2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

merhaba kızlar .

Merhaba biss geldikk
Geçmişi sonra okuyacağım.
kızım çok iyi teyzeleri
815 gr olmuş 32 cm civarında
şeker testimi de yaptırdım gün içinde faxlayacaklar bana

ilsucum maşallah benimde o haftada aynı çıkmıştı kilosu boyu cnm çok normal haftasıyla

hepinize teker teker tşk ederim kızlar
ben 1 ayda hiç kilo almamışım o halde şekerim 141 çıktı şimdi dr a faxladım .
ama bu hafta kan yapsın diye çoık fazla pekmez ve kuru üzüm yemiştim
inş 100 lük yaptırtmaz

ay ne diyorsun aman ya bizlerde sakın mayısda doğurmaya kalkmayalım
ü
vallahi canım ben haziran girdiği gibi beklicem herhalde heran geldi gelecek diye-tatlicadiarzu-
dilara slm cnm işleri hafifledin heralde

canım çok şükür hafiflettim dinlene dinlene yapıyorum bugün biraz ara verdim şimdi pazarım var dışarı çıkıcam dolaşcam biraz sen nasılsınkaydirigubbakcemile2

ohhhh mis gibi oldu evinnnn:1hug:

güle güle oturun canım tertemiz evinizde, kalan işleri de yavaş yavaş halledersin yorma kendini tatlımŞeniz

günaydın kızlar nasılsınız bakalım
dün giremedim pek yoğunluk vardı
3 gündür bel ağrım var çok fena
bugün doktora gidicem
yine rapor almayı düşünüyorum

geçmiş olsun gamzecim...

hayır olsun tatlım çok güzel rüyan oğluşun hasret gidermeye gelmiş seninle annesi özlemiş seniŞeniz

inşallah yakındır o günler hepimiz için tatlım:asigim:

melekcim çok geçmiş olsun ama kızıyorum sana canımklava:

az yemek yiyorsun

vitaminini kan ilacını almıyorsun

unutuyorsun canım senin içinde bir can büyüyor demek ki yediklerin senin ve onun için yeterli değil ki güçten düşüyorsun ayakta duramıyorsun :1no2:

daha dikkat et lütfen kendine:1hug:Şeniz

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

bu güzel duaya canı gönülden aminnnnnnnn:Saruboceq:

çok geçmiş olsun seher:teselli:

bende canım oleyyyyyyyyyyy 28 haftaya geldik çok şükür:lepi:

maşallah sizeeeeeeeeeeee:lepi: darısı başımızaaaaa:icecream:

benimde 6 bitiyor 7. aya giriyorum inşallahhhhhhhhh:sm_cool:

anacım ben sezeryanla olcam en az b hafta kalkamazsak yataktan b hafta sora eklerim pepuşumun resmni..ay inş çok yatmam yaaaa

Bende yaklaŞtıkÇa tırsmaya baŞladım.sezeryanda olsa korkuyorum.

kızlar ben ben hem sezeryanı hem normal doğumu yaşadım lütfen ikisinden de korkmayın..

sadece bir sürecler ve sonucunda kuzularımızı kucağımıza alıp koklamak varrrrr inşallah:asigim:

karencim sadece hastanede 2 gece yattım 3. gün eve geldikten sonra birdaha yatmadım bebekle ilgilenirken inan ağrı falan unutuyor insannnn:lepi:

kızlar ya bende sürekli mantar yeniliyor

ay canım mantar beter bi hastalık yaa çıldırtıyor insanıııı:1no2:
ben oğluma hamileyken yakalanmıştım doktorum ketoral krem vermişti çok iyi gelmişti tabi sen yinede doktoruna danış öyle ilaç kullan çok geçmiş olsunnnŞeniz

ayyyy inşallah hepimiz zamanında ve sağlıkla kucaklarız ko0klarız kuzucuklarımızı yaaaaaaa:lepi::Saruboceq::sm_cool:

sağol demettimcim günler çabuk geçiyo şuan ama 2 3 hafta kala hiç geçmiceğinden eminim gün saymakla uğraşıcaz neyse havalar düzeldi dışarı çıkarız dolaşırız biraz rahatlarız kış boyu evede tıkandık kaldık benim işler pazara kadar biter artık bol bol gezerim:lepi:

canım çok şükür hafiflettim dinlene dinlene yapıyorum bugün biraz ara verdim şimdi pazarım var dışarı çıkıcam dolaşcam biraz sen nasılsınkaydirigubbakcemile2[/B][/QUOTE]

bende iyiyim teşekkürler cnm .oh ne güzel tertemiz olmuştur şimdi evin misgibi oturun güle güle . havada süper çıkıp gez valla pazar bahanesine

aman allahiiim!!!:1shok: iyice elim ayagim birbirine dolasiyo!!! benim daha hic biseyim hazir degiiil!!!:bbo:

Evet yaa öle bişey oulrsa benim kuzucumunda bişeysi yok...Alllhaıııım.Bu hafta İstanbula gidip artık alışveriş yapmayı düşünüyorum...Havuzlu hanmıydı oraya gitcem annemle inş. Annem 7. ayda yaparız diyor ama ben gittikçe ağırlaşıyorumm kaydirigubbakcemile3 .7. aya gelince sanki gidemem gibi geliyorr...

ılsucum maşallah kızçene ne güsel büyümüş serpilmiş süper canım ya resimleri varsa koy bakalım canım
Canım 140 baraj 141 çıkmış seninki bence istemez benimki 147,8 çıkmıştı tedbir olsun diye istedi yarın yaptırcam bende canımcım hayırlısı hepimiz için

Gaydıncım bende seni bekliyordum senin de yüksek çıktı ya sekerin :)))
acıkcası hiç beklemiyordum 141 cünkü 1 ayda hiç kilo almamışım düşün . pekmez ve tatlıya bağlıyorum.
yaa sanmam güzelim bana da yapacaklar kesin 100 lüğü , işte dr a faxladım asistanı geri dönsün bi hele
gerçi seninde 147 çok çok bir aşma yok .
beyninin resmi var birde uyluk kemiğinin :))) yüzünü dönmüyor hiç zilli teyzesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…