2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

beyaz melek canım geçmiş olsun dikkat et kendine o erken doğum korkusu bendede var canım hepimizde oluyor gerçi drum bu ayda doğan bebekleri genelde yaşatıyoruz diyor ama insan yinede istemiyor vaktinde gelir inşallah kuzucuklarımız

aaa kızlar aklınıza getirmeyin böle erken dogum falan...hepsi zamanında gelsin inş.

ya hava ne guzel kuşlar , böcükler..yok mu başka konuşçak konumuz..hadi bakalım..

mesela bugün 10 nisan...ne demekse, lafı deiştireim diekaydirigubbakcemile3

beyaz melek aynısı bendede oluyor bence o bebeğimiz büyüdükçe karnımızı bile yamultucakmışk aydirigubbakcemile3 sadece tek yöne toplanıcakmışi bazen .sıkma kendini bu kadar her her şeyi oluruna bırak düşünmemeye çalış.

Herkese günaydınnnnnnn, hayırlı cumalar bugün buraya resmen yaz gelmiş bu ne sıcak havadır böyle ama olsun seviyorum ben yazıda :teytey:.Bide akşama misafirim var gece 1de yattım mirmirmirmir neyseki yetiştirdim işlerimi şimdi hazırım. Sizler nasılsınız keyifler yerindedir umarım.

hayırlısı olsunda....
Ekleyın hemen bebıŞlerın resımlerını doĞunca tamam mı...........
Ayyyyyyy ne tatlı olurlar kım bılır pembıŞ yanaklı ufacık tefecık turŞucuklar

GÜNAYDINNNNNNNNNNN hihoyyyt

çok güzel birgüne uyandık oğluşumla
kahvaltımızı hazırlayıp balkonda yaptık , sırtımızı kedi misali güneşe verip kaydirigubbakcemile3
kuş sesleri , güneş felan derken saatlerce otururduk fakat paşa beyimiz kıpraşmasını arttırınca anladıkki canı oyun istiyor , gelip azcık uyandık , o da istediği gibi hareket etti

dün comebabyle konuştuk , eşi şehir dışında olduğu ve laptopı da götürdüğü için giremediğini söyledi .. kendisi iyi , kızçelerinin de keyfi yerindeymiş , hatta isimleri de hazırmış ama kendisi yazmak ister belki diye ben yazmiim dedim yerimseniben

şimdi azcık geçmişe göz atalım ....

Derın ayvalık nasıl guzel mı. Bız oyle bı yerden yazlık almayı dusunuyoruz. Cok sıcak olmayan. Belkı seneye sana danısabılırım. Nerden alabılırız dıye o cevreden sen bılırsın neresı ıyı kotu. Denızı olan bır yerde yasamak cok guzel bırsey olmalı

anacım ben sezeryanla olcam en az b hafta kalkamazsak yataktan b hafta sora eklerim pepuşumun resmni..ay inş çok yatmam yaaaa

herkese gunaydinhihoyyyt
hayirli cumalar
beyaz melek gecmis olsun canim, dikkat et kendine,
fazla yorma kendini,
erken dogum hissi bendede var nedense...
bebislerimiz ins zamaninda gelir....

ooooooooooo ebush hanımlar da gelmiş delikafadulden
hoşgeldin canım nerelerdeydin :1hug:

sezeryan günleri belli olduğu için ilk sezeryanlar doğum yapıcak asıl ben ilk kim hakkını verip temmuzda normal doğum yapabilcek onu merak ediyorum :jeyyar:

gunaydin canim,
bugun burasida cok sicak, bugun bol bol disari cikip yuruyus yapmak istiyorum ama useniyorum-tatlicadiarzu-

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…