ewet canım benimde tek tesellim o sinirlerim bozukkken oğluşum bi tekme atıyo kıkır kıkır gülmeye başlıyormmerhaba bende yeni geldim yaabütün gün nefes alamadık nerdeyse ama bunca koşturmanın içinde oğluşumun tekmelerini duymak çok güzel yaa gülesim geliyo bazen kaydirigubbakcemile3
ewet canım benimde tek tesellim o sinirlerim bozukkken oğluşum bi tekme atıyo kıkır kıkır gülmeye başlıyorm
gece krampları basladı bendeve bgn butun gun boyun ca o ayagımın ustune basmakta zorlandım ne yapabılırım kı?fıkrı olan varmı arkadaslar?
Herkes takvimde yarıyı geçmiş ne güzel. Benimki niye hala ortalarda anlamadım. Son 2,5 aya girdim oysa. Neyse allahtan bu iş takvimle olmuyor.
gece krampları basladı bendeve bgn butun gun boyun ca o ayagımın ustune basmakta zorlandım ne yapabılırım kı?fıkrı olan varmı arkadaslar?
Benim bu aralar ilk günlerdeki gibi sürekli uyuyasım var. 3 gün evdeydim. Her gün 2,5-3 saat öğle uykusuna yattım. Geceleri çok rahat uyuyamıyorum belki o yüzden. Boğazıma bişey dayanıyor sanki. Baskı yapıyor gibi oluyor. İyi dinlenemiyorum. Gün içinde uyuyunca bir güzel oluyor ki anlatamam. Çalışanlar gıcık olmasınlar ne olur. Ben de çalışıyorum aslında da 3 gün kaçamak yaptım :))
Deliksiz uyku bundan sonra uzun zaman yok. Onun alıştırmasını şimdiden yapıyoruz.
Valla en düşkün olduğum şey uyku. En çok onu özleyeceğim galiba.
canim gozunuz aydin. allah hayirli evlat etsin insSİze bakayım dedİm ama kİmse yok.........
Çok mutluyummmmmmmmm zblamın da kızı olacakkk kesİnnnnnnnnnnnn
Çok sevİndİm kızıma arkadaŞ gelİyor yaŞasınnnnnnnnnnnnnnn
ablamın bİr oĞlu vardı Şİmdİ bİde kızı olacak allahın İznİyle...
Hepİnİzİ ÖptÜm İyİ akŞamlar
gecmis olsun canim. dikkat et kendineGünaydınnn kıslar... Bende geldim sonunda bi an gelemicem zannettim ama... Yattım kalktımmm geriye kaldı 1 hihoyyyt
Gaydın, Melek ve Nesquik göbekler süper cıkmıs, yastık gibiiiii kaydirigubbakcemile3 Masallah allah nazarlardan saklasınn
Melekcim ablanın kızı olmasınada cok sevindim bıcır bıcırrr olurlar simdi ikisi... Allah her ikinizi de bir nefeste kurtarsın saglıkla kızlarınıza kavustursunn...
Gecmisi fazla okuyamadım umarım bisi kacırmamısımdır... Kafam hala sersem gibi :çok üzgünüm:
evet canim benim kizimda bazen bi tarafa toplaniyo. cok guluyorumm karnimin seklinesizin kuşlar biryerlerini çıkarmaya başladımı.dün akşam yatarken.bizimki toplandı sanki.sonra tam göbek deliğimin yanında sipsivri birşey oldu.dışarıdan belli değil galiba ama.benim elime geliyor.sonra 1-2 dk sonra gidiyor şişlik.sizdede oluyor mu böyle şeyler
canim takma kafana... bebegini dusun...günaydınlar herkese....
dün katılamadım size hiç...(( kötü bi gündü benim için işten ayrılma kararı verdim.. anladım ki insanlar sadece işleri olduğunda iyi davranıyorlar eğer işleri kısa bi sürde bitip gidcekse o kişi değişiyorlar 2 gündür çok stresliydim zaten daha fazla kaldıramayacağımı anladım bebeğime de yazık dedim ve dün istifa ettim...
patronum çok üzüldü bu kadar üzüleceğini tahmin etmemiştimm ben de çok üzüldüm oradan böylesine ayrılmak aklıma gelebilcek en son şeydi...çok ağladım içimi döktüm akşam hiç uyumadım.. patronum evimize yakın olan daha az iş olan bi şubeye atadı beni yanii sürdü... ben de kabul ettim mecburen... hayatta bazen mecbur kalmak gerekiyor ama bu çok kırıcı... neyse şimdi burada diğer şubedeyim bu ayın sonuna kadar sonra dr raporu alıcam ve tamamen çıkıcam...
