Merhaba biss geldikk
Geçmişi sonra okuyacağım.
kızım çok iyi teyzeleri
815 gr olmuş 32 cm civarında
şeker testimi de yaptırdım gün içinde faxlayacaklar bana
Merhaba biss geldikk
kızım çok iyi teyzeleri
Merhaba biss geldikk
kızım çok iyi teyzeleri
Merhaba biss geldikk
kızım çok iyi teyzeleri
kızlar mayıs annelerindende doğuranlar olmuş anlaşılan bu senenin bebekleri erken geliyodelikafadulden
üay ne diyorsun aman ya bizlerde sakın mayısda doğurmaya kalkmayalım
dilara slm cnm işleri hafifledin heralde
günaydın tatlım hoş geldin bitti çok şükür şimdi yavaş yavaş yerleştiriyorum çok şükür salonun herşeyi bitti yerşeltirdim camları silindi vitrinin içi yerleştirdim koltuk örtülerim yıkandı ütülendi taktım salonla işim yok artık sadece mutfak banyo temizlencek kaldı küçük bi odam var bilgisayar ve ikili yataklı bi koltuğum var bide masam var o odada orası nıda toparladım bitti işim çok şükür yatak odasını geçen sene yeni almıştım mobilyalar gelmeden yazın başıydı oranın badanasını yaptırmıştım allahtan orayı hiç dağıtmadım işim azaldı kaydirigubbakcemile2
günaydın kızlar nasılsınız bakalım
dün giremedim pek yoğunluk vardı
3 gündür bel ağrım var çok fena
bugün doktora gidicem
yine rapor almayı düşünüyorum
Günaydın kıslar
Hayırlı Cumalar Allah tüm açılan ellerin, gönüllerin dualarını kabul etsin inş..:Saruboceq:
Dün gece riyamda oğlumu gördüm ayyy çok güseldi harika bişiydi bembeyaz bir ten kırmızı dudaklar lacivert gibi gözleri vardı bana bakıyodu emzirdim resmen harikaydı yaa sabahın hayrına beyaz şapkası bile vardı başında ahh ahhhh
günaydın herkeze.............................
dün öğleden sonra rahatsızlandım biraz................yazamadım size................tansiyonum düşmüş 7-6 başım felaket döndü ve kendimi çok kötü hissettim........yukarı çıkıp uzandım biraz..dinlendim ayran falan içtim...gitmeme yakın aşağı indim...toparlanıp çıktım zaten............
akşamda eve gider gitmez yattım...
bu gün kısmen biraz daha iyiyim..beni bahar çarptı sanırım..kendimi hasta,yorgun ve güçsüz hissediyorum..heryerim ağırıyor....
ama bu gün cuma olduğunu bilmek beni teselli ediyor işte napayım....
ne olur bu gün hemencik geçsinn
yer ve göğün dua ile can bulduğu yaşantımızda bu mubarek cuma gününde edilen tüm dualarınız kabul olsun.............
hastalara şifa
dertlilere deva
borçlulara ferahlık
evlat hasretiyle yananlara evlat
doğum yolunu gözleyen annelere hayırlı ve sağlıklı doğumlar diliyorum...
gönüllerinden keşke diyerek hayal ettikleri her şeye sahip olmalarını dilerim yaradandan..
gününüz hayırlı,sağlıklı ,huzur dolu geçsin inşallah...
cumanız hayırlara vesile olsun
Günaydın arkadaşlar ,
Beyaz melek geçmiş olsun bende akşam ve tüm gece sabaha kadar rahatsızlandım.Gaz ve şişkinlik oldu yemeğide ağır yemedim sadece çorba içmiştim.Yemekten sonra başlayan ve sabahakadar devam eden sancılardan dolayı şu an savaştan çıkmış gibiyim.Hayatımda bu kadar sancı ağrı çektiğimi hatırlamıyorum.Şu an işyerindeyim benimde tek tesellim bugün cuma olması...
Heyyyyyyyyy yarın 29,haftama gİrİyorum.
Allahım ne Çabuk geÇtİ zaman.
Benİm akıllı kızım ,gÜzle kıızm ,kaymak kızım,saĞlıkla gelecek İnŞallah yakındaaaaaaa
yavru kuŞum,nazlı kızım
bende canım oleyyyyyyyyyyy 28 haftaya geldik çok şükür:lepi:
anacım ben sezeryanla olcam en az b hafta kalkamazsak yataktan b hafta sora eklerim pepuşumun resmni..ay inş çok yatmam yaaaa
Bende yaklaŞtıkÇa tırsmaya baŞladım.sezeryanda olsa korkuyorum.
kızlar ya bende sürekli mantar yeniliyor
stardustcım benm belimde bel fıtıgı başlangıcı var, minimal ama dr lar riske atmak istemiolar yinede..o yuzden sezeryan olucam canım.
demetcim o zaman biziim bebişler haziran 28-29-30 olur gbme gelio.ayy hayırlısı yav.
kızlar mayıs annelerindende doğuranlar olmuş anlaşılan bu senenin bebekleri erken geliyodelikafadulden
aman allahiiim!!!:1shok: iyice elim ayagim birbirine dolasiyo!!! benim daha hic biseyim hazir degiiil!!!:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?