2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Benim paşam benle babasından alsın yüz hatlarını kocişim vücüdunun düzgünlüğü senden alsın diyo dudakları ona benzesinmiş kulaklarıda kaydirigubbakcemile3 kendince adil paylaşım yapıyooo

benim oglusum hep babasina benzesin diye dua ediyorum....
ozelliklede kaslar ve gozler ha bide burnu
ay cok merak ediyorum ya kime benzicek acaba???

Benim paşam benle babasından alsın yüz hatlarını kocişim vücüdunun düzgünlüğü senden alsın diyo dudakları ona benzesinmiş kulaklarıda kaydirigubbakcemile3 kendince adil paylaşım yapıyooo

evet gaydin senn fizigin maşallah guzel sana benzesin ufak tefekleri babalarından alsınlar:)annelerimiz daha guzel b kerem:)

senin bebişin renkli gözlü olma ihtimali çok yüksek Karencim ozaman

ay hayırlısıyla inş. bugun ruyamda da gördüm renkli gözlü b bebiş.ama sonrası ne dersen, çocuk b zenci bebek oldu hayır olsun inş.sanırım hatlar karıştı afrikalı hamiş b annenin ruyası girdi arayadelikafadulden

babaylon hosgeldın nasılsın. bayadır yoktun sankı bana oyle gelmedıyse

canim buralardayim da pek katilamiyorum elimden geldigince okumaya calisiyorum. ofis tasiyoruz, yogunluk var. simdi oturdum senin mesajini gordum hatta rapor almak hakkinda ne guzel diye hayallere dalmistim :) memursan kullan valla, herkes kullaniyor. ozel sektorde pek oyle imkan yok. isi kaybetmemek icin sonuna kadar calismak lazim

karen alemsin yaaa rüyalar karıştı demek esmer olucaktır belki esmer renkli gözlü olsa süper olur bence
Esmer olsun 3 kuruş fazla olsun oğluşumda inş. ismi gibi yağız bir delikanlı olur esmer yiğit delikanlı:Saruboceq:

hihoyyytvalla gaydin esmer olma durumuda var ben severim esmerleri, bende esmerim zati eşim çok açık kumral ama sarısın bile denilebilir.

erkekte esmer zaten daha hoş duruyo ya..hakkaten yagız gb yagız olur yane

Ayyy kızlar bugün isim çoktu gelemedim valla...

Benim kızda bugün bi çostu ki sormayın, acayip tepisiyor, göbeğimi sekilden sekile sokuyor....Kuzum benimmmmmmmmmmm sağlıkla zamanında gelsin hepimizin insallah

Hadi kıslarrr bugünlük benden bu kadar, yarın sabah insallah görüşünceye dek hepinisi öpüyorummmm, bebişleri de yiriiiimmmm cokacimcoook Esen kalınıs lütfennn, yatcas kalkcas cuma olcakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :lepi:delikafadulden-tatlicadiarzu- Allahımmm cok mutluyummm yine bir hafta bitiyorrrrrrrr.... ıyi aksamlarrrrr

iyi akşamlar zuuzuuumm yarın aynı performans bekliorum seni..ii gulduk:) öptüm şker

nilaycım tekrar hoşgeldin canım.bnm bebişte guclu vuruo tekmeleri valla napcas bilmem artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…