merhaba bayanlar,geçmişi okuyamadım 1 haftadır işlerde çok yoğun olduğu için siteye giremedim.25+1 günlük hamileyim.cumartesi şeker yüklemesi yapılacak ve oğlumu görücem inşallah sonuçlar iyi çıkar.bu arada benim doğumum sezeryan olacak tahmini doğum tarihi 22 temmuz çıkıyor hesaplamalarda.sezeryanda 1 hafta öncesindemi alıyorlar bebeği?sezeryan olacak arkadaşlar konuştunuzmu doktorunuzla bu konuyu kaçıncı haftada doğuyor bebek acaba?doğuma 4 hafta kalaya kadar çalışmayı düşünüyorum bende.izin tarihlerimi ayarlamaya çalışıyorum..
Zuzu ne zaman deĞİŞtİrceksİn takvİmİİ hadİ heycanlandım
Merhaba bayanlar,geçmişi okuyamadım 1 haftadır işlerde çok yoğun olduğu için siteye giremedim.25+1 günlük hamileyim.Cumartesi şeker yüklemesi yapılacak ve oğlumu görücem inşallah sonuçlar iyi çıkar.Bu arada benim doğumum sezeryan olacak tahmini doğum tarihi 22 temmuz çıkıyor hesaplamalarda.Sezeryanda 1 hafta öncesindemi alıyorlar bebeği?Sezeryan olacak arkadaşlar konuştunuzmu doktorunuzla bu konuyu kaçıncı haftada doğuyor bebek acaba?Doğuma 4 hafta kalaya kadar çalışmayı düşünüyorum bende.İzin tarihlerimi ayarlamaya çalışıyorum..
arkadaşlar merhaba
umarım herkes iyidir. bana diabet tanısı kondu( şeker ölçüm cihazı falan verdiler birde ne yazdığını bilmediğim bir liste salıya kadar uygulayackmışım sonra düşmezse insülin verecklermiş. zırlamamı kesemiyorum bir türlü.herkesi üzdüm ama napayım kii
kızlar merhabalar nasılzınız bakalım ben dün meleğimi gördüm çok tatlıydı teyzeleri 1 kilo olmuş kuzucum kafasındaki kistde dağılmış haftaya istanbula dönünce tekrar görecem kuzumu
evet işte o ağrılar.korkuyorum bende birden öyle ağrı olunca.normalse sorun yokc canım.çok sağolasın
selam kızlar ...
gözlerimi açamıyorum 6 aydır ilk kez hasta oldum yaaaasenağlama
munnum tıkalı boğazım acıyo ve gözlerimden ateş çıkıyor sankibenneyaptımki
inşallah sizler iyisinizdir...
çok kalamıycam yatıyorum...
Bende de sÜreklİ wc ye gİdecekmİŞ gİbİyİm...gİtsemde rahatlayamıyorum İdrar torbasını sıkıŞtırıyo artİsİm
Merhaba bayanlar,geçmişi okuyamadım 1 haftadır işlerde çok yoğun olduğu için siteye giremedim.25+1 günlük hamileyim.Cumartesi şeker yüklemesi yapılacak ve oğlumu görücem inşallah sonuçlar iyi çıkar.Bu arada benim doğumum sezeryan olacak tahmini doğum tarihi 22 temmuz çıkıyor hesaplamalarda.Sezeryanda 1 hafta öncesindemi alıyorlar bebeği?Sezeryan olacak arkadaşlar konuştunuzmu doktorunuzla bu konuyu kaçıncı haftada doğuyor bebek acaba?Doğuma 4 hafta kalaya kadar çalışmayı düşünüyorum bende.İzin tarihlerimi ayarlamaya çalışıyorum..
merhaba canımm geçmiş olsun çok üzüldümm inşallahh düşer ve insülin e gerek kalmaz..
inşallah gülüm yaa senağlama
teşekkür ederim selsin ve zuzumm,benimde kafamı karıştıran konu şu;sezeryanla 40 haftayı doldurmadan doğum yapmış oluyoruz.37-38 yada 39. Haftalarda duruma göre değişiyor tabi.4 hafta öncesinden izne ayrılmak ve kalan 12 haftayıda doğumdan sonra kullanmak istiyorum.mesela 38. Haftada doğum yapacaksam 34 te izne ayrılacağım.birde 37 de falan doğuracak olursam acaba aradaki 1 haftayı doğum sonrasına falan aktarabiliyormuyuz yoksa yanıyormu o hafta?*biraz karışık oldu galiba ama anladınız sanırım...
Yanıyo malesef sehercimmmm, soyledigin tarihte dogurman gerekli, kanunn baska kapı bırakmıyooo
o hafta benim bildiğim yanıyor.benim arkadaşım sezeyan oldu.38 haftada aldılar bebeği.2 haftası yandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?