2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

GÜNAYDINNNNhüzünyılı canım bayıldım sepetinize harika bişey canım burası küçük biryer istediğim gibi bulamıyorum ama bulursam bekarlığımdan özencim var o sepetlere gelingibi

herkeze gÜnaydın................
1-2 gÜndÜr ıyı hıssetmıyorum kendımı..........dr a gıttım kızım gayet ıyı...ben Çok halsızım tansıyonum Çok dÜŞÜk..sadece...7/4 Çıkıyo............
Kolumu kaldıracak halım yok hıÇbıŞey yıyemıyorum sÜreklı mıdem bulanıyor............
Bu 2 gÜn evde dınlenıp kendımı toparlarım ınŞallah....
Hepınızı ÖpÜyorum

ılsucum maŞallah ıyı haberlerle gelmıŞsın kızın baya kılolanmıŞ annesı...
Şekerın sınır ÇıkmıŞŞ olsun takma kafana

ilsucum günaydın canım
beyaz melek canım geçmiş olsun yat dinlen hafta sonu gezme fazla iyi bak kendine
benimde akşam kızımın suluğu geldi ona bakıyorum hem yazıyorum tupperware den ısmarlamıştım turucu mavi yeşil üç renk çok tatlı bişi suyu akıtmıyomuşda yer annesi onun minik ellerini,iki eliyle tutupda içecekmiş benim canım kızım varmı bundan güzel bir duygu yaaaa allah isteyen hekese versin inşallah aratmasın ben çok çektim çünki

canım benim dün göremeyince çok merak ettim seni
geçmiş olsun tatlım
dikkat et kendine
tuzlu ayran falan içsen tansiyonun için
birde bol bol dinlen canım :teselli:

ilsucum bu arada chıcco oyun parkından vazgecmıs degılım onuda yazlıga alıcam ınsallah:lepi:
bu arada sarachanede onun fıyatı 300 tl ıdı hayat parkta nakıt 250 tl heryerde farklı fıyat verıyolar

canım benim dün göremeyince çok merak ettim seni
geçmiş olsun tatlım
dikkat et kendine
tuzlu ayran falan içsen tansiyonun için
birde bol bol dinlen canım :teselli:

ŞenizŞeniz canımsın çok teşekkür ederim bitanem bu gün daha iyiyim ..........
sabah 6 da bi krempla uyandım o da geçtii biraz daha uyudum..şimdi kahhvaltı etçez kızımla...
sonra yatıp dinlencem bu gün....:1hug:
beni merak ettiğin için teşekkür ederim tatlım benima.s.

günaydın kızlar

beyaz melek geçmiş olsun canım güzel güzel dinlen hafta sonu kendine ve kızına iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…