2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Melekcim geçmiş olsun hayatım ani tansiyon düşükleri ne yazıkki oluyo bendede olmuştu zuzıda da bunlarda ne yazıkki normal :1no2: dikkat et kendine ani hareketlerde bulunma canım ne güsel dua etmişsin canım Allah hepimizin dualarını bu mübarek günde kabul etsin inş....

ÇOK TEŞEKKÜR EDERıM CANLARIM BENıM....
ilaçlarımı düzenli almıyorum malesef.........ama onunla alakalı olduğunu sanmam düşük tansiyonun...

neyseki düşük olması yüksek olmasından iyidir...
allah hepimizi korusun....
26.haftadan sonra doğan bebeklerin yaşam şansı %80 e çıkıyormuş...
zorlu yolun çoğunu açtık ama allah zamanında doğum yapmayı nasip etsin hepimize

derincim günaydın canımcım sizede hayırlı cumalar nasılsınız bugün gezme programın dolumu kaydirigubbakcemile3

güneşli bir izmir sabahından günaydın güzel anneler

sanırım bu haftalarda hepimizde bir tedirginlik var , ama bu çok normal çünkü bebeklerimiz için en iyisini istiyoruz ve kötü bir şey olmasından korkuyoruz,allahın izniyle hiç zamanında alırız kucaklarımıza bebeklerimizi inşallah güzel şeyler düşünelim her şey güzel olsun.:ecrin_bebek:

rahim kasılması nasıl bişey acaba.................
akşam karnım bi gerildi bi şişti bi hareketlendi sıkıştı tuhaf oldu...........
rahim kasılması mı bebeğim mi diye düşündüm ........
anlayamadım

derincim günaydın canımcım sizede hayırlı cumalar nasılsınız bugün gezme programın dolumu kaydirigubbakcemile3

ilahi gaydıncım güldürdün benikaydirigubbakcemile3 bugün evdeyin dün yine çarşıya indim pazarımızdı ordan gezmeğe geçtim zuzuum duyömasın oklava gelicek yine akşam bütün bacak aralarım kaburgalarım öldürdü beni bugün dinlenicem

herkese gunaydinhihoyyyt
hayirli cumalar
beyaz melek gecmis olsun canim, dikkat et kendine,
fazla yorma kendini,
erken dogum hissi bendede var nedense...
bebislerimiz ins zamaninda gelir....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…