hafta bayağı ama dimi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…