2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

selsin öğlenleri dışarı çıkamıyomusun sen leventtesin aslında gezcek bir sürü yer var orda biz bile bu dağ başında çıkıyoz geziyoz hava almazsam hiç geçmiyo vakit

yok güzelim bizim öğlen tatili.allahın seyrantepesindeyim ben.keşke leventte olsaydım.orada var tabi gene bazı günler izin alıp giderdik gezmeye.

birşey demiyorum patronuna yuh yani.oldu olucak doğuracağın gün çıkarsın seni izine.valla bende son ana kadar dayanmak istiyorum.ama şimdiden ağrılarım var.daha sonraları ne olucak allah bilir nasıl dayanıcaz.

benim işyerim heryere çok yakın
tophanedeyim
taksime beşiktaşa karaköye eminönüne hepsine 5 dak civarında:))

kızlar yemek borum midem yanıyor delikafadulden
çok fena su içmekten bö geldi-tatlicadiarzu-
ne yapıyorsunuz yanma için ne iyi gelir...fisfisfis

kızlar yemek borum midem yanıyor delikafadulden
çok fena su içmekten bö geldi-tatlicadiarzu-
ne yapıyorsunuz yanma için ne iyi gelir...fisfisfis

Geçen 2 gün benimde yandı öyle böyle değil,dayanamadım işyerinde çaycı ablamız mısır patlattı sağolsun benimkini geçiren tek şey bu kaydirigubbakcemile3 . Onlarında canı istiyomuş zaten ben bahanesi oldum :) alabileceğin bi yer varsa dene derim canım

Ben haftada 2 yiyorum zaten sezon kapandı kapanacak son dolabımda 2 tane kalmış onuda bu hafta yaparım
Sezon bitince pek yiyemicez zaten buldukça yiyin şimdi kıslar sonra cevizle takviye yapıcaz

Nur yiyemiyorum çok zamandir pek sevmiyorum
ceviz yiyorum bende aksamları

bende cevizi hiç sevmiyorum oldum olası bazen zorla eşim azıma tıkıyo-tatlicadiarzu-

valla ben çok sık yiyemiyorum.belki 2 haftada bir.sen haftada bir yiyormusun.

bende başta öyleydin tiksinmiştim ama bu haftalarımız 27 den sonra çok çok önemliymiş beyin gelişimi açısından bu aralar haftada bir düzenli yiyiyorum

nurcum bende pek balık yemiyorum eskiden kızarmış balık kokusuna bayılırdım şimdi çok hoşlaşmıyoruz o yüzden ceviz yiyorum yerine .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…