2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

kızlar bugun oğlusumun besıgını ve bebek arabasını aldık delikafadulden
besıgı fuarda olan prens besıklerınden aldı annecım bayıldık harıka bırsey bambudan cıbınlıklı tullu falandelikafadulden
bebek arabamızda pıeerre cardının travel sıstem bebek arabası hani şu ödüllü olandankaydirigubbakcemile2
tesadufen hayat park alısverıs merkezını gezerken alıverdık anıden guya sarachaneden alıcaktık
besıgı görunce hepsını bırden alıverdık
:lepi:

güle güle mutlu, sağlıklı günlerde kullansın oğluşun canım ayıp olmazsa fiyatlarını paylaşabilir misin eve gelincede resimlerini istiyoruz

güle güle mutlu, sağlıklı günlerde kullansın oğluşun canım ayıp olmazsa fiyatlarını paylaşabilir misin eve gelincede resimlerini istiyoruz

cok tesekkur ederım nurcumŞeniz
besıgın fıyatı 550 tl bebek arabası 500 tl
bebek arabasını eve getırdık besıgımız en gec carsamba gunu gelıcekmıs
resımlerı cektım eklerım bırazdan:lepi::asigim:

bekliyorum canım bende şu anda memleketteyim istanbula dönünce odasını alacaz hemende

bende memleketten küçük bi beşik aldım ilk 6 ay yanımda yatırmak için yatak odasına koyacam

güle güle kullanmayı nasip etsin allahım sağlıkla yatsın içinde oğlun canım ne güzel hallettin herşeyini sevindim kaç gündür msnde de yakalayamıyorum seni merak ettim iyice demek ana kıs geziyonuzkaydirigubbakcemile3

hüzün yılı güle güle kullan canım
çınarın herşeyi tamam oldu sanirim
yaa o prens prenses sepetleri çok güzel oluyor gerçekten de ilk aylarda ona yatırırsın hem kolay sağa sola cekiliyor
resimlerini muhakkak ekle merakla bekliyorum

cok sagol ılsucum eklıcem bırazdan resımlerı:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…