2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

zuzum ciddi misin yaa..behlülü ayırt edemio mu yane:roflol: kız alemsin walla:)

selsincim bence behlülü izle zaten sende mavişsin bebişinde behlüle benzeme ihtimali yuksek..çok can yakar valla ilerde maşşşallah:)

Evet valla bende kızımın terbiyesi bozulsun istemiyorumm izletmiyorumm hic, bakalım bulcam izlicek bsiler shark bait felan izletirm belkiii kaydirigubbakcemile3 ıyi akşamlar selsincimmmm

zaten birkere eşime dedim oğlum behlül'e benzesin yada mehmet akif alakurt'a.oda bana benzicek dedi hemen kıskandı.deli bunlar deli

Behlüll ayırt edilmez mi diyosun dimi bi yandannnn kaydirigubbakcemile3 Ama isimleri karıstırıyo bıdıgım ya, simdi behlül kız ismi mi erkek ismi mi diye baslıyooo delikafadulden

biz kız anneleri ki i izlesek de kızımız accık benzese..adriana lima olabilir meesela.:)

yada türklerden fahriye evcen olabilir:)sizceeeeeeeeee?

var mısın yok musuna andria lima cıktığında bebeğimin kız olduğunu biliyordum Karen .
Dedim ki yüzü buna benzesin inş dedim:))

ama ultrasyon görüntülerinde andriaya değilde bilakis babasına benzediğin gördüm:roflol:

fahriye evcen bence de karen :) cok guzel bı kız allah ovmus de yaratmıs

valla şu aşk tutulması filmindede izledim kız harika yaaa..hem fizik hem yuz..tu tu tu

var mısın yok musuna andria lima cıktığında bebeğimin kız olduğunu biliyordum Karen .
Dedim ki yüzü buna benzesin inş dedim:))

ilsucum bende o çıktıgında gözlerimi pörtlettim iyice:1shok: maşşallah..o da b başka guzel o ne yaaa..insan mı diesim gelio maşşallah..en çok gözlerini begeniorum benm eşim renkli gözlü ben kahve ama ikimizin aileside tamamiyle renkli gözlülerden oluşuo, b ihtimal, saglıklı olsun da inş bebelerimiz kuzularımız amanınnnn annelik duygularım kabardı..oksitosin salgılıom herhaldelikafadulden

Size sunu diyim, benim annem kızıl rengi tarzı kıvırcık saclı (bakmayın avatardaki resmine) ve kahverengi gözlüydü, babamda düz siyah saclı yeşil gözlü... Ben eger kızıl kıvırcık saclı yeşil gözlü olsam fıstık gibi olcaktım ama tam tersi dogmusum, kahve gözlü siyah saclııı kaydirigubbakcemile3 Onun için bebişimden bisi beklemiyorum o konuda hihoyyyt

Görüşürüs Ecemsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…