2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar benim midem değilde boğazım yanıyor sanki alev yutmuşum gibi oluyor sizinde mi oyle oluyor.

kızlar yemek borum midem yanıyor delikafadulden
çok fena su içmekten bö geldi-tatlicadiarzu-
ne yapıyorsunuz yanma için ne iyi gelir...fisfisfis

cnm ananas suyunu önermişlerdi ben denedim süper etkili ama bulamazsan hemen falan süt iç bide haşlanmış nohutu duydum ama denemedim hiç cnm bi dene istersen. ( acil ve geçici çözüm bi elma yiyewbilirsin)

Kızlar çoğumuzda var bu mide yanması galiba maden suyu deneyin birde hem bu aylardan sonra alınan maden suyu bebeğin doğduktan sonra sarılık olmasını engelliyormuş benim komşum doğum yaptı ona doktoru tavsiye etmişti bebeği 2. gün atlattı sarılığı günde 1 tane mutlaka için

teşekkür ederim kızlar sütten sonra hafifledi sanki inşallah geçer
ananas ve maden suyunuda denicem son zamanlarda sıklaştı bu tarz yanmalar

mide yanması ileriki aşamalarda daha artıyormuş rahim kendine yer açtıkça mide yukarı çıkıyor yemek borusuna öz su kaçtıkçada yanma maalesef oluyor bu şekilde geçici çözümler bulucaz ne yazıkki
Renie duo kullanıyorum çok kötü olduğumda aklınızda olsun

cnm balığı kızarmış yeme zaten , ızgara , fırın , buğulama bunlar tavsiye ediliyo

doğru haklsın ama zaten hiç içimden balık yemek gelmiyor aksi gibide eşim haftada 2 balık getirir neyseki şu aralar benden dolayı biraz durdu yoksa içim bulana bulana yapıyordum .:bbo:

offf .......... saçlarım çok kötü oldu......

dipler çıktı çok fena , ne boyabiiyorum saçma biliyorum ama kestiremiyorum bile

Benımde benımde.aslında ınanmıyorum ama ıÇımden bırŞey kestıtmıyor saÇlarımı.rapunzel oldum

kızlar doktor bana yanma için gaviskon yazdı ama içemiyorum
midem çok daha kötü oluyor rahatlatmıyor..
başka bişeyler isticem tekrar gidişimde..

selsin valla rapunzel olduk iyice doğallığa vurdum kendimi ....

nerde eski bakımlı halim . kilo alınca bıraktım iyice kendimi kaşlarımı bile kendi haline bıraktım doğumdan sonra bakıma giricem diye avutuyom kendimi.

benim kaslarım çıkmıyor kızlar
hamişlikten sanirim alıyorum mesela ertesi aya az az uzuyor:)

kızlar doktor bana yanma için gaviskon yazdı ama içemiyorum
midem çok daha kötü oluyor rahatlatmıyor..
başka bişeyler isticem tekrar gidişimde..

Canım doktoruna sor istersen ama hepimize renue duo verdi doktorumuz sende kullanabilirsin o rahatlatıyo beni ve biçok hamişi

valla benimde aynı durum bacak kıllarımda var.normalde 15-20 günde orman olurdu ağdadan sonra.hamile kaldığımdan beri bu süre çok uzadı.40 günü filan buldu süper.hormonlar çalışmıyor tabi.

:) Benimde ya 2 ayda bir aldırıyorum kaşlarımı artık koltuk altımda 2 ayda bir bacaklarımı 3 ay oldu hala hiç birşey çıkmadıı hamileliğin en çok bu tarafı güzel valla

bende bakımsız tarzan oldum.aynı şeyleri giymektende sıkıldım.yeni birşey de almak istemiyorum.şurda kısıtlı zaman kaldı.diye.doğumdan sonra bakıma gireriz.ilk işim kilo vermek ve saçlarımı yaptımak olucak

Aynen ilsu kaşlarım bacaklarım o kadar az çıkıyoki anlamadım ben bişiy maşallah memnunum gerçi göbekte tüylenme oluyo birçok hamişte bende oda olmadı çok mutluyummmhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…