2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

benim kızda karnımda sağ tarafımda hep bi tarafım balon gibi şimdi sağ tarafımdan dürttüm biraz ortaya gelsin diye herhalde rahatını bozdum baya bi sert tekmelerle karşılık verdikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

zaten soluma pek yatamıyorum sağıma yatmadan uyuyamazdım o bile artık fark etmiyo nefes alamıyorum sanki çift yastıkta kamburum çıkcak-tatlicadiarzu-

dilara aramizda 4 hafta var. sen boyle diyince korkmaya basliyorumm. zaman gectikce bende bole mi olucam diee.. allah hepimizin yardimcisi olsun. hayirla temmuza bi gelseydikk

iyi akşamlarr....

bugün izinliydimm oğlumla dinlendik bol bol... annemle keyif yaptık hava çok güzeldii oğlumun eşyalarını çıkarıp tek tek baktımm.. sabırsızlandımm zamanı gelse de yatağını hazırlsaamm hastane çantamızı hazırlasak diyee.... ayyy ne güzell bişeyy sabırla ailemize katılacak meleğimizi beklemek....

umarım herkes iyidirr. geçmişe bakmadımm eminimm sayfalar okumakla bitmez ama yine de bi göz atıcamm....

dilara aramizda 4 hafta var. sen boyle diyince korkmaya basliyorumm. zaman gectikce bende bole mi olucam diee.. allah hepimizin yardimcisi olsun. hayirla temmuza bi gelseydikk

korkma canım yaa benim biraz baştan beri poblemli olduğu için deprosyondayım herhalde ben öyle hissediyorum ilk hamileliğimde kuş gibiydim hamilemiyim değilmiyim 9ay boyunca bi ağrı kesici içmeden doğum yapmıştım ama bunda ilacın her türlüsünü kullandım başta kanama oldu 1 aya yakın hergün az az geldi sonra peşine ağır bi grip geldi anbiyotik bile kullandım peşine diş ağrısı dişimi çektirdim bi de dolgu yaptırdım onun peşine kansızlık çıktı beni sersem yaptı bakalım daha neler görcem diye bende hep tedirginim doktorumda diyo sen baştan psikolajik olarak kendini bozdun o yüzden böyle oluyorsun diyo bana o yüzden herhalde ona bağlıyorum kendimi

iyi aksamlar... ohh ne gusel canimm. bende sabirsizlaniyorumm. iki safak biden sayiyorum. biri turkiyeye glicem ins 50 gunum var. digeri de dogum iste malum:)

canim yaa kiyamamm... baya zorlanmissin sen. allahim daha fazla sikinti yasatmasin ins...:Saruboceq:

iyi akşamlarrrrr ..... sol göz kapağım acıyor gibi göz kırparken ..acaba 2 gündür erken kalkıp bir daha uyumuyorum , ondan olabilir mi :uhm:

geçmişi okudum da biraz bebişime çok üzüldüm .. benim de en korktuğum şey onun ve bebişinin başına gelen durum .. çünkü rahim içi gelişim geriliği rahim kasları hamileliğe alışmadığı durumda ortaya çıkıyor ( başka nedenleri de varsa bilmiyorum tabi ) ve bunun ortadan kalkıp kalkmadığını kesin öğrenmeme 2 hafta var .. inşallah sadece ihtimalle kalır ..

biraz kıldan tüyden muhabbet edilmiş :))))
benim de kaşlarım geç çıkıyor biraz eskisine nazaran ..
ama koltuk altı ve bacak bögesi pek değişti diyemiycem , seyrekleşti biraz sanki ama çıkma hızı aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…