2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

gaydin yaaaaa...dobiş oldum iice..yururken artk bacaklarım birbirine değiyooooo:1shok:

OOO tamam canım sen tam paket olmuşsun bende henüz bacaklarım değmiyo birbirine rahatsız olmuyorum henüz ama yazın napıcaz ya haziran zorlu geçicek sıcakta tombik tombik düşünsene :1shok:

yav öle kısa da sayılmam 1.66 boyum emme ..dun yuruyuste kendme o kadar cok guldum ki..resmen nefes nefese kalan b fil gb oldum ..hayatımda bu kadar kilo görmedim hiç ama hamişlik işte böleymiş..

stardust kene böyle minicik olur bu nasıl büyükmü küçükmü bende pek keneye benzetemedim ama hastaneye götür bakalım kene kolay kolay ölmez azı iyice kapalı olsun canım geçmiş olsun

canım çok da küçük değil , nasıl desemmmm , serçe parmağın tırnağının uzamamış tırnak kısmı kadar , ay nasıl bir tarif oldu bu yaaa -tatlicadiarzu-
götürcem hastaneye , 2-3 kat peçeteyle aldım meftayı yerden ve kilitli buzdolabı poşetine koydum ...
heralde iice ölsün diye 5-6 kere vurdum terlikle o yüzden yayvanlaştı ve çok yakın çektim kolu bacağı uzantıları belli olsun diye , o yüzden iri bi şeymiş gibi çıkmış ..
cinayet aleti olan terlikleri de attım makineye , yerde delil bırakmadım 2-3 kere bulaşık deterjanıyla sildim yerimseniben

canım değildir inşallah yaa , yoksa nasıl kalırım bu evde ben ....
eşim tahlil yaptırırz ve evi ilaçlatırız dedi , yolda gelcek birazdan , gidicez hastaneye .
meftayı da götürücem , inşallah sadece paniklediğimle kalırım:Saruboceq:

içini boşalttın ya hakkaten yeter o bile bence .. zaten ne zaman bir şeylerin doğru dürüst gittiğini görücez güzel ülkemde ..
hayırlısı ne zaman ve e şekilde gelmekse öyle gelsin kuzun sağlıkla :Saruboceq:

alemsin sen ya iyi iyi kimse seni suçlayamaz temiz iş çıkarmışsın Götür bakalım hasteneye ne dicekler merak ettik hayvanı bayağı ezmişsin sonuç çıkarmı bilmem:roflol:

star dust amman ha dikkat et tatlim, bencede o kene degil gibime geldi, teee 9. kata nasil ciksin??

inşallah canımm
anneme sordum , bu keneler kuşlara felan yapışıp ordan oraya gidebiliyorlarmış , kuşlar getirmiştir dedi annem de :bbo:
balkonda mevsimlik bir çiçeğim vardı , 1-2 gün soğuk yapınca içeri alayım dedim , belki balkonda kuşlardan kaptı ben de mis gibi evin içine aldım :mymeka:

stardustcım o böcei bana yolla , uzmanı benim b biyolog olarak 10 dakkada tür tayini yapiim sana:)

canım şimdi hastaneye götürcem iblisi keşke burda olsaydın , ama yine kıyamaz aman bişey olur molur deyip yollayamazdım sana ben yaa :1no2:
yassı kağıt gibi , olips şekeri şeklinde , 3 bi tarafında 3 diğer tarafında bacakları var , önden 2 tane uzuuuun çubuk gibi uzantısı var ve sütlü çikolata renginde ..
eşgal tarifim nasıl kaydirigubbakcemile3

alemsin sen ya iyi iyi kimse seni suçlayamaz temiz iş çıkarmışsın Götür bakalım hasteneye ne dicekler merak ettik hayvanı bayağı ezmişsin sonuç çıkarmı bilmem:roflol:

liseden kalma bu soğuk kanlılık sanırım .. yatılı anadlu öğretmen lisesinde okudum trabzonda , fındığın ve fındık faresinin en bol olduğu yer kaydirigubbakcemile3
fareleri kim öldürüyordu dersin yerimseniben
sınıfta bi ciyaklama olurdu , hemen ben müdahale ederdim olaya kaydirigubbakcemile3

