Günaydınnnn kıslarrr, yattım kalktımmm geldi cuma, once bi halay cekiyim :teytey::teytey::teytey: Ay cok heycanlıyımmmm artık 2 gün yatıp kalkmıcam yine pazartesi gelmesin diyeee :sm_cool: 1 hafta daha yaklasıyorusss derya kuzularınaaa demekki...
ıpeğimuuuu uzun zamandır yoktun valla daha gecen gun aklımdan gectin neyseki iyiymişsinizzzz....
Teşekkür ederim Sılacım sende cok sekersinnnn a.s.
Diloşummmm sende iyce sabah kuşu oldunnn kısss, bitti mi boya badanacıııı kaydirigubbakcemile3 Bende gece sabahı zor ediyorum dönmektenn, bi de cidden bebegin ayakları asagıda suan ve durmadan tekmeliyo inanılmaz cnm acıyo ya insallah bi an once normal pozisyonuna gecer büyümeden yoksa bittim demektirrr....-tatlicadiarzu-
Günaydınnnn selsinimmm naptın dün akşammmm hihoyyyt Keske dedim ortada bi yerde bulussaydık cidden acaip sıkıldım ben evde eşimde 11 de geldiii, korkudan uyuyamadım daaaa :1shok:
günaydın
yavru kuşların güzel anneleriş
sabahınız ve cumanız hayrolsun
hüzün selsin hoş geldiniz kızlarrrr:)
evet zuzumm baya bi temizlendim en azından doğum haftama kadar zor iş yok bana rahatım gezerim şimdi rahat rahat işlerim bitsinde canım sakın tekbaşına yapmaya kalkma benim eşim evde çalışmadığı için boyayıda o yaptı hem sildi hep yaptı biyadan evi yerleştirrikende uzanamadığım yerlere sağ olsun o yaptı cam silme gibi tülü felan taktı panoların tozunu aldı avizeleri sildirdim :) tabi o sildi ben bezi yıkatıp verdim eline yani anlıcan ben fazla yormadım ama peşindesin ya hep ayakta o bile yoruyosüprizzzzz
günaydın
yavru kuşların güzel anneleriş
sabahınız ve cumanız hayrolsun
Sen ne diyosunnn selsinimmm benim ayın 23'üne kadar boyle olcak, eşim gec gelicek bende korkcam, neyse bugun yapcak sey buldum cok sükürrrr kendime dünden kalan alısverişimi yapcam, fabrika satış magazalarına gitcem, kozyatagı carrefour a gitcem, gezcem de gezcemmmm :dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?