2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar ben geçen ay 4 kilo almıştım bu ay hiç almamış hatta bu ay 1 kilo vermişim

star dustcum evet babalarımızın bayramını kutlayalım benim babamda emekli başkomiser çocukluğumuzdan beri alışkın olduğumuz için bizim için önemli birgün

bende 100 lük yapılmadan önceki hafta çok dikkat etmiştim.şimdide dikkat ediyorum.haftada birkere sütlü tatlı yiyorum.annemde tartılayım bakim yarın.şekerimide ölcücem annemin aleti ile bakalım kaç çıkıcak.

NE OLDU BİLİYOR MUSUNUZZZZZZZZZZZZZZZ
EVDE KENE ÖLDÜRDÜMMMM
İNANAMIYORUM YAAA
9. KATTA OTURUYORUM , NASIL ÇIKAR BURAYA , O KADAR PANİĞİM VE TEDİRGİNİMKİ ŞUAN SİZE ANLATAMAM
ÖLDÜRDÜĞÜM KENE OLDUĞUNA İNANDIĞIM BÖCEĞİ DİKKATLİCE 2 KAT PEÇETEYLE ALDIM VE KİLİTLİ BUZDOLABI POŞETİNE KOYDUM . ÖĞLEDEN SONRA BAZI TAHLİLLER İÇİN Bİ HASTANEYE GİDECEKTİM , ORAYA GÖTÜRÜCEM BAKALIM .. ÖLDÜRDÜKTEN SONRA RESMİNİ DE ÇEKTİM SİZLERE-BİLENLERE SOTMAK İÇİN , HAKKATEN KENE BU DEĞİL Mİ ??
DÜN HABERLERDE GÖRÜNCEC İYİCE BAKMIŞ VE İNCELEMİŞTİM O İĞRENÇ YARATIĞI ..

selam kızlar...

doğumdan bahsetmişsiniz.sezeryan olacak olanlara doktorlar 15 ile 1 hafta arasında erken tarih veriyor. benim 1 hafta öncesine verdi inşallah o zamana kadar bir sorun çıkmaz:Saruboceq:

ne kadar anne karnında kalırsa bebek, doğduktan sonrada o kadar kolay oluyor büyümesi.
benim oğlum ben 8 aylıkken erken doğmaya kalkmıştı. normalde 10 temmuzdu doğacağı muhtemel tarih. sancılandığımda 8. ay yeni bitmişti 15 gün hastanede yattım ve sürekli serum verdiler sancı kesilsin diye.
16 gün önce de sezeryanla alındı.
24 Haziranda doğdu.
bir hafta sonrada sarılık oldu ve 1 gece küvezde yattısenağlama
bebeğimi geri alana kadar ağlamıştım hiç unutmuyorum...

o yüzden kızlar bebeğiniz karnınızda ne kadar çok kalırsa ( tabiki gününe kadar daha fazla değil) o kadar da kolay oluyor sorunsuz oluyor ilk ayları.....

ay hasta hasta ne çok konuştum gene ben yavvvvv-tatlicadiarzu-

sağlıkla gelsin kuzucuklarımız inşallahŞeniz

:1shok:

Soğuk kanlılığınızdan ötürü tebrik ederim . . . ve tahliller için hastaneye gitme kararı çok isabetli . . .
İnşAllah kene değildir . . .

panik yapğma tatlım bu kene değil bence hiç benzemiyor hattaaahihoyyyt

stardustcım benm belimde bel fıtıgı başlangıcı var, minimal ama dr lar riske atmak istemiolar yinede..o yuzden sezeryan olucam canım.

demetcim o zaman biziim bebişler haziran 28-29-30 olur gbme gelio.ayy hayırlısı yav.

sezeryan günleri belli olduğu için ilk sezeryanlar doğum yapıcak asıl ben ilk kim hakkını verip temmuzda normal doğum yapabilcek onu merak ediyorum :jeyyar:

ben ben ben olurum belki gaydin.
normal doğum tarihim 3temmuz
kız erken gelirmiş:)))))

ay ördek gibi yürümeye başladım

ben deeeeeeee ördek anne oldumdelikafadulden

sweathome erken doğurursan hazirana kayabilir temmuz annesi olmazsın dayan temmuz 1de felan yap bari hihoyyyt normalmi düşünüyosun canım

stardust kene böyle minicik olur bu nasıl büyükmü küçükmü bende pek keneye benzetemedim ama hastaneye götür bakalım kene kolay kolay ölmez azı iyice kapalı olsun canım geçmiş olsun

stardust kene böyle minicik olur bu nasıl büyükmü küçükmü bende pek keneye benzetemedim ama hastaneye götür bakalım kene kolay kolay ölmez azı iyice kapalı olsun canım geçmiş olsun

stardustum
inanmıyorum.ya inşallah kene değildir.
hem evde sadece senin üzerinde değil.
ama sıradan böcektir herhalde ,inşalahh.
evet stardust maillerdn sorna döndüler konuştular,tabi hiç bir şey yapamıyorlar.ama olsun iimi boşalttım
bu arada 29 .hafta oluyoruz bakalım ben normal doğuma göre endeksliyorum kendimi o yzüden ne zaman olur bilmem ama keşke 3 temmuz da gelse kuzum
anneannesi geliyor 30 haziran da inşallah.yani anneannesi gelsin 2 gün gezelim sonra süper olur daha gecikirse de bu defa annemin gitme vakti gelir.:))))) yani bende randevu ayarlıyorum sanki.
hayırlsı ile gelsin de minik kuzum

kızalr bu erken doğum olayına takamyın kafayı.zaten vakti yakın.
vucuda garib sinyalelr vermeyin.unutun gitisn.lütfennnnn

:1shok:

Soğuk kanlılığınızdan ötürü tebrik ederim . . . ve tahliller için hastaneye gitme kararı çok isabetli . . .
İnşAllah kene değildir . . .

İNŞALLAH DEĞİLDİR , inanılmaz korktum , anlatamam .. düşündükçe daha da artıyor , düşünmemeye çalışıyorum .. yine bir tane daha mı gördüm acaba diye korktum , karpuz çekirdeğiymiş ..

panik yapğma tatlım bu kene değil bence hiç benzemiyor hattaaahihoyyyt

inşallah öyledir canım ama dün haberlerde gördüğüm kene gibi laminant renginde k.rengi ( hani grimsi olsa değil diicem ) , ince kağıt gibi ve şekil olarak ovalimsi , 6 bacaklı , önden iki tane uzun hotumumsu bir şeyi olan bir böcekti .. öldürmeden önce , tez yazıcam sanki , uzun uzuuuuun incelemiştim :))

bende de bel + boyun fıtığı var ..benimki de genel anestezi olucak inşallah ..
hayırlı doğumlar olsun hepimize :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…