2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

annecık kıloyla alakalı degıl sanırsam ben toplamda 5 kılo aldım 25 haftalığım ve 141 çıktı:))

bünyemi aldırıyor acaba kiloyu kızlar benimde yemem içmem yerinde çok şükür kızımında kilosu iyi fazla almıyoruz .

ılsucum kiloyla felan alakalı değil ya yediklerin etkiliyo sen bu ay pekmez felan yedin o etkilendi emin ol doktoruna bunu mutlaka söyle yalancı şeker gibi bişiy seninki istememesi lazım ama tedbir olsun diye isteyebiliyolar işte doktorum istedi benden yarına
Napalım sağlıklı olsunlarda hiç sorun değil yaptırırız da 3 saat bekleriz de :Saruboceq:

ilsu maşalah bebişine canım şekerinde bence sınırda çok yüksek değil telaşlanma
annecik kilo ile ilgisi yok şekerin bençok kiloluyumboyumda yerinde kilolu hamile kaldım bşirde hamile kalınca 7 kilo aldım ama şekerim 90 çıktı yani

Kilo işi ben kendimde eksik kilo ile hamile kaldım ondan aldım 13 kilo biliyorum kendimi ablamda böyle oldu 20 kilo birinde 23 kilo birinde aldı ama şuan benden zayıf 58 felandır kilosu
Biz zayıfız hamilelikte eksik kilomuzu alıyoruz
dönemlik bir durum hiç takmıyorum ne yalan söyliyim sağlığını etkilemesinde gerisi hiç önemli değil

umarım, çok güzel sonuç alırsın,ama 3 saat de olsa geçiyor gaydin.
ben tek gittim son bir saatte ablam geldi.o gelen kadar etrafta bekleşen hamileler ile muhabbet ettik.
yine de kitap al canım sen yanına,çok sıkılabilirisn

bünyemi aldırıyor acaba kiloyu kızlar benimde yemem içmem yerinde çok şükür kızımında kilosu iyi fazla almıyoruz .

bünye aldırıyormuş evet.bebğe yöneldiği için vucud ,metabolizma ağıralşıyormuş
ama emziren bir anne sağlıklıa beslenme ile ayda 2-4 kg arası verebiliyormış.:))delikafadulden
ve sakın lohus aiken diyet yapmayın diye yazıyordu bir yerde.

gez dilaracığım hakettin.oghh keşke benim evede bir sihirkli değnek olsa da şıppppppsssss diye temzilense

Canım eşim gelicek yanımda ama kitapta gazetede alıcam oda sıkılır en azından bişiyler olsun yanımızda ayaktata kalamıyosunki gezelim mecbur oturcaz beklicez ipodda alıcam yanıma artık gecicek inş. hayırlı sonuçlansında :Saruboceq:

ay acayip uyku bastırdı.uyudum uyucam şimdi.kendimi hapsedilmiş gibi hissettim bir an.mis gibi hava var dışarıda.ben tıkılıp kaldım.of desem karşıki dağlar duyarmı sesimi.daha tam tamına 3 saat var

ilsu evet canım az kilo aldım zaten yeterince boyumda kilomda vardı iyide oldu nasıl vericez bakalım sorun değil bebeğim sağlıklı doğsunda doğumdan sonra giderim spora yine veririm

Allahım ya bende aynıyım selsin çok sıkıldım bir de sırt ağrısı ve şişkinlik var evime gitmek istiyorum bu patron beni 8,5 aylık olana kadar çalışmayı düşündürüyo ama yapamıycam galiba :1no2: öğleden sonraları hiç halim mecalim kalmıyo

selsin öğlenleri dışarı çıkamıyomusun sen leventtesin aslında gezcek bir sürü yer var orda biz bile bu dağ başında çıkıyoz geziyoz hava almazsam hiç geçmiyo vakit

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…