gaydin yaaaaa...dobiş oldum iice..yururken artk bacaklarım birbirine değiyooooo:1shok:
stardust kene böyle minicik olur bu nasıl büyükmü küçükmü bende pek keneye benzetemedim ama hastaneye götür bakalım kene kolay kolay ölmez azı iyice kapalı olsun canım geçmiş olsun
stardustum
inanmıyorum.ya inşallah kene değildir.
hem evde sadece senin üzerinde değil.
ama sıradan böcektir herhalde ,inşalahh.
evet stardust maillerdn sorna döndüler konuştular,tabi hiç bir şey yapamıyorlar.ama olsun iimi boşalttım
bu arada 29 .hafta oluyoruz bakalım ben normal doğuma göre endeksliyorum kendimi o yzüden ne zaman olur bilmem ama keşke 3 temmuz da gelse kuzum
anneannesi geliyor 30 haziran da inşallah.yani anneannesi gelsin 2 gün gezelim sonra süper olur daha gecikirse de bu defa annemin gitme vakti gelir.:))))) yani bende randevu ayarlıyorum sanki.
hayırlsı ile gelsin de minik kuzum
kızalr bu erken doğum olayına takamyın kafayı.zaten vakti yakın.
vucuda garib sinyalelr vermeyin.unutun gitisn.lütfennnnn
canım çok da küçük değil , nasıl desemmmm , serçe parmağın tırnağının uzamamış tırnak kısmı kadar , ay nasıl bir tarif oldu bu yaaa -tatlicadiarzu-
götürcem hastaneye , 2-3 kat peçeteyle aldım meftayı yerden ve kilitli buzdolabı poşetine koydum ...
heralde iice ölsün diye 5-6 kere vurdum terlikle o yüzden yayvanlaştı ve çok yakın çektim kolu bacağı uzantıları belli olsun diye , o yüzden iri bi şeymiş gibi çıkmış ..
cinayet aleti olan terlikleri de attım makineye , yerde delil bırakmadım 2-3 kere bulaşık deterjanıyla sildim yerimseniben
canım değildir inşallah yaa , yoksa nasıl kalırım bu evde ben ....
eşim tahlil yaptırırz ve evi ilaçlatırız dedi , yolda gelcek birazdan , gidicez hastaneye .
meftayı da götürücem , inşallah sadece paniklediğimle kalırım:Saruboceq:
içini boşalttın ya hakkaten yeter o bile bence .. zaten ne zaman bir şeylerin doğru dürüst gittiğini görücez güzel ülkemde ..
hayırlısı ne zaman ve e şekilde gelmekse öyle gelsin kuzun sağlıkla :Saruboceq:
star dust amman ha dikkat et tatlim, bencede o kene degil gibime geldi, teee 9. kata nasil ciksin??
stardustcım o böcei bana yolla , uzmanı benim b biyolog olarak 10 dakkada tür tayini yapiim sana:)
alemsin sen ya iyi iyi kimse seni suçlayamaz temiz iş çıkarmışsın Götür bakalım hasteneye ne dicekler merak ettik hayvanı bayağı ezmişsin sonuç çıkarmı bilmem:roflol:
ben kaçar .. hazırlanayım , siyahları giyeyim, malum yastayız , cenazemiz var ve bir de otopsi :roflol:
bu da benim 26+5 haftalik halim kizlar....
ahh demetcimmm kıyammm çok geçmiş olsun bu aralar yine salgın var cnm dikkat et..
Demetcim çok çok geçmiş olsun.
Benim gibi olmuşsun sende gçen hafta bende öyleydim
Dr a gitmeyi ihmal etme boğazın için uygun bir antibiyotik versin yoksa zor atlatılıyor canına yazık .Bol bol dinlen c vitamini al .
Demetimmmm cok geçmiş olsunnnn cnmmm, bi an once iyileş, iyi bak kendine, doktora git aman ateşin felan cıkar sora allah korusun :Saruboceq: Bol bol fitaminnnn al, sıcak seyler içççç a.s.
100 lük şeker yüklemesi olan arkadaşlar umarım güsel sonuclar alırlar :Saruboceq:
demet çok geçmiş olsun mutlaka doktora görün bol bol c vitamini al ve dinlen.
demetcim gecmis olsun canimm. rabbim acil sifa versin ins
sweethome, hürrem,selsin, zuzuuum ve derinciğim (unuttuğum arkadaşlar varsa alınmayın)
hepinize teşekkür ederim. inşallah insülüne gerek kalmaz. ysarez senin inşallah iyi çıkar seninde başına gelmesin. bir şey olmayacağını bilsende moralin çok bozuluyor çnkü. zaten hormonlar yüzüden oto boka ağlarken böle bişi olunca susmak bilmiyorsun. çaresiz hissediyorsun kendini umarım kimse yaşamaz.
çoook geçmiş olsun demettcim..dikkat et kendine bol meyve ye canımm.
demetcim canım hoşgeldin özeline mesaj attım geldimi aybalamız nasıl çok geçmiş olsun canım bende öksürüyorum çok fena kışın olmadık ucuz atlattık şimdi olacağız galiba
Merhaba biss geldikk
Geçmişi sonra okuyacağım.
kızım çok iyi teyzeleri
815 gr olmuş 32 cm civarında
şeker testimi de yaptırdım gün içinde faxlayacaklar bana
Merhaba biss geldikk
Geçmişi sonra okuyacağım.
kızım çok iyi teyzeleri
815 gr olmuş 32 cm civarında
şeker testimi de yaptırdım gün içinde faxlayacaklar bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?