maalesef hiç gelmedim ama güzelmiş duymuştum.inşallah gelirim bir gün.
dırımkızı kaç aylıktı zamanındamı olmuş ilsu ben tanımıyorum onu:1no2:
çok sağol canım.ataşehirde otursam buluşurduk zuzuumla.
değilmi zuzuum.yemekte yerdik.bebeklere ıvır zııvırda bakardık.senin koçiş ne zaman gelicek bakalım.benimki 12 yi bulur
selsin ve zuzum size çözüm buldum birlikte palladiuma gidin güselll bir yemek yiyin bilascık gezin sonra evlere dönün nasıl ama sizin için düşündüm ben düşündüm yani biz
32 haftalıktı canım
tüp bebek yöntemiyle ikizlere hamişti
Benimki 9-10 dan once gelmez hatta hep oyle dediginde daha da uzatırrr kaydirigubbakcemile3 Ay ne güsel olurdu ya hem mavilere bakardık hem pembelereeee delikafadulden
Ben sizin düşünüp fikir bulannn kafanızııı yirimmm, itiraf et gaydın bu senin fikrin diil, oglusun fikri dimiii, boyle cin bi fikir ancak boyle akıllı bi cocuktan cıkabilirrr kaydirigubbakcemile2
Ay masallah ilsucummm ya süpermişş, ay en korktugum sey ama boyle haberleri duydukca içime azcık su serpiliyooo
annecik memursan kesinlikle rapor al bende alırdım emin ol en güseli
Benimki 9-10 dan once gelmez hatta hep oyle dediginde daha da uzatırrr kaydirigubbakcemile3 Ay ne güsel olurdu ya hem mavilere bakardık hem pembelereeee delikafadulden
Ben sizin düşünüp fikir bulannn kafanızııı yirimmm, itiraf et gaydın bu senin fikrin diil, oglusun fikri dimiii, boyle cin bi fikir ancak boyle akıllı bi cocuktan cıkabilirrr kaydirigubbakcemile2
Ay masallah ilsucummm ya süpermişş, ay en korktugum sey ama boyle haberleri duydukca içime azcık su serpiliyooo
32 haftalıktı canım
he valla.bende alıştım artık sözde turnuva saat 10 da bitiyor.eskiden çok kavga ederdim.ama maçlar uzuyor işte.adamlar zamanında gelmiyor.saatler kayıyor.artık kendimi onun söyledği saate göre ayarlamıyorum
Canikom oğluşumla düşündük ama fikrimiz havada kaldı uzakmışsınız birbirinize
Evde keyf yaparsınız artık kilitle kapıları site güvenlikli değilmi rahat ol canımcım kızın var yanında korur o seniiiihihoyyyt
KAN YAPICI GIDALAR
Demir kan hücrelerinin yapımına katkıda bulunarak kansızlığı önler. Hamileyken günde 30 gr demir almanız gerekir. Demir ilaçları kabızlığa yol açtığından demiri doğal yollardan almanız gerekir. Ancak, vücudun gerekli demir miktarını yalnızca gıdalardan alması zor olduğundan hamile kadınların hamilelik döneminde demir takviyesi alması gerekir. Doktorunuz ya da ebeniz demir eksikliği olup olmadığını kontrol ederek size iyi bir demir takviyesi önerecektir.
Demir bakımından zengin bu gıdalardan günde dört porsiyon yemeye çalışın:
* Kayısı, üzüm ve erik gibi kuru meyvelerden 125 gram (taze erik de yiyebilirsiniz)
* 250 gram kuru fasulye, kuru bezelye ya da mercimek
* 250 gram yeşil sebze (ıspanak gibi)
* 1 dilim tam buğday ekmeği ya da 30 gram tam tahıl gevreği
* 60 gram badem ya da ceviz
* 60 gram kırmızı et
32 haftalıktı canım
Ama yalnız sakın banyoya girmeee :1shok: Yalnız bi an devamında sey diyesim geldi e sırtına kim lif sürcekkkk kaydirigubbakcemile3 ama normalde allah korusun hamilelerin en cok denge problemi yasadıgı yer bnyoymus eşinin yardımı olmadan cıkma dicektimmmBehlülü de izleme yahuuu selsincimmm iyce ahlakk çöküntüsü oldu kimin eli kimin cebindeee, benim eşim cok komikti ya baslarda behlül kız mı erkek mi onu bile ayırt edemiyodu diziyi izlerkennn delikafadulden
Güvenlikli cnm site amaben manyağımmmmm delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?