2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

Kızlar tamda benım aklıma takılan konudanbahesetmıŞsınız.
Benım gÖĞÜslerımde Öyle bır hassasıyet yok.
Yanı brıaz bÜÜdÜler o akdar
hala eskı ÇamaŞıralrımı gıyıyorum yıne de.
Ama aĞrı acı Üzerıne yatamama gıbı bır Şey yok.
Şılk gÜnelrde vardı.
Acaba dıyorum sÜt yapmıyor mu yoksa?
Ama yapar herhalde deĞıl mı?

hadi kızlar herkese şimdiden iyi hafta sonları.kendinize ve bebeklerinize çok iyi bakın.pazartesi görüşmek üzere.

slm kıslar..yaw bendemi farklılık var kıllardan bahsetişiniz ama benimkiler gübre verilmiş gibi çoştuda çoştu aynı delikten 3-4 tane çıkıyo hatta..hamileikten önce azlmıştı hatta oh dedim ii ne güsel ..şimdi bakıyorumda ıh ıh banamısın demiyo

ya ama bende çalışıyorum yarın hemde tüüüüüm güüüün of offfffff senağlama yarın tatil olanlar kıymetini bilsin bizim içinde dinlenin gezin.

gecmis olsun canimm.. aman dikkat et kendinee.
temmuzunda en son doğumu benim yapacağımı biliyorum ben de kaydirigubbakcemile3
ama temmuzda ilk kim yapacak hakkaten :uhm:

valla canim o kadar emin olma ben de en son olabilirimmsırnaşık şey

Merhaba biss geldikk
Geçmişi sonra okuyacağım.
kızım çok iyi teyzeleri
815 gr olmuş 32 cm civarında
şeker testimi de yaptırdım gün içinde faxlayacaklar bana
masallah canimmm. kocaman olmus kizinn. allahim ben de 10 gun sora gorucem ins kizimi. bakalim kac gr oldu
canim benimm hic bisey olmayacak cinarimiza. buna inan.
benimkilerde çok büyümedi hala 75-80 takabiliyorum ama mor mor damarlar çıkmış göğsümde

canim benimde biraz buyudu ama mor mor dedigin gibi damarlar cikti hep..benneyaptımki

herkese merhaba ben geldim yemeğimide yedim rahat rahat çene yaparım diye ama maşallah bugünde kimsenin sesi çıkmamış ne oldu kızlarrr neyiniz var yaa kimse yazmamış bügün inşallah iyisinizdir merak ettim şimdi:çok üzgünüm:

merhaba canimm. hosgeldinn... ben kendi adima soliyim iyiyim sukur.. siz nasilsiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…