2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

aaaaaaaaaaa kimse kalmamışşş herkes kaçmışş... benim de sayfam açıktı ama arkadaşlarım yetişti imdadıma cnm sıkılıyo dedimm gldiler sağolsunlarr... ama şimdi de siz gitmişsiniz...

neyse yarın izinliyim.. gelirim bakarım yine size.... oğlumun cicilerini de eklerim artık....

iyi akşamlar kızlar
inşallah benim oğluşumda yakışıklılık olarak dayısına çeker[/B]zekasıda babasına çeksin inşallah

Merhaba bende yeni geldim yaa bütün gün nefes alamadık nerdeyse ama bunca koşturmanın içinde oğluşumun tekmelerini duymak çok güzel yaa gülesim geliyo bazen kaydirigubbakcemile3

merhaba bende yeni geldim yaa bütün gün nefes alamadık nerdeyse ama bunca koşturmanın içinde oğluşumun tekmelerini duymak çok güzel yaa gülesim geliyo bazen kaydirigubbakcemile3
ewet canım benimde tek tesellim o sinirlerim bozukkken oğluşum bi tekme atıyo kıkır kıkır gülmeye başlıyorm

ewet canım benimde tek tesellim o sinirlerim bozukkken oğluşum bi tekme atıyo kıkır kıkır gülmeye başlıyorm

ağırlaştıkça iyice stres oldum galiba bide ruh halim çok çabuk değişiyo benim oğluşumuda üzmek istemiyorum ama bazen oluyo işte insanlar zor,iş hayatı zor neyseki az kaldı bunu düşündükçe rahatlıyorum ancak.Bide bahar geldi artık içim kıpır kıpır benim

Herkes takvimde yarıyı geçmiş ne güzel. Benimki niye hala ortalarda anlamadım. Son 2,5 aya girdim oysa. Neyse allahtan bu iş takvimle olmuyor.

gece krampları basladı bende ve bgn butun gun boyun ca o ayagımın ustune basmakta zorlandım ne yapabılırım kı?fıkrı olan varmı arkadaslar?

Benim bu aralar ilk günlerdeki gibi sürekli uyuyasım var. 3 gün evdeydim. Her gün 2,5-3 saat öğle uykusuna yattım. Geceleri çok rahat uyuyamıyorum belki o yüzden. Boğazıma bişey dayanıyor sanki. Baskı yapıyor gibi oluyor. ıyi dinlenemiyorum. Gün içinde uyuyunca bir güzel oluyor ki anlatamam. Çalışanlar gıcık olmasınlar ne olur. Ben de çalışıyorum aslında da 3 gün kaçamak yaptım :))

gece krampları basladı bende ve bgn butun gun boyun ca o ayagımın ustune basmakta zorlandım ne yapabılırım kı?fıkrı olan varmı arkadaslar?

Evet 1 kere bana da oldu ertesi gün bacağım acıdı. Resmen topalladım.
Kramplar magnezyum eksikliğinden oluyormuş. Dr mag. takviyesi verdi. Geçti.
Hamileliğin bu aylarında eksikliğinini olması normalmiş canım.

Herkes takvimde yarıyı geçmiş ne güzel. Benimki niye hala ortalarda anlamadım. Son 2,5 aya girdim oysa. Neyse allahtan bu iş takvimle olmuyor.

Benimkide öyle baksana azıcık geçmiş :) olsun az kaldıııııı bu bi gerçek,takvimler biizii yıldıramaz sositososito

canım bana hiç olmadı şimdiye kadar ne yapılabilir bi fikrim yok doktoruna sordun mu hiç?

Benimde işyerinde bastırıyo bazen kalkıp uykumu açıyorum napim valla eziyet bu çektiklerimiz.Önceden deliksiz uyurdum ne güzel şimdi her dönüşümde uyanıyorum ve sırtım ağrıyo yatarken bile sürekli of pof içindeyim uyurken arada eşimde uyanıyo neyin var diye :)

Deliksiz uyku bundan sonra uzun zaman yok. Onun alıştırmasını şimdiden yapıyoruz.
Valla en düşkün olduğum şey uyku. En çok onu özleyeceğim galiba.

Deliksiz uyku bundan sonra uzun zaman yok. Onun alıştırmasını şimdiden yapıyoruz.
Valla en düşkün olduğum şey uyku. En çok onu özleyeceğim galiba.

Bendeee ama şöyle düşünüyorum geceleri uyumasak bile gündüz annem falan bakar uyurum bende biraz :)) züğürt tesellisi mi oldu ne :teytey:

herkese merhaba ben anca girebildim evdeki işlerden ama kimse yok anlaşılan neyse işlerim baya azaldı artık rahat rahat görüşürüz..hihoyyyt

canim gozunuz aydin. allah hayirli evlat etsin ins
gecmis olsun canim. dikkat et kendine
evet canim benim kizimda bazen bi tarafa toplaniyo. cok guluyorumm karnimin sekline
canim takma kafana... bebegini dusun...
cok sekersin zuzum yaaa:) masallah sana
KIZLAR BEN TOPİĞİMİZİ VE HEPİNİZİ ÇOKKK SEVİYORUMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM a.s.
bizde seni seviyoruz canimm
merhaba kıslar.
nıhayet foto cekınebıldım.hihoyyyt:dance:
ıste benim gobısım.kaydirigubbakcemile3:CüvCüv:
canim cok hos gorunuyosunn masallahh...
masallah oglusunaa... nasil tatli yaaa..
canim uzme kendini. hamilelik sekeridir, kalici bisi olmaz, hem insulin tedavisiyle hic bi problem de olmuyo bebekte falan.
kızlar merhabalar nasılzınız bakalım ben dün meleğimi gördüm çok tatlıydı teyzeleri 1 kilo olmuş kuzucum kafasındaki kistde dağılmış haftaya istanbula dönünce tekrar görecem kuzumu
masallah nurcumm.. kocaman olmus kizin. allahim ne kadar az zaman kaldi yaa..hihoyyyt
demetcim gecmis olsun canimm. rabbim acil sifa versin ins
bu da benim 26+5 haftalik halim kizlar....
canim masallahin var. hakikaten cok siksin ve hos gorunuyosun...
canim benim bir ay once kan degerim 12ydi. bu ay gittigimde 11 olmustu. hap verdi doktorum
canim magnezyum eksikliginden oluyo. sanirim hemen hemen hepimiz yasiyoruz. ama ilaci icince cok rahatladim bendee
herkese merhaba ben anca girebildim evdeki işlerden ama kimse yok anlaşılan neyse işlerim baya azaldı artık rahat rahat görüşürüz..hihoyyyt

canim bende gemisi okuyup gelen kadar herkesler gitmiss.. bi ben kalmisimsenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…