zuzucukkkk iyisin dimi tatlım...............
dün bisürü resim koydum sen yoktunnn kimse yorum yapmadı............(şaka şaka)
gaydın portakal resmini koydu çok tatlıydı..................
resimler çok geçmişte gördün mü dur ben sana ekliyeyim
arkadaşlar size bişi sorucam idrar testi yaptım dün çift çizgi çoktı bugünde kanda baktırcam hastaneye gidicez hastanede hangi bölümün doktoruna gidip hamilelik kan testi yaptırcam dicem kadın doğum mu yoksa dahiliye mi nasıl oluo bi anlatırmısınız birazdan çıkıcaz
portakal defilesi başlıyorrrr
arkadaşlar size bişi sorucam idrar testi yaptım dün çift çizgi çoktı bugünde kanda baktırcam hastaneye gidicez hastanede hangi bölümün doktoruna gidip hamilelik kan testi yaptırcam dicem kadın doğum mu yoksa dahiliye mi nasıl oluo bi anlatırmısınız birazdan çıkıcaz
Selsin geçmiş olsun canım
nesguikte de olduğuna göre hamilelikle ilgili bişi olsa gerek
eğer çok artarsa acın dr una danış derim
sağol canım.bencede hamilelikle ilgili.kötü birşey olduğuınu sanmıyorum.göbeğim göğüslerime doğru yaklaştığı için oluyor bence.dün oturuyordum teyzemlerle filan.öyle bir yanma oldu.doğrulamadım yerimden.özellikle yayılarak oturduğunda daha çok oluyor.teyzemlerde dediki daha çok olucak.demekki onlardada oldu.
son aylarda kaburgaları falan batıyormuş bile
bende şuram ağrıyor diyince bu ne ki daha diyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?