2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

valla canım.benim sezeryan olucak.1 hafta önce alıyormuş bizim doktor.ama kesin birşey söyleyemem dedi.duruma göre dedi.

Meraba Sehercimmmm benimde tahmini tarihim 15 temmuzdu, bebegin gelişimine görede 13 temmuz ama doktorum 10 gun oncesinden alıcak bebegi, sezaryen olmam gerekiyomus 3-4 yada 5 inde...

merhaba canımm geçmiş olsun çok üzüldümm inşallahh düşer ve insülin e gerek kalmaz..

kızlar merhabalar nasılzınız bakalım ben dün meleğimi gördüm çok tatlıydı teyzeleri 1 kilo olmuş kuzucum kafasındaki kistde dağılmış haftaya istanbula dönünce tekrar görecem kuzumu

maşallahhh meleğine cnmm

evet işte o ağrılar.korkuyorum bende birden öyle ağrı olunca.normalse sorun yokc canım.çok sağolasın

bazen bende de oluyor cnm korkmana gerek yok bence... ama yine de dr unla konuş istersen...

ahh demetcimmm kıyammm çok geçmiş olsun bu aralar yine salgın var cnm dikkat et..

Bende de sÜreklİ wc ye gİdecekmİŞ gİbİyİm...gİtsemde rahatlayamıyorum İdrar torbasını sıkıŞtırıyo artİsİm

aynı şey bende de oluyorrr ... normal mi?

merhaba cnmm.. inşallahh güzell sonuçlar alırsın.. benim sezeryan olmayacak büyük ihtimalle ama sanırım 1 hafta 10 gün önden alınıyor bebek... hayırlısıyla gelsin kuzular....:Saruboceq:

Demetcim çok çok geçmiş olsun.
Benim gibi olmuşsun sende gçen hafta bende öyleydim
Dr a gitmeyi ihmal etme boğazın için uygun bir antibiyotik versin yoksa zor atlatılıyor canına yazık .Bol bol dinlen c vitamini al .

Teşekkür ederim selsin ve zuzumm,benimde kafamı karıştıran konu şu;sezeryanla 40 haftayı doldurmadan doğum yapmış oluyoruz.37-38 yada 39. haftalarda duruma göre değişiyor tabi.4 hafta öncesinden izne ayrılmak ve kalan 12 haftayıda doğumdan sonra kullanmak istiyorum.Mesela 38. haftada doğum yapacaksam 34 te izne ayrılacağım.Birde 37 de falan doğuracak olursam acaba aradaki 1 haftayı doğum sonrasına falan aktarabiliyormuyuz yoksa yanıyormu o hafta?*Biraz karışık oldu galiba ama anladınız sanırım...

sweethome, hürrem,selsin, zuzuuum ve derinciğim (unuttuğum arkadaşlar varsa alınmayın)
hepinize teşekkür ederim. inşallah insülüne gerek kalmaz. ysarez senin inşallah iyi çıkar seninde başına gelmesin. bir şey olmayacağını bilsende moralin çok bozuluyor çnkü. zaten hormonlar yüzüden oto boka ağlarken böle bişi olunca susmak bilmiyorsun. çaresiz hissediyorsun kendini umarım kimse yaşamaz.

Yaaaa cıkmıyo bunlarrrrr, du ben bi tane yapıyım bariiiii offf beceremedimmmm

Son düzenleme:

o hafta benim bildiğim yanıyor.benim arkadaşım sezeyan oldu.38 haftada aldılar bebeği.2 haftası yandı

sezeryan olacakları genelde 38. hafta gibi alıyorlar ama bir hafta önce alınması daha iyiymiş .bebek anne karnında gelişimini daha iyi tamamlıyormuş cünkü

kizlar gecmisi ancak okuyabildim...

Zuzum gecmis olsun canim, topikte yoklugun baya belli oluyo, iyi bak kendine fazla yorma kendini...

Eyetkiner canim cok uzuldum, kendini cok fazla yipratma emi ?? bosver kafana takmaya degmez o gibi insanlar

Star dust cum canim dikkat et kendine canim cok gecmis olsun,:1hug:
Sibelcim sanada gecmis olsun canim,

Ecemsu sende hosgeldin canim, iyi katilimlar dilerim... allah bir avazda kurtarsin hepimizi ins

Rozemcim masallah gobusune canim, cok tatli
Kuzeydeniz masallah oglusuna, iyi besliyosun tosunu....
Amatist canim uzme kendini bukadar, bebisini dusun annesi, sakin olmaya calis canim ya...:teselli:

Nurcum seninde gozun aydin canim, bebisin saglikliymis, masallah masallah

kizlar sayfalari ikiser ikiser okudum, yoksa aksama kadar bitmez.. atladigim kimse varsa kusura bakmasin

yserez canım bende 100lük yüklemeyi ctesi yaptırıcam 50lik 147.8 çıktı doktorum 100lük yapalım dedi mecburen yaptırıcaz riske atamam umarım hepimizin sonuçları iyi çıkar kıslar Allah yardımcımız olsun:Saruboceq: çok uzun sürcek 100lük yüklemeÇok üzgünüm çoook

o hafta benim bildiğim yanıyor.benim arkadaşım sezeyan oldu.38 haftada aldılar bebeği.2 haftası yandı

Benimde tahmini doğum tarihim hesaplayıcılara göre 22 temmuz ama doktoruma hiç sormadım cumartesi günü gittiğimde soracağım.Ona göre iznimi ayarlamam gerekiyor.Çalıştığım için doğum sonrası 1 hafta bile çok önemli benim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…