saĞol ÇubuĞum benİm yaa Öyledİr dİmİ...
Canım benİm
kızlar sezeryandan hiç korkmanıza gerek yok. rahat olun yeter doğuma nasıl girerseniz öyle çıkıyorsunuz. ben hiç germedim kendimi korkmadan girdim çıktığımdada aynı şekilde rahattım ve inanın hiç ağrım olmadı.. sadece çok hafif bir sızı 1 defa ağrı kesici yapıldı 2. ye gerek bile kalmamıştı..
ben arada dyorum ki karnımdan çıkarsam oluşumu sevsem sevsem tekrar yerine koysam.
ben de normal doğum istiyorum epiduralle ama bilemiyorum ben iğneden çok korkarım acının şiddeti biraz fazla olursa benim tansiyonum düşüyor gözüm kararıyor regl ağrım biraz şiddetli olunca mesala bu duruma geliyordum ama bebeğim için dayanırım diyorum ama yine de doğum aklıma gelince farkında olmadan bir of çekmiş oluyorum.doğum yaklaştıkça birbiimize destek olup yüreklendirelim ancak halimizden biz anlarız diymi :Saruboceq:
Menekşe epidural sezeryan mı oldun. gırmenle cıkman kac dakıka surdu
annecik ayvalığın heryeri bir başka güzel canım ben ayvalıktan başka biryerde yaşayamam çokmu çok seviyorum ayvalığımı bak biz 10 gündür yaz havası yaşıyoruz artık cunda adasına bayılıyorum özellikle evide nerden alırsan al hep denize çok yakın zaten yardımcı olurum canım sana eşimin akrabaları müteahhit zaten şahane evler yapıyorlar burada hiç merak etme
bende buhafta sırt agrıları basladı anlamıyorum. bu hafta bana bıseyler oluyo anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?