çıkışımı şimdi vermeyecek doğumdan 2 ay sonra döneceğimi düşünüyorlar ama ben çok kararsızım pek sanmıyorum yanii... benden bu kadarrr umarım herkes iyidir ayy biraz rahatladım size içimi dökünce ohh bee.....
cok sekersin zuzum yaaa:) masallah sana
Ekleyebildimmi aceppp?
Eveeeettt kıslar yukardaki nedirrrr, şıkları veriyorummm kaydirigubbakcemile3
a) Turkuaz renkli çizgili çorap giymiş bi kaplumbaga,
b) Havası yeni şişmiş havalanmaya müsait bi turkuaz balonn
c) Zuzunun göbegiiii ve corapları
d) Hepsi
e) Hiçbiriii
delikafaduldendelikafadulden
bizde seni seviyoruz canimmKIZLAR BEN TOPİĞİMİZİ VE HEPİNİZİ ÇOKKK SEVİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM a.s.
canim cok hos gorunuyosunn masallahh...merhaba kıslar.
nıhayet foto cekınebıldım.hihoyyyt:dance:
ıste benim gobısım.kaydirigubbakcemile3:CüvCüv:
masallah oglusunaa... nasil tatli yaaa..
canim uzme kendini. hamilelik sekeridir, kalici bisi olmaz, hem insulin tedavisiyle hic bi problem de olmuyo bebekte falan.arkadaşlar merhaba
umarım herkes iyidir. bana diabet tanısı kondu( şeker ölçüm cihazı falan verdiler birde ne yazdığını bilmediğim bir liste salıya kadar uygulayackmışım sonra düşmezse insülin verecklermiş. zırlamamı kesemiyorum bir türlü.herkesi üzdüm ama napayım kii
masallah nurcumm.. kocaman olmus kizin. allahim ne kadar az zaman kaldi yaa..hihoyyytkızlar merhabalar nasılzınız bakalım ben dün meleğimi gördüm çok tatlıydı teyzeleri 1 kilo olmuş kuzucum kafasındaki kistde dağılmış haftaya istanbula dönünce tekrar görecem kuzumu
demetcim gecmis olsun canimm. rabbim acil sifa versin insselam kızlar ...
gözlerimi açamıyorum 6 aydır ilk kez hasta oldum yaaaasenağlama
munnum tıkalı boğazım acıyo ve gözlerimden ateş çıkıyor sankibenneyaptımki
inşallah sizler iyisinizdir...
çok kalamıycam yatıyorum...
canim masallahin var. hakikaten cok siksin ve hos gorunuyosun...bu da benim 26+5 haftalik halim kizlar....
canim benim bir ay once kan degerim 12ydi. bu ay gittigimde 11 olmustu. hap verdi doktorumebushcum bayıldım hamiş haline..çok yakışmışi sana hamilelik tatlım.maşallah
ya kızlar kan degerim sürekli düşük..10.4 çıkmış yine, hapta içiorum sizin degerler nasıl yakınlarda kan tahlili yaptıranlar var mı?
canim magnezyum eksikliginden oluyo. sanirim hemen hemen hepimiz yasiyoruz. ama ilaci icince cok rahatladim bendeegece krampları basladı bendeve bgn butun gun boyun ca o ayagımın ustune basmakta zorlandım ne yapabılırım kı?fıkrı olan varmı arkadaslar?
herkese merhaba ben anca girebildim evdeki işlerden ama kimse yok anlaşılan neyse işlerim baya azaldı artık rahat rahat görüşürüz..hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?