Selsin evde tartı yokmu tartılsan yada bir eczanede tartıl bence 4 kilo almamıştırsın bende çok fazla değişiklik yok bakalım yarın kontrolüm var doktorcum ne dicek şişkosun dikkat et dicekmi tatlıyı kestim zaten sinir yaptı bende tatlıyı kestim diye seviyorum yaa napıyım dimi ama yükleme var yarın ondan yemedim bu hafta iç düşük çıkarsa kendimi dondurma ile ödüllendiricem :hooray:
NE OLDU BİLİYOR MUSUNUZZZZZZZZZZZZZZZ
EVDE KENE ÖLDÜRDÜMMMM
İNANAMIYORUM YAAA
9. KATTA OTURUYORUM , NASIL ÇIKAR BURAYA , O KADAR PANİĞİM VE TEDİRGİNİMKİ ŞUAN SİZE ANLATAMAM
ÖLDÜRDÜĞÜM KENE OLDUĞUNA İNANDIĞIM BÖCEĞİ DİKKATLİCE 2 KAT PEÇETEYLE ALDIM VE KİLİTLİ BUZDOLABI POŞETİNE KOYDUM . ÖĞLEDEN SONRA BAZI TAHLİLLER İÇİN Bİ HASTANEYE GİDECEKTİM , ORAYA GÖTÜRÜCEM BAKALIM .. ÖLDÜRDÜKTEN SONRA RESMİNİ DE ÇEKTİM SİZLERE-BİLENLERE SOTMAK İÇİN , HAKKATEN KENE BU DEĞİL Mİ ??
DÜN HABERLERDE GÖRÜNCEC İYİCE BAKMIŞ VE İNCELEMİŞTİM O İĞRENÇ YARATIĞI ..
NE OLDU BİLİYOR MUSUNUZZZZZZZZZZZZZZZ
EVDE KENE ÖLDÜRDÜMMMM
İNANAMIYORUM YAAA
9. KATTA OTURUYORUM , NASIL ÇIKAR BURAYA , O KADAR PANİĞİM VE TEDİRGİNİMKİ ŞUAN SİZE ANLATAMAM
ÖLDÜRDÜĞÜM KENE OLDUĞUNA İNANDIĞIM BÖCEĞİ DİKKATLİCE 2 KAT PEÇETEYLE ALDIM VE KİLİTLİ BUZDOLABI POŞETİNE KOYDUM . ÖĞLEDEN SONRA BAZI TAHLİLLER İÇİN Bİ HASTANEYE GİDECEKTİM , ORAYA GÖTÜRÜCEM BAKALIM .. ÖLDÜRDÜKTEN SONRA RESMİNİ DE ÇEKTİM SİZLERE-BİLENLERE SOTMAK İÇİN , HAKKATEN KENE BU DEĞİL Mİ ??
DÜN HABERLERDE GÖRÜNCEC İYİCE BAKMIŞ VE İNCELEMİŞTİM O İĞRENÇ YARATIĞI ..
sezeryan günleri belli olduğu için ilk sezeryanlar doğum yapıcak asıl ben ilk kim hakkını verip temmuzda normal doğum yapabilcek onu merak ediyorum :jeyyar:
ay ördek gibi yürümeye başladım
Gaydİn sen kac haftalıktın. Tıcker kaybolmus
hayıırrrr nolamaaaazzzzz...nayııııırrrr.....10 kilo almışım yaaaa..dha en az 10-11 hafta var..yandım..
:1shok:
Soğuk kanlılığınızdan ötürü tebrik ederim . . . ve tahliller için hastaneye gitme kararı çok isabetli . . .
İnşAllah kene değildir . . .
panik yapğma tatlım bu kene değil bence hiç benzemiyor hattaaahihoyyyt
stardustcım benm belimde bel fıtıgı başlangıcı var, minimal ama dr lar riske atmak istemiolar yinede..o yuzden sezeryan olucam canım.
demetcim o zaman biziim bebişler haziran 28-29-30 olur gbme gelio.ayy hayırlısı yav.
şişko karen şişkooo karen hahahaha karen şişko oldu dahada olucakhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?