2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

sızın de uykunuz gelmeye basladı mı kızlar bu ara. benım cok uykum gelıyo dayanamıyorum. sabahları da kalkamıyorum. belkı rapor alırım. ellerımde de yanma oluyo avuclarımın ıcınde. umarım bende seker cıkmaz onla alakalaı degıldır ıns. pazartesı seker yukleme testım yapılacak. umarım seker cıkmaz

tşkler kızlar 32 haftalıktı .
1 aydan beri hastanede yatıyordu işte sancıları olduğu için şükür bu haftaya kadar gelebildiler

şimdi eve gider.banyo yaparım sonra.birşeyler atışıtırırım ama ne mesela aklımada birşey gelmiyor.sonra aşkı memnu başlar.behlül'ü seyrederim

evet annecik özellikle bu hafta ağırlastım ve uyku bastırmaya basladı
öyle bir imkanın varsa beklemeden izin al

KAN YAPICI GIDALAR

Demir kan hücrelerinin yapımına katkıda bulunarak kansızlığı önler. Hamileyken günde 30 gr demir almanız gerekir. Demir ilaçları kabızlığa yol açtığından demiri doğal yollardan almanız gerekir. Ancak, vücudun gerekli demir miktarını yalnızca gıdalardan alması zor olduğundan hamile kadınların hamilelik döneminde demir takviyesi alması gerekir. Doktorunuz ya da ebeniz demir eksikliği olup olmadığını kontrol ederek size iyi bir demir takviyesi önerecektir.
Demir bakımından zengin bu gıdalardan günde dört porsiyon yemeye çalışın:
* Kayısı, üzüm ve erik gibi kuru meyvelerden 125 gram (taze erik de yiyebilirsiniz)
* 250 gram kuru fasulye, kuru bezelye ya da mercimek
* 250 gram yeşil sebze (ıspanak gibi)
* 1 dilim tam buğday ekmeği ya da 30 gram tam tahıl gevreği
* 60 gram badem ya da ceviz
* 60 gram kırmızı et

çok sağol canım.ataşehirde otursam buluşurduk zuzuumla.

değilmi zuzuum.yemekte yerdik.bebeklere ıvır zııvırda bakardık.senin koçiş ne zaman gelicek bakalım.benimki 12 yi bulur

Benimki 9-10 dan once gelmez hatta hep oyle dediginde daha da uzatırrr kaydirigubbakcemile3 Ay ne güsel olurdu ya hem mavilere bakardık hem pembelereeee delikafadulden

selsin ve zuzum size çözüm buldum birlikte palladiuma gidin güselll bir yemek yiyin bilascık gezin sonra evlere dönün nasıl ama sizin için düşündüm ben düşündüm yani biz

Ben sizin düşünüp fikir bulannn kafanızııı yirimmm, itiraf et gaydın bu senin fikrin diil, oglusun fikri dimiii, boyle cin bi fikir ancak boyle akıllı bi cocuktan cıkabilirrr kaydirigubbakcemile2

Ay masallah ilsucummm ya süpermişş, ay en korktugum sey ama boyle haberleri duydukca içime azcık su serpiliyooo

he valla.bende alıştım artık sözde turnuva saat 10 da bitiyor.eskiden çok kavga ederdim.ama maçlar uzuyor işte.adamlar zamanında gelmiyor.saatler kayıyor.artık kendimi onun söyledği saate göre ayarlamıyorum

Canikom oğluşumla düşündük ama fikrimiz havada kaldı uzakmışsınız birbirinize
Evde keyf yaparsınız artık kilitle kapıları site güvenlikli değilmi rahat ol canımcım kızın var yanında korur o seniiiihihoyyyt

yanı alıcak kadar halımız var dımı. sadece ben zorlanmıyorum yanı herkes. ınsanlarda hamılelıgını kullanıyor ızlenımı de yaratmak ıatemıyorum aslında

Ama yalnız sakın banyoya girmeee :1shok: Yalnız bi an devamında sey diyesim geldi e sırtına kim lif sürcekkkk kaydirigubbakcemile3 ama normalde allah korusun hamilelerin en cok denge problemi yasadıgı yer bnyoymus eşinin yardımı olmadan cıkma dicektimmm Behlülü de izleme yahuuu selsincimmm iyce ahlakk çöküntüsü oldu kimin eli kimin cebindeee, benim eşim cok komikti ya baslarda behlül kız mı erkek mi onu bile ayırt edemiyodu diziyi izlerkennn delikafadulden

Güvenlikli cnm site amaben manyağımmmmm delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden

gaydincim teşekkürler tatlım bu bilgiler için..

32 haftalıktı canım
tüp bebek yöntemiyle ikizlere hamişti

dırımkızınn bebleri de saglıkla buyusunler maşallah..

eee yapmam lazım ama banyo.12 den sonrada yapamam ki.doğru valla iyice sıyırdılar terbiyesizler yalan rüzgarı gibi.oğlumunda terbiyesini bozacaklar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…