2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

amatist canım geçmiş olsun bizim geliniömiz şeker hastası insülin kullanıyor ve hamile 1 aydır hastanelerde yatıyor çıkmıştı tekrar girdi kanı düşükmüş insülin verilse bile hiçbir zararı yok hiç üzülme canım

bu arada kardeşimin bebeğide kızmış ama çok kırgınım annesi hiç rahat vermiyor gelinimize ulaşamaıyoruz bile izmirde hastanede yatıyorlar yine anne çok cadı yaaa herkes gelinden derteder bizimde gelin susuyor annesi deliriyor çok sinirleniyorum ama hamilesin gül takma kafana diyorum kendi kendime sabır sabır sabır

kızlar merhabalar nasılzınız bakalım ben dün meleğimi gördüm çok tatlıydı teyzeleri 1 kilo olmuş kuzucum kafasındaki kistde dağılmış haftaya istanbula dönünce tekrar görecem kuzumu

süper canım maşallah kuzucuna ne güsel bak sağlıkla büyüyo süpera.s.

Artemis geçmiş olsun ya umarım diyetle düzelir inüsiline gerek kalmaz az kaldı zaten doğuma hayırlısı olsun çabucak atlatırsın inşallah

kızlar merhabalar nasılzınız bakalım ben dün meleğimi gördüm çok tatlıydı teyzeleri 1 kilo olmuş kuzucum kafasındaki kistde dağılmış haftaya istanbula dönünce tekrar görecem kuzumu

oh maşallah.kocaman olmuş.gözün aydın canım

amatiscim çok geçmiş olsun cnm , üzülme kendine , yediklerine dikkat ederek atlatacağına inanıyorum cnm:teselli:

Neyse bugÜnde ÖĞlenı yaptık.ÖĞlene kadar ıyı geÇıyorda.ÖĞleden sonra zaman bır tÜrlÜ geÇmek bılmıyor

selam kızlar nasılsınız?
yarın 100mg şeker yüklemem war inşallah bi sorun çıkmaz dua edin kızlar benim için ya:bbo:

selsin o ağrılar bendede var hemde bir aydır dr. sordum olur normal dedi
halbuki ilk hamileliğimde hiç böyle birşey yaşamamıstım.özellikle uzun zaman oturduğumda ve uzun zaman uzandıktan sonra kalkarken oluyo

amatist geçmiş olsun canım.sakın fazla sıkıntı yapma kendine.
insülinin bebeğe zararı yok.ayrcva yedikerline dikakt edip doğumdan sonra sıkı bir diyetle de atlay-tılıyor canım..gebelkik şekeridir.
sakın telaş yapıp canını ıkma.
çok geçmiş olsun

selam kızlar nasılsınız?
yarın 100mg şeker yüklemem war inşallah bi sorun çıkmaz dua edin kızlar benim için ya:bbo:
yserez
benimde cumartesi günü yapılacak 50 grlık 158 çıkmıştı senin ki kaçtı dua ederim sende et inş. sonuçlar iyi çıkar

iyiyiz canım sen nasılsın

bende iyiyim şekerim.
cnm o bölgedeki ağrılar bendede oluyo daha çok yataktan kalkarken uzanır pozisyondan doğrulurken falan oluyo normaldir heralde doktora sorcaktım ama en gittiğimde çok yoğundu doğru düzgün konuşamadım doğumları vardı acale ediyodu

iyiyiz canım sen nasılsın

cnm bizde iyiyiz çok şükür kızımla .

nur kpss başvuru başladımı bana haber verirmisinn tatlım başlayınca.

selam kızlar ...

gözlerimi açamıyorum 6 aydır ilk kez hasta oldum yaaaasenağlama

munnum tıkalı boğazım acıyo ve gözlerimden ateş çıkıyor sankibenneyaptımki

inşallah sizler iyisinizdir...

çok kalamıycam yatıyorum...

Hepinize tünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn, güzel bigün olsun bugün hava güneş açmış,kuşlar cıvıl cıvıl :1rolleyes: .Sizin havanızda yerindedir inşallah hiçbişey okuyamadım daha bugün azıcık yoğunum ara ara kaçarım . Hepinizi seviyorum a.s.

Geçmişe bakmadan msj yazayım dedim, Dün şeker, hepatit, tiroid, kan ölçümü yapıldı.Sadece Kan miktarımda biraz düşme varmış. Kan ahpı verdi drum..Çok şükür şekerden çok korkuyodum.Çünkü ailemde ırsi şeker hastalığı var...Çok şükür.Geçmişe bi bakayım Umarım herkes çok iiidir... hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…