2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

benimde vücut tüylerim öyle çok çabuk uzarlardı bakıyorum şimdi uzasam mı uzamasam mı diye tabi bu işime gelmedideğil sırnaşık şey

kıslar hepiniz ıyısınızdır ınsallah..
hemen durumumdan bahsedıp cıkıcam ben bu gece apar topar ızmıre donuyorum.
çınarın oğlumun, durumunun rıskı artıyor.rahım ıcı gerılık teshısı kesın kondu fark ılerlıyor.doktor kontrolunde olmam lazım devamlı.buyuk ıhtımalle 4 hafta içinde sezeryanla dunyaya gelıcek.gelmek zorunda eger gelmezse (( yanı 7 aylık doğum yapıcam ve çınar uzun sure kuvezda kalıcak ..
bızım ıcın dua edın teyzelerı saglıkla gelsın cınar dunyaya.. ellerım bos donmek ıstemıyorum.
uzun bı sure sızlerden ayrı kalıcam hepinizi ayrı ayrı opuyorum..
hepiniz kendınıze ve bebıslerınıze ıyı bakın Allaha emanet olun..
hepinizi cok sevıyorum hoscakalın...

SaÇalr hepımızde aynı .
Bende kardeŞımın dÜĞÜnÜnde kestırdım.3.lÜ testı aldım.gıttım bıtkısel boya ÜstÜen brıde kesım yaptırdım.
O gÜnden sorna dokunamdım .
Allahtn kahverengı boyatıyorudm da Çok sırıtmadı .ŞÜkÜr kızıldan geÇen yıl dÖnmÜŞtÜm yoksa havuÇ gıbı aÇık bır kafa ıle gezerdım.
KaŞlarım Çıkıyor benım ılsu ya nedense .
Halbukı aĞdacım bana 3 ayda zor Çıkıyor herkesın kaŞı ve tÜyelrı demıŞtı.ama bende pek azalma yok.
TÜyerlde var bıraz azalma sadece:)))))

:1shok: canım ALLAH yardımcın olsun bol bol dua edicez sana kuzunla sağlıklı haberlerini bekliyoruz canını sıkma sakın kuzunun sana ihtiyacı var annesi

canım allahım bebeğimize güç verisn.
Yiğenime kuvvet verisn.
Inşallah bir an evvel kucağına alır ve mutlu haberi bize veririsn.
Canımız ,çınarımız hayata tutanacak annesi.
Merka etme sen.kuvezde de olsa senin bebeğin sonunda kucağını dolduracak inaşşalh.
Herşey gönlünce olsun.
Haber veridğine sevindim .çok merak ediyordum.
Allah yar ve yarıdmcın olsun.dualrımız seninle.

demekki hamilelik hormonlarından kaynaklanıyor arkadaslar
hepimiz tüysüz kaldıksırnaşık şey

bebişim dualarım seninle canım 7 aylık bebekler biliyorsun yaşama sansları çok çok yüksek
senin çınarında fazla küvezde kalmadan yaninda olacak inş .

cnm çok geçmiş olsun.....
allahın izni ile sağlıkla dünyaya gelicek annesi merak etme yeterki sen güçlü ol .
dualarımız seninle allaha emanet ol , sağlıkla kucağına al bebişini inş. cnm

canım dularımız seninle :Saruboceq: inşallah sağlıkla kucağına alırsın çınarını sende bebeğinle beraber allaha emanet ol inşallah güzel haberlerle dön bize canım.

canım dularımız seninle :Saruboceq: inşallah sağlıkla kucağına alırsın çınarını sende bebeğinle beraber allaha emanet ol inşallah güzel haberlerle dön bize canım.

canım dualarımız seninle.çınar bebek sağlıkla gelicek dünyaya.allah yardımcın olsun.7 aylık bebekler yaşıyor.

canım dualarımız seninle
inşallah çınarını sağsağlim kucağına alacaksın canım
allaha emanet olun

bebişim inş. hayırlı haberler vericeksin bizlere hepimiz sizin için dua edeceğiz nolıur moralini yüksek tut lütfen hayırlı haberlerini bekliyoruz canım:Saruboceq:

rahim içi gerilik teşhisi ne ya, preklampsi mi.?

bebeişim inş sağlıcakla cınarını doguracaksın, duacıyız canım merak etme.

Kıslar benim arada göğüslerim sızlıyo sanırım süt toparlamaya başlıyo öyle akma felan yok ama içten içe bir sızı oluyoooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…