2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ay cnm geçmiş olsun çok üzüldüm kendine dikkat et cnm

geçmiş olsun tatlım oh ne güzel bak temiz çıkmış

yserez
benimde cumartesi günü yapılacak 50 grlık 158 çıkmıştı senin ki kaçtı dua ederim sende et inş. sonuçlar iyi çıkar
canım benimde 152 çıktı doktorum 10 gün sonra 100 mg yüklemesi yapılacak dedi yarın büyük gün inşallah sende de bende de ve bu derdi olan herkeste bişey çıkmaz

geçmiş olsun canım ıhlamur iç bogazının acısını alır

demet çok geçmiş olsun mutlaka doktora görün bol bol c vitamini al ve dinlen.

ay cnm geçmiş olsun çok üzüldüm kendine dikkat et cnm

demetcim geçmiş olsun canım dikkat et kendine

geçmiş olsun canım ıhlamur iç bogazının acısını alır

teşekkür ederim kızlar çok sağolun ...

canım benimde 152 çıktı doktorum 10 gün sonra 100 mg yüklemesi yapılacak dedi yarın büyük gün inşallah sende de bende de ve bu derdi olan herkeste bişey çıkmaz

inşallah bişey çıkmaz canım mutlu dönersinŞeniz

gözünaydın canım çok sevindim darısı diğer yaptırmayan arkadaşların başına...

tünaydın çiçeğim neşen bol olsun tatlımŞeniz

kızlar ben çıkıyorum sandalyede bile zor oturuyorum :a015:

Demetimmmm cok geçmiş olsunnnn cnmmm, bi an once iyileş, iyi bak kendine, doktora git aman ateşin felan cıkar sora allah korusun :Saruboceq: Bol bol fitaminnnn al, sıcak seyler içççç a.s.

100 lük şeker yüklemesi olan arkadaşlar umarım güsel sonuclar alırlar :Saruboceq:

Yserez ınŞallah 100 lÜkte problem Çıkmaz.benımde 50 lıkte 162 ÇıkmıŞtı.100 lÜkte sınırı bıraz geÇtı.ama doktor sadece yedıklerıne dıkkat et dedı.bırde annem Şeker hastası.hafta sonu ÖlÇÜcem gene onun Şeker aletı ıle bakalım kaÇ Çıkıcak.hem aÇlık bakıcam hem tokluk

Yaaaa benim bebişimmm ters duruyo ya haniii, sürekli tekme atıyo sanki 1 ayagı cıkcakmıs gibi allah korusun , canım cok yanıyooo, bi de lavaboya gidesim geliyo sürekli sayesinde kısımınnn :1no2:

Bende de sÜreklı wc ye gıdecekmıŞ gıbıyım...gıtsemde rahatlayamıyorum ıdrar torbasını sıkıŞtırıyo artısım

Merhaba bayanlar,geçmişi okuyamadım 1 haftadır işlerde çok yoğun olduğu için siteye giremedim.25+1 günlük hamileyim.Cumartesi şeker yüklemesi yapılacak ve oğlumu görücem inşallah sonuçlar iyi çıkar.Bu arada benim doğumum sezeryan olacak tahmini doğum tarihi 22 temmuz çıkıyor hesaplamalarda.Sezeryanda 1 hafta öncesindemi alıyorlar bebeği?Sezeryan olacak arkadaşlar konuştunuzmu doktorunuzla bu konuyu kaçıncı haftada doğuyor bebek acaba?Doğuma 4 hafta kalaya kadar çalışmayı düşünüyorum bende.ızin tarihlerimi ayarlamaya çalışıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…