2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

bence ilk selsin yapçak..göbüş büyüklüğünden etkilendim galiba..:)

koca göbekliyim ben koca göbekli.o koca göbek bana çok ağrılık yapıyor.dün akşam dedim doğsunlar diye.sonra dedimki delimisin sen erken doğum oluck filan aman allah korusun.

ayyyyyyyyyyyyy heycanlandım da birden..............
ben bi aksilik olmazsa 11 temmuzda yapçam doğumumu.............

Birde doktorun dediği zamanda doğum yapan çok az kişi vardır mutlaka gecikme oluyor ya
Ablam ilk oğlunu 10 gün 2. oğlunu 13 gün geç doğum yaptı tamı tamına 9 ay 10 gününü tamamladı ikiside erkek bebek geç gelir derler ama bakalım görücez inş..

Şımdı benı muhtemel doĞum tarıhım 9 temmuz.ama bebeĞın gelıŞımıne gÖre 5 temmuz.acaba ne zaman alırlar oĞluŞumu.sezeryan ıle

evet canım erkek bebek geç gelirmiş.benim arkadaşımda normal doğum istiyordu.yauşuklusu bir türlü çıkmak istemedi.mecbur sezeryan oldu.zaten bebekte 4 kg idi.

bi insanda nasıl duygular varki.............bu kadar bağlandık bebeklerimize..onları görmeden duymadan dokunmadannn hayatımızın merkezi nefesimiz herşeyimiz oldular.........
inanırmısınız bazen kızımın resimlerine bakıp hüngür hüngür ağlıyorumm allahım çok şükür yaradana bu kız benim mi diye................
ona sevgimden içim içime sığmıyor.........
o benim tüm yaşantım oldu

QUOTE=BEYAZ MELEK;6220676]rahim kasılması nasıl bişey acaba.................
akşam karnım bi gerildi bi şişti bi hareketlendi sıkıştı tuhaf oldu...........
rahim kasılması mı bebeğim mi diye düşündüm ........
anlayamadım[/QUOTE]

belkide öykü içerde geriniyordur annesi
buldu tabi rahatı sıcak sıcak ooohhh gel keyfim gel :lepi:
ekmek elden su gölden dedikleri bu olsa gerek kaydirigubbakcemile3

günaydın canım
dualarına amin diyorum ben de :Saruboceq:
yaaa ne güzel bir rüya görmüşsün ben de görmek istiyorum oğluşumu rüramda kaydirigubbakcemile3
rüramda deyince , hani bir tuvalet kağıdı reklamı var ya , kıza soruyo annesi familialar nerde gördün mü diye , kız da " gördüm , rüramda " diyor ya ısır onu ısıııııır , çok şeker yaaaaa delikafadulden

dur transa geciim b tahminde buluniim senn için..içimden senn için 2 temmuz geçio selsincim.hadi hayırlısıhihoyyyt

çok sağol canım.bakalım.banada hep 30 haziran filan gibi geliyor.az kaldı aslında bu 2,5 ayda göz açıp kapayıncaya kadar geçer.hazırlıklar bilmem ne bir bakmışız doğuma gidiyoruz

benım de dogum tarıhım 11 temmuz ya da 12 temmuz. doktırum 11 12 sı gıbı alırım dedım. ben de dogum anını dusundukce korkuyorum. epidural olcak sonucta bolgesel anestezı heycanlanmakdan korkuyıorum

Şİmdİ benİ muhtemel doĞum tarİhİm 9 temmuz.ama bebeĞİn gelİŞİmİne gÖre 5 temmuz.acaba ne zaman alırlar oĞluŞumu.sezeryan İle

Selsincim seninde büyük ihtimal haziran ayında olur. 38. haftayı doldurduğunda alıyorlar sezeryanda genellikle. sen kendini haziranın 27-28 i gibi ayarla cnm.çünkü muhtemel doğum tarihinden 10 gün önce filan alınıyo..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…