gecmis olsun canimm.. aman dikkat et kendinee.günaydın herkeze.............................
dün öğleden sonra rahatsızlandım biraz................yazamadım size................tansiyonum düşmüş 7-6 başım felaket döndü ve kendimi çok kötü hissettim........yukarı çıkıp uzandım biraz..dinlendim ayran falan içtim...gitmeme yakın aşağı indim...toparlanıp çıktım zaten............
akşamda eve gider gitmez yattım...
bu gün kısmen biraz daha iyiyim..beni bahar çarptı sanırım..kendimi hasta,yorgun ve güçsüz hissediyorum..heryerim ağırıyor....
ama bu gün cuma olduğunu bilmek beni teselli ediyor işte napayım....
ne olur bu gün hemencik geçsinn
temmuzunda en son doğumu benim yapacağımı biliyorum ben de kaydirigubbakcemile3
ama temmuzda ilk kim yapacak hakkaten :uhm:
valla canim o kadar emin olma ben de en son olabilirimmsırnaşık şey
masallah canimmm. kocaman olmus kizinn. allahim ben de 10 gun sora gorucem ins kizimi. bakalim kac gr olduMerhaba biss geldikk
Geçmişi sonra okuyacağım.
kızım çok iyi teyzeleri
815 gr olmuş 32 cm civarında
şeker testimi de yaptırdım gün içinde faxlayacaklar bana
canim benimm hic bisey olmayacak cinarimiza. buna inan.kıslar hepiniz ıyısınızdır ınsallah..
hemen durumumdan bahsedıp cıkıcam ben bu gece apar topar ızmıre donuyorum.
çınarın oğlumun, durumunun rıskı artıyor.rahım ıcı gerılık teshısı kesın kondu fark ılerlıyor.doktor kontrolunde olmam lazım devamlı.buyuk ıhtımalle 4 hafta içinde sezeryanla dunyaya gelıcek.gelmek zorunda eger gelmezse(( yanı 7 aylık doğum yapıcam ve çınar uzun sure kuvezda kalıcak ..
bızım ıcın dua edın teyzelerı saglıkla gelsın cınar dunyaya.. ellerım bos donmek ıstemıyorum.
uzun bı sure sızlerden ayrı kalıcam hepinizi ayrı ayrı opuyorum..
hepiniz kendınıze ve bebıslerınıze ıyı bakın Allaha emanet olun..
hepinizi cok sevıyorum hoscakalın...
benimkilerde çok büyümedi hala 75-80 takabiliyorum ama mor mor damarlar çıkmış göğsümde
çok durgun bugün ne oldu bu kızlara
herkese merhaba ben geldim yemeğimide yedim rahat rahat çene yaparım diye ama maşallah bugünde kimsenin sesi çıkmamış ne oldu kızlarrr neyiniz var yaa kimse yazmamış bügün inşallah iyisinizdir merak ettim şimdi:çok üzgünüm:
merhaba canimm. hosgeldinn... ben kendi adima soliyim iyiyim sukur.. siz nasilsiniz?
sılacım seninde net saatlerinde burda kimse olmuyo(((
ohh canim en iyisini yapmissin gezmeklee.. evet canim malesef ole.. gecmisi okuyup okuyp yaziyorum kendi kendimee deli gibi:) genelde cvp veren de yokdelikafadulden olsun ben ole okuyucu olarak da memnunumma.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?