2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

ay bilirim ne demek olduğunu.benimde doğru düzgün işim yok bende çok sıkılıyorum.inrtermette gezinmektende sıkıldım.allahtan burası var.iki muhabbet ediyorum.konuşacak kimsede yok.sizlerle muhabbet iyi oluyor

walla haklısın cnm.. sizde olmasanız napardım ben....

Yaaa napsam aksam palladium a felan gitsem gezsem tek basıma sıkılırmıyım acebaaa :uhm: Eşim mesaiye kalcak bu hafta hep bende ne yapcaımı şaşırıyorummm

Yat dinlen zuzuzu benım de esım mesaiye kalsa bu aralar ne ıyı olurdu. :))) esım duymasın tabı. esım olmadıgında evdekı ısım daha az oluyo. yemek falan cok ugrasmıyorum :))

Yaaa napsam aksam palladium a felan gitsem gezsem tek basıma sıkılırmıyım acebaaa :uhm: Eşim mesaiye kalcak bu hafta hep bende ne yapcaımı şaşırıyorummm

ay bizimkide dün tenis hakemliğine başladı.10 günlük bir turnuva varmış.ben de yanlızları oynuyorum.tek başına yemekte yenmiyorki.yemek yapmak bile içimden gelmiyor.bugün gene yemek yok.ne yapsam diye düşünüyorum kendime.ben palladıum çok seviyorum.pazar günün ordaydım.ama tabi tam gezemiyorum şu anda.çok gezince ağrım oluyor

benım vucudum da sanırım catlamadı. krem de hıc kullanmadım ıhmal ettım. umarım catlamaz ama ben gene de krem surucem

mutlaka krem kullanmalısın şimdiden depo yap ki nemi çatlak hiç olmasın vaya olucaksa bile az olsun ben çatlıycam gibi duruyor benim göbüş bir anda arttı şimdide kaşıntı başladı çatlama belirtileri sanırım ama yapcak bişi yok işte bol bol su içmek ve cildi nemlendirmek

Yat dinlen zuzuzu benım de esım mesaiye kalsa bu aralar ne ıyı olurdu. :))) esım duymasın tabı. esım olmadıgında evdekı ısım daha az oluyo. yemek falan cok ugrasmıyorum :))

git gez zuzum, tek basina degilsinki? bi kelebegin var artik:1rolleyes:

Ya haklısınız kızlar aslında dinlenmem lazım ama ben bilas korkagımmm Evde yalnız kalınca yerde böcek yürüse sesini duyuyorum sora bütün evi geziyorum, her ses duydugumda gezdigimi düşünürsek rahat 10 kere evi komple dolasıyorum kaydirigubbakcemile3 Bi de selsin gibi yalnız yemek istemiyorum, yalnızlıkta zor yaaaa senağlama

Simdi bi cıkcam ebushhh yine bisi alcammm kelebegime ama 0-3 ay arasında cok cabuk büyüyomus bebekler, artık almıcam aklım kalıcak giydiremicem, diğer ayları da bebek dogmadan kilosu boyu belli olmadan almıyım diyorummm, iki ucu degnek yane anlıcaınnn, evde oturunca zararsızımm keseme cogu zamannn kaydirigubbakcemile3

Dırımkızı vardi doğum etmiş dün sabah çok sevindim bebekleri küveze girmesine gerek kalmamış

selsin ve zuzum size çözüm buldum birlikte palladiuma gidin güselll bir yemek yiyin bilascık gezin sonra evlere dönün nasıl ama sizin için düşündüm ben düşündüm yani biz

zuzu bende senin gibiyim tık duyduğum an evi didkliyorum çok korkuyorum çok...

Ne diyosun ilsucumm ben bi ara anahtarı masadan alıp kac dakikada kapıya yetişirim egzersizleri yapmıştımmmm -tatlicadiarzu- Bi de bütünnn elektrikleri açıyorummm, gelsinn faturalarrr delikafadulden

selsin ve zuzum size çözüm buldum birlikte palladiuma gidin güselll bir yemek yiyin bilascık gezin sonra evlere dönün nasıl ama sizin için düşündüm ben düşündüm yani biz

çok sağol canım.ataşehirde otursam buluşurduk zuzuumla.

değilmi zuzuum.yemekte yerdik.bebeklere ıvır zııvırda bakardık.senin koçiş ne zaman gelicek bakalım.benimki 12 yi bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…