ben artık geceleri dönmekten uykuya dalamıyorum yaaamirmirmirmir
evet canim hergun ilk yazmandan belli.. sabah erkenden aciyorum bakiyorum yazmissin. bende soluma yatmaktan sol tarafim curudu sanki:)
zaten soluma pek yatamıyorum sağıma yatmadan uyuyamazdım o bile artık fark etmiyo nefes alamıyorum sanki çift yastıkta kamburum çıkcak-tatlicadiarzu-
dilara aramizda 4 hafta var. sen boyle diyince korkmaya basliyorumm. zaman gectikce bende bole mi olucam diee.. allah hepimizin yardimcisi olsun. hayirla temmuza bi gelseydikk
iyi aksamlar... ohh ne gusel canimm. bende sabirsizlaniyorumm. iki safak biden sayiyorum. biri turkiyeye glicem ins 50 gunum var. digeri de dogum iste malum:)iyi akşamlarr....
bugün izinliydimm oğlumla dinlendik bol bol... annemle keyif yaptık hava çok güzeldii oğlumun eşyalarını çıkarıp tek tek baktımm.. sabırsızlandımm zamanı gelse de yatağını hazırlsaamm hastane çantamızı hazırlasak diyee.... ayyy ne güzell bişeyy sabırla ailemize katılacak meleğimizi beklemek....
umarım herkes iyidirr. geçmişe bakmadımm eminimm sayfalar okumakla bitmez ama yine de bi göz atıcamm....
korkma canım yaa benim biraz baştan beri poblemli olduğu için deprosyondayım herhalde ben öyle hissediyorum ilk hamileliğimde kuş gibiydim hamilemiyim değilmiyim 9ay boyunca bi ağrı kesici içmeden doğum yapmıştım ama bunda ilacın her türlüsünü kullandım başta kanama oldu 1 aya yakın hergün az az geldi sonra peşine ağır bi grip geldi anbiyotik bile kullandım peşine diş ağrısı dişimi çektirdim bi de dolgu yaptırdım onun peşine kansızlık çıktı beni sersem yaptı bakalım daha neler görcem diye bende hep tedirginim doktorumda diyo sen baştan psikolajik olarak kendini bozdun o yüzden böyle oluyorsun diyo bana o yüzden herhalde ona bağlıyorum kendimi
canim yaa kiyamamm... baya zorlanmissin sen. allahim daha fazla sikinti yasatmasin ins...:Saruboceq:
Arkadaşlar hepinize hayırlı doğumlar,sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alın inşallah...Sizinle bebişinizin fotolarına sesli kayıt yapabileceğiniz bir albümü paylaşmak istedimmm fiyatıda çok uygun
açıktan link vermişsin banlana bilirsin:uhm:
açıktan link vermişsin banlana bilirsin:uhm:
iyi akşamlarrrrr ..... sol göz kapağım acıyor gibi göz kırparken ..acaba 2 gündür erken kalkıp bir daha uyumuyorum , ondan olabilir mi :uhm:
olabilir canım uyku düzeni çok etkiliyor birde baharın verdiği bişeyde olabilir
iyi akşamlarrrrr ..... sol göz kapağım acıyor gibi göz kırparken ..acaba 2 gündür erken kalkıp bir daha uyumuyorum , ondan olabilir mi :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?