Günaydın kıslar
Hayırlı Cumalar Allah tüm açılan ellerin, gönüllerin dualarını kabul etsin inş..:Saruboceq:
Dün gece riyamda oğlumu gördüm ayyy çok güseldi harika bişiydi bembeyaz bir ten kırmızı dudaklar lacivert gibi gözleri vardı bana bakıyodu emzirdim resmen harikaydı yaa sabahın hayrına beyaz şapkası bile vardı başında ahh ahhhh
günaydın herkeze.............................
dün öğleden sonra rahatsızlandım biraz................yazamadım size................tansiyonum düşmüş 7-6 başım felaket döndü ve kendimi çok kötü hissettim........yukarı çıkıp uzandım biraz..dinlendim ayran falan içtim...gitmeme yakın aşağı indim...toparlanıp çıktım zaten............
akşamda eve gider gitmez yattım...
bu gün kısmen biraz daha iyiyim..beni bahar çarptı sanırım..kendimi hasta,yorgun ve güçsüz hissediyorum..heryerim ağırıyor....
ama bu gün cuma olduğunu bilmek beni teselli ediyor işte napayım....
ne olur bu gün hemencik geçsinn
günaydın herkeze.............................
dün öğleden sonra rahatsızlandım biraz................yazamadım size................tansiyonum düşmüş 7-6 başım felaket döndü ve kendimi çok kötü hissettim........yukarı çıkıp uzandım biraz..dinlendim ayran falan içtim...gitmeme yakın aşağı indim...toparlanıp çıktım zaten............
akşamda eve gider gitmez yattım...
bu gün kısmen biraz daha iyiyim..beni bahar çarptı sanırım..kendimi hasta,yorgun ve güçsüz hissediyorum..heryerim ağırıyor....
ama bu gün cuma olduğunu bilmek beni teselli ediyor işte napayım....
ne olur bu gün hemencik geçsinn
yer ve göğün dua ile can bulduğu yaşantımızda bu mubarek cuma gününde edilen tüm dualarınız kabul olsun.............
Hastalara şifa
dertlilere deva
borçlulara ferahlık
evlat hasretiyle yananlara evlat
doğum yolunu gözleyen annelere hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum...
Gönüllerinden keşke diyerek hayal ettikleri her şeye sahip olmalarını dilerim yaradandan..
Gününüz hayırlı,sağlıklı ,huzur dolu geçsin inşallah...
Cumanız hayırlara vesile olsun
yer ve göğün dua ile can bulduğu yaşantımızda bu mubarek cuma gününde edilen tüm dualarınız kabul olsun.............
hastalara şifa
dertlilere deva
borçlulara ferahlık
evlat hasretiyle yananlara evlat
doğum yolunu gözleyen annelere hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum...
gönüllerinden keşke diyerek hayal ettikleri her şeye sahip olmalarını dilerim yaradandan..
gününüz hayırlı,sağlıklı ,huzur dolu geçsin inşallah...
cumanız hayırlara vesile olsun
Heyyyyyyyyy yarın 29,haftama gİrİyorum.
Allahım ne Çabuk geÇtİ zaman.
Benİm akıllı kızım ,gÜzle kıızm ,kaymak kızım,saĞlıkla gelecek İnŞallah yakındaaaaaaa
yavru kuŞum,nazlı kızım
ay gaydin ne güzel rüya görmüşsün.benimde dün sağ göğsümün altında acayip yanma vardı.birde bacaklarımın arasında.oturuyorum ya uzun bir süre sonra kalktığımda bir süre yürüyemiyorum sanki tutulmuş gibi sonra açılıyor.çok zorlandım dün çok.bugünde var gene.sonra dedim bir an önce zaman geçsin doğsun bebecikler sağlıkla.bizde bu ağrılardan kurtulalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?