2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Bana bakın doĞurduktan sonra kımse ortadan kaybolmucak ona gÖre.gene toplanıcaz deĞılmı burda.o zamanda baŞka Şeyler konuŞuruz.yok sÜtÜm geldı gelmedı.gazı var yok

akşam parmaklıklar ardındayı izledim biraz............
beray doğan doğum yaptı..................ben HÜNGÜR HÜNGÜR HIÇKIRA HIÇKIRA AĞLADIM NASIL DUYGULANDIM..EŞıMDE ÇOK DUGULANDI BANA AYYY BıTANEM ELLERıNE BAK AĞZINA BAK DEYıP DURDU...
ÇOK DUYGUSAL Bı TABLOYDU ALLAH HERKEZE NASıP ETSıN

Ben epıduralden korkuyorum aslında ıkısındede korkuyorum.epıdural'ın en gÜzel yanı uyanık olman.ve bebeĞı hemen senın yanına vermelerı.orda herhalde hÜngÜrt voŞurt aĞlarım ben

gelmeyene klava: ona göre..dogumdan sonra zaten emin olun daha cok problemimiz olcak tabi paylaşımlarımızda..

yok kilosu, gazı, ateşi,pişiği, kabızlığı,uykusu vs vs..offf yazarken yoruldum walla..hep mi hamiş kalsak ne:)

kızlar sezeryandan hiç korkmanıza gerek yok. rahat olun yeter doğuma nasıl girerseniz öyle çıkıyorsunuz. ben hiç germedim kendimi korkmadan girdim çıktığımdada aynı şekilde rahattım ve inanın hiç ağrım olmadı.. sadece çok hafif bir sızı 1 defa ağrı kesici yapıldı 2. ye gerek bile kalmamıştı..

ben arada dyorum ki karnımdan çıkarsam oluşumu sevsem sevsem tekrar yerine koysam.
ben de normal doğum istiyorum epiduralle ama bilemiyorum ben iğneden çok korkarım acının şiddeti biraz fazla olursa benim tansiyonum düşüyor gözüm kararıyor regl ağrım biraz şiddetli olunca mesala bu duruma geliyordum ama bebeğim için dayanırım diyorum ama yine de doğum aklıma gelince farkında olmadan bir of çekmiş oluyorum.doğum yaklaştıkça birbiimize destek olup yüreklendirelim ancak halimizden biz anlarız diymi :Saruboceq:

evet kizlar ya dogumdan sonra yine bi araya gelelim, ki bebisler dogduktan sonra birbirimize daha cok ihtiyacimiz olcak, yani benim oyle,
of ya bebisime bakamicam diye cok endiseleniyorum,

Menekşe epidural sezeryan mı oldun. gırmenle cıkman kac dakıka surdu

Selsincim Sezeryani 38. haftada alıyolar canımcım ona göre muhtemel doğum tarihinde 2 hafta öne çek kendini doktorunda o tarihi söyleyecektir.

Dün akşam aynısını eşim söyledi accık çıkartalım sevelim geri yerine koyalım olmazmı diyo :roflol: yok olmaz zamanında gelsin oğlum dedim burdan sev dedim bende yasakkelime zamanında gelsinde bol bol severiz inş..:Saruboceq:

Menekşe epidural sezeryan mı oldun. gırmenle cıkman kac dakıka surdu

Yok cnm genel anestezi oldum Beni içeri aldıktan 10-15 dakika sonra bebeği çıkarmışlar hemen bende toplamda 40 dakikada çıkmışım. 10-15 dakikada bebeği çıkarıyolar hemen cnm 15 dakika filanda dikişler sürüyo sonrada soğuk odada bekletiyolarmış 10 dakika

annecik ayvalığın heryeri bir başka güzel canım ben ayvalıktan başka biryerde yaşayamam çokmu çok seviyorum ayvalığımı bak biz 10 gündür yaz havası yaşıyoruz artık cunda adasına bayılıyorum özellikle evide nerden alırsan al hep denize çok yakın zaten yardımcı olurum canım sana eşimin akrabaları müteahhit zaten şahane evler yapıyorlar burada hiç merak etme

karen canım benimde 1 temmuz sezeryan
selsin bacak arandaki ağrılar geçtimi benimde akşamdan beri çok ağrıyor üzerine zor basıyorum

Oylemı super o zaman. denıze yakın ve denızın en guzel oldugu yerden ıstıyorum. ayvalık ı hıc gormedım ama cok merak edıyorum . denızı cok soguk oluyor mu. rahat gırebılıyormusun yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…