ben de cok tatlı yıyorum her gun bı cıkolata ya da pudıng yıyorum
İlsucum kiloyla felan alakalı değil ya yediklerin etkiliyo sen bu ay pekmez felan yedin o etkilendi emin ol doktoruna bunu mutlaka söyle yalancı şeker gibi bişiy seninki istememesi lazım ama tedbir olsun diye isteyebiliyolar işte doktorum istedi benden yarına
Napalım sağlıklı olsunlarda hiç sorun değil yaptırırız da 3 saat bekleriz de :Saruboceq:
bünyemi aldırıyor acaba kiloyu kızlar benimde yemem içmem yerinde çok şükür kızımında kilosu iyi fazla almıyoruz .
gez dilaracığım hakettin.oghh keşke benim evede bir sihirkli değnek olsa da şıppppppsssss diye temzilensesağol demettimcim günler çabuk geçiyo şuan ama 2 3 hafta kala hiç geçmiceğinden eminim gün saymakla uğraşıcaz neyse havalar düzeldi dışarı çıkarız dolaşırız biraz rahatlarız kış boyu evede tıkandık kaldık benim işler pazara kadar biter artık bol bol gezerim:lepi:
umarım, çok güzel sonuç alırsın,ama 3 saat de olsa geçiyor gaydin.
ben tek gittim son bir saatte ablam geldi.o gelen kadar etrafta bekleşen hamileler ile muhabbet ettik.
yine de kitap al canım sen yanına,çok sıkılabilirisn
bünye aldırıyormuş evet.bebğe yöneldiği için vucud ,metabolizma ağıralşıyormuş
ama emziren bir anne sağlıklıa beslenme ile ayda 2-4 kg arası verebiliyormış.:))delikafadulden
ve sakın lohus aiken diyet yapmayın diye yazıyordu bir yerde.
gez dilaracığım hakettin.oghh keşke benim evede bir sihirkli değnek olsa da şıppppppsssss diye temzilense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?