2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

günaydın kızlar nasılsınız bakalım
dün giremedim pek yoğunluk vardı
3 gündür bel ağrım var çok fena
bugün doktora gidicem
yine rapor almayı düşünüyorum

günaydın kızlarrrrrrrr
hayırlı cumalar.....
çok şükür ya geldi h.sonu yarın öğlene kadar iş-tatlicadiarzu-
ondan sonra özgürlük

Günaydın kıslar
Hayırlı Cumalar Allah tüm açılan ellerin, gönüllerin dualarını kabul etsin inş..:Saruboceq:
Dün gece riyamda oğlumu gördüm ayyy çok güseldi harika bişiydi bembeyaz bir ten kırmızı dudaklar lacivert gibi gözleri vardı bana bakıyodu emzirdim resmen harikaydı yaa sabahın hayrına beyaz şapkası bile vardı başında ahh ahhhh

hoşbulduk .
ben biraz sinirliydim de büyükşehir belediyesine şikayet maili attım .şimdi.rahatladım ,az işim avr biraz çek keseceğim,onalrıda keseyim geliyorum inşallah aranıza.
dialra ooff temzilik yapılmış.güle güle kirlensin darııs bzie olsun inşallah

Ya dün akşam bende pek rahat değildim sürekli sağ tarafıma dayandı paşam nasıl canım yandı bacaklarınımı uzatıyodu napıyodu anlamadım resmen sağ tarafım yumurtalıklarıma doğru kasıldı durdu uzatıyorum olmuyo çekiyorum olmuyo çok fenaydı yaa canımda yandı geçekten eşimde hissetti o kadar serttiki o tarafım yaramaz oğluşum benim eşimde rahat dur diyo oğluna anneni rahatsız etme diyo ama hiçç oralı değil paşam keyfinde

günaydın canım ne güzel rüya görmüssün öyle:CüvCüv:
bende bebek gördüm çok güzeldi ama bi gariplik vardı bebek kızdıkaydirigubbakcemile3

günaydın herkeze.............................
dün öğleden sonra rahatsızlandım biraz................yazamadım size................tansiyonum düşmüş 7-6 başım felaket döndü ve kendimi çok kötü hissettim........yukarı çıkıp uzandım biraz..dinlendim ayran falan içtim...gitmeme yakın aşağı indim...toparlanıp çıktım zaten............
akşamda eve gider gitmez yattım...
bu gün kısmen biraz daha iyiyim..beni bahar çarptı sanırım..kendimi hasta,yorgun ve güçsüz hissediyorum..heryerim ağırıyor....
ama bu gün cuma olduğunu bilmek beni teselli ediyor işte napayım....
ne olur bu gün hemencik geçsinn

geçmiş olsun canım.

yer ve göğün dua ile can bulduğu yaşantımızda bu mubarek cuma gününde edilen tüm dualarınız kabul olsun.............
hastalara şifa
dertlilere deva
borçlulara ferahlık
evlat hasretiyle yananlara evlat
doğum yolunu gözleyen annelere hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum...
gönüllerinden keşke diyerek hayal ettikleri her şeye sahip olmalarını dilerim yaradandan..
gününüz hayırlı,sağlıklı ,huzur dolu geçsin inşallah...
cumanız hayırlara vesile olsun

geçmiş olsun canım melekcim sen halen haplarını içmiyomusun haplarını almaya başla bu havalar daha çok çarpmasın artık gücümüz kalmıyo daha çok enerji vitamine ihtiyacımız varŞeniz

ay gaydin ne güzel rüya görmüşsün.benimde dün sağ göğsümün altında acayip yanma vardı.birde bacaklarımın arasında.oturuyorum ya uzun bir süre sonra kalktığımda bir süre yürüyemiyorum sanki tutulmuş gibi sonra açılıyor.çok zorlandım dün çok.bugünde var gene.sonra dedim bir an önce zaman geçsin doğsun bebecikler sağlıkla.bizde bu ağrılardan kurtulalım

Günaydın arkadaşlar ,
Beyaz melek geçmiş olsun bende akşam ve tüm gece sabaha kadar rahatsızlandım.Gaz ve şişkinlik oldu yemeğide ağır yemedim sadece çorba içmiştim.Yemekten sonra başlayan ve sabahakadar devam eden sancılardan dolayı şu an savaştan çıkmış gibiyim.Hayatımda bu kadar sancı ağrı çektiğimi hatırlamıyorum.Şu an işyerindeyim benimde tek tesellim bugün cuma olması...

amin tüm kalbimizle kimin n muradı verisn allahım diye dua ediyoruz.
Geçmiş olsun beyaz melek.,biraz daha dikkatli ol

amin canım allah razı olsun bu güzel duların içinna.s.

arkadaşlar hepinize günaydın
rahatsızlanan ağrı ve sancısı olan arkadaşlara geçmiş olsun

Heyyyyyyyyy yarın 29,haftama gırıyorum.
Allahım ne Çabuk geÇtı zaman.
Benım akıllı kızım ,gÜzle kıızm ,kaymak kızım,saĞlıkla gelecek ınŞallah yakındaaaaaaa
yavru kuŞum,nazlı kızım

Gerçekten harikaydı ya herhalde doğduğunda kucağımdan indirmicem oğlumu kuzum o benimmm
Ay kıslar doğum yapan arkadaşımla konuşuyorumda doğduktan sonra hiç bişeyin kalmıyor diyo ne mide yanman ne sancın ne başka bişiy herşey bi anda kayboluyo diyo inş. hayırlısı ile bizde görücez o günleriii:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…