fazla CSI türü film izlemekten bunlar ve bir de bir psikolog arkadaşım adli psikoloji üzerine doktora yapıyor , ondan kaptıklarım da var :roflol:

ben kaçar .. hazırlanayım , siyahları giyeyim, malum yastayız , cenazemiz var ve bir de otopsi :roflol:

canımcım larvayken 3 bacaklı olur kene erişkin hali 8 bacaklı olur ve vucut oval deil yuvarlaktır.Bence o b tür hexapoda böcek 6 bacaklı yane..korkma %90 o kene değil zaten buyuk de duruo..

stardust soruşturmanın son haliden bilgi verirsin artık bize.
delil yatersizliğinde beraat ederisn ama bu gidişle:)))))))))

bu da benim 26+5 haftalik halim kizlar....

ebush maşallah göbüşüne çok tatlı görünüyorsun

rosem canım sende çıtı pıtı hamilelerdensin sanada çok yakışmış hamilelik maşallah canım

ahh demetcimmm kıyammm çok geçmiş olsun bu aralar yine salgın var cnm dikkat et..

demet çok geçmiş olsun mutlaka doktora görün bol bol c vitamini al ve dinlen.

demetcim gecmis olsun canimm. rabbim acil sifa versin ins

kızlar hepinize çok teşekkür ederim inşallah çabucak atlatırım :Saruboceq:Şeniz

arada atladıklarım varsa onlarada teşekkür ederim
kusuruma bakmayın kızlar atlaya atlaya baktım sayfalara 60 sayfa hemen hemen :1no2:

amatist canım lütfen ağlayarak kendini heba etme inşallah insüline gerek kalmaz tatlımbenneyaptımki

inan çok üzüldümbenneyaptımki

nur tatlım maşallah kuzuna

demetcim canım hoşgeldin özeline mesaj attım geldimi aybalamız nasıl çok geçmiş olsun canım bende öksürüyorum çok fena kışın olmadık ucuz atlattık şimdi olacağız galiba

zuzummmmmmmdelikafaduldendelikafadulden

o ne bacım öyleee bir tosbaaa gördüm sankim çizikli çoraplarıylandelikafaduldendelikafadulden:lepi:

harikasın sen ne diyeyim ben sanaaaaŞeniz

kuzeydeniz maşallah yakışıklına çok şeker yaaaŞeniz

meleğim ablanın bebeğinin cinsiyeti kızmışşş

hayırlı olur inşallah tatlım:1hug:Şeniz

çoook geçmiş olsun demettcim..dikkat et kendine bol meyve ye canımm.

teşekkür ederim karencim. zaten tek yaptığım yiyebildiğim kadar meyve yemek ve yatmak ilaç almak istemiyorum:1no2:
demetcim canım hoşgeldin özeline mesaj attım geldimi aybalamız nasıl çok geçmiş olsun canım bende öksürüyorum çok fena kışın olmadık ucuz atlattık şimdi olacağız galiba

canım teşekkür ederim sanada çok geçmiş olsun:teselli:

Allahtan bende öksürükm yok:1no2:

burnum tıkalı baş ağrısı yapıyor yattımmı nefes alamıyorum ve aşırı halsizlik var gözlerimden sanki ateş çıkıyor artı boğazlarım acıyorsenağlama

inşallah ilerlemeden geçer ikimizinde:Saruboceq:

mesajın gelmiş sanırım canım şimdi okuycam teşekkür ederimŞeniz

Merhaba biss geldikk
Geçmişi sonra okuyacağım.
kızım çok iyi teyzeleri
815 gr olmuş 32 cm civarında
şeker testimi de yaptırdım gün içinde faxlayacaklar bana

Merhaba biss geldikk
kızım çok iyi teyzeleri

maşallah canım.umarım şekerinde iyi çıkar.kaç haftalık olmuş şimcik kızçe

Merhaba biss geldikk
kızım çok iyi teyzeleri

oyyy maşallah prensesine tatlımmmm kocaman olmuşşşşşşŞeniz:teytey:

inşallah sonuçların da güzel çıkar:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…