canım ben foça dayım.. eski foça..
ay bilirim ne demek olduğunu.benimde doğru düzgün işim yok bende çok sıkılıyorum.inrtermette gezinmektende sıkıldım.allahtan burası var.iki muhabbet ediyorum.konuşacak kimsede yok.sizlerle muhabbet iyi oluyor
Yaaa napsam aksam palladium a felan gitsem gezsem tek basıma sıkılırmıyım acebaaa :uhm: Eşim mesaiye kalcak bu hafta hep bende ne yapcaımı şaşırıyorummm
Yaaa napsam aksam palladium a felan gitsem gezsem tek basıma sıkılırmıyım acebaaa :uhm: Eşim mesaiye kalcak bu hafta hep bende ne yapcaımı şaşırıyorummm
benım vucudum da sanırım catlamadı. krem de hıc kullanmadım ıhmal ettım. umarım catlamaz ama ben gene de krem surucem
uzakmışız canım tüh izmir içindeyim ben
Yat dinlen zuzuzu benım de esım mesaiye kalsa bu aralar ne ıyı olurdu. :))) esım duymasın tabı. esım olmadıgında evdekı ısım daha az oluyo. yemek falan cok ugrasmıyorum :))
git gez zuzum, tek basina degilsinki? bi kelebegin var artik:1rolleyes:
ay bizimkide dün tenis hakemliğine başladı.10 günlük bir turnuva varmış.ben de yanlızları oynuyorum.tek başına yemekte yenmiyorki.yemek yapmak bile içimden gelmiyor.bugün gene yemek yok.ne yapsam diye düşünüyorum kendime.ben palladıum çok seviyorum.pazar günün ordaydım.ama tabi tam gezemiyorum şu anda.çok gezince ağrım oluyor
evet cnm uzak burası izmir e... ama güzell bi yer hiç geldin mi foça ya?
zuzu bende senin gibiyim tık duyduğum an evi didkliyorum çok korkuyorum çok...
Dırımkızı vardi doğum etmiş dün sabah çok sevindim bebekleri küveze girmesine gerek kalmamış
Dırımkızı vardi doğum etmiş dün sabah çok sevindim bebekleri küveze girmesine gerek kalmamış
selsin ve zuzum size çözüm buldum birlikte palladiuma gidin güselll bir yemek yiyin bilascık gezin sonra evlere dönün nasıl ama sizin için düşündüm ben düşündüm yani biz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?