selsincim sezeryani 38. Haftada alıyolar canımcım ona göre muhtemel doğum tarihinde 2 hafta öne çek kendini doktorunda o tarihi söyleyecektir.
karen canım benimde 1 temmuz sezeryan
selsin bacak arandaki ağrılar geçtimi benimde akşamdan beri çok ağrıyor üzerine zor basıyorum
Artık ağrılar çok normal gün geçtikçe farklı ağrılar peydah olucak iyice ağırlaşıyoruz ben wc ye girdiğimde resmen ön tarafımda ağırlık hissediyorum 1 kiloyu geçti sadece paşam e bide suyu plesantası felan vücut dengesi değişiyor dolayısıyla ağrılarda çoğalıcak alışmak zorundayız 3/2 si gitti kalanıda geçer hayırlısı ile
selsincim senin boyun kaç canım bende 13 kilo aldım ama o kadar rahatsız değilim millet şaşkın zaten
haftabaşı kuzenim geldi sivastan 4 aylıkmısın sen diyor :roflol:
Artık ağrılar çok normal gün geçtikçe farklı ağrılar peydah olucak iyice ağırlaşıyoruz ben wc ye girdiğimde resmen ön tarafımda ağırlık hissediyorum 1 kiloyu geçti sadece paşam e bide suyu plesantası felan vücut dengesi değişiyor dolayısıyla ağrılarda çoğalıcak alışmak zorundayız 3/2 si gitti kalanıda geçer hayırlısı ile
selsincim senin boyun kaç canım bende 13 kilo aldım ama o kadar rahatsız değilim millet şaşkın zaten
canım gelde bir gör ayrılamayacaksın zatendenizi çok soğuk olmuyor ama ünlü sarımsaklı plajları var orası biraz soğuk oluyor ama tertemiz o sıcakta soğuk iyi geliyor buz gibi ahh canım istedi şimdi bu sene giremeyeceğim zatenOylemı super o zaman. denıze yakın ve denızın en guzel oldugu yerden ıstıyorum. ayvalık ı hıc gormedım ama cok merak edıyorum . denızı cok soguk oluyor mu. rahat gırebılıyormusun yanı
canım benim 13 temmuz drum 1 temmuzda alırız dedi kısmetse inşallahderincim 1 temmuz normal tarihin ise sezeryanda 2 hafta geri gidin dio kızlar, bu durumda bizim 28-29 haziran da olabilir yani..hayırlısı canım, sağlıkla gelsinler...
yok canım geçmedi.bugün gene var.oturyorum kalkerken aya kalkıyorum.ama doğrulamıyorum hemen.bacak aramda ve vajinada böyel bir ağrı oluyor.biraz iki büklüm duruyorum sonra açılıyor.biraz yürüyünce.aman ne kötü birşey.işyerindede olunca biraz tuhaf oluyor napıyor bu diyecekler
ay mantar illet birşey.ben geçen sene kürtajdan sonra olmuştum.ay birde tatile gitmiştim.antalya sıcağında deli olucaktım.sağolsun doktorum kürtaj yapan hanımefendi.hiç ilaç filan verme gereği duymadı.arayıp sorduğumda kürtajdan sonra mantar olur dedi.kardeşimde kürtaj oldu ona verdiler.ben 1 hafta çektim.sonra gidip kendim ilaç aldım öyle geçti çok lşükür
hoşbulduk .
ben biraz sinirliydim de büyükşehir belediyesine şikayet maili attım .şimdi.rahatladım ,az işim avr biraz çek keseceğim,onalrıda keseyim geliyorum inşallah aranıza.
dialra ooff temzilik yapılmış.güle güle kirlensin darııs bzie olsun inşallah
Heyyyyyyyyy yarın 29,haftama gİrİyorum.
Allahım ne Çabuk geÇtİ zaman.
Benİm akıllı kızım ,gÜzle kıızm ,kaymak kızım,saĞlıkla gelecek İnŞallah yakındaaaaaaa
yavru kuŞum,nazlı kızım
ay ya aynen.kafamda sürekli erken doğum düşüncesi var.birde ağrılarım var.acaba mı diyorum.allah korusun hepimizi erken doğumdan.çok korkuyorum çok
Şİmdİ benİ muhtemel doĞum tarİhİm 9 temmuz.ama bebeĞİn gelİŞİmİne gÖre 5 temmuz.acaba ne zaman alırlar oĞluŞumu.sezeryan İle
güneşli bir izmir sabahından günaydın güzel anneler
sanırım bu haftalarda hepimizde bir tedirginlik var , ama bu çok normal çünkü bebeklerimiz için en iyisini istiyoruz ve kötü bir şey olmasından korkuyoruz,allahın izniyle hiç zamanında alırız kucaklarımıza bebeklerimizi inşallah güzel şeyler düşünelim her şey güzel olsun.:ecrin_bebek:
ay şaka maka 27.haftayı doldurdum ve 28 e giricem yarın
aaa kızlar aklınıza getirmeyin böle erken dogum falan...hepsi zamanında gelsin inş.
ya hava ne guzel kuşlar , böcükler..yok mu başka konuşçak konumuz..hadi bakalım..
mesela bugün 10 nisan...ne demekse, lafı deiştireim diekaydirigubbakcemile3
sezeryan günleri belli olduğu için ilk sezeryanlar doğum yapıcak asıl ben ilk kim hakkını verip temmuzda normal doğum yapabilcek onu merak ediyorum :jeyyar:
ben epidural de olamıorum belimden sebeb..genel olcak bnmki..annecik belki bizimknide temmuz 1-2 de alırlar.
ay ördek gibi yürümeye başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?