2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

beyazcım neyin vr canım çok geçmiş olsun...
hüzün yılı güle güle kullansın oğluşun bunu ne kadar kullanabilecekmiş bende buna benzer beğenmiştim 6 aya kadar diyince oda almaya karar verdik küçük bide beşik aldım teyzeside almanyadan oyun parkı getirecek

gubim nur günaydın beyaz melek bende bugün krampla uyandım ağladım resmen berbat bişidi eşim geldi kaldırdı yataktan 10 dakika sürdü

Hüzün yılı güle güle kullansun oğluşun.
Hayırlı olsun.
Melek geçmiş olsun.bu akdar düşük tansiyon senin allah korusun dengeni kaybetmene felan yol açabilir.
Normalde zararı olmasada.
Sen biraz daha dikkatli ol.
Senin sağlığınd aen az bebeğin sağlığı kadar öenmli.

Ilsu , canım geçmiş olsun.sınırda benimkilerde dikaktli olmamız gerekiyor yani .

hüzün yılı çok güzel şeyler almışssın bebişine güzel güzel gezersiniz inşallah arabasıyla beşiğine de bayıldım ama sadece 6 ay yatabilicek diymi ben alıp almamaya karar veremedim o yüzden.

bir de kızlar benim içime sıkıntı giriyor arada sizde de oluyormu

gubim nur günaydın beyaz melek bende bugün krampla uyandım ağladım resmen berbat bişidi eşim geldi kaldırdı yataktan 10 dakika sürdü

sorma derin benimde bacağıma giriyor kramp sonra bütün gün yürümekte bile zorlanıyorum .

geçmiş olsun canım.
çok düşmüş tanisyonun
ondan bulantı falan geliyordur
aman dikkat et
iyice dinlen dışarıya pek çıkma

canım arabanızı da güle güle kullanın hepsi çok güzel
bu sepeti yasına kadar kullanır zaten tatlım
gerek görürseniz park yatağı alrısınız

günaydın kızlar

beyaz melek geçmiş olsun canım güzel güzel dinlen hafta sonu kendine ve kızına iyi bak
günaydın tatlım....
dinlencem haftasonu sersem gibiyim..biraz da bahar yorgunluğu tansiyon düşüklüğü...
her bahar başı böyle halsizleşiyorum nedense...

teşekkür ederim bitanem..halsizim birkaçgündür...
tansiyonuum çok düşük başım dönüyor..ayakta duracak halim yok...

melek geçmiş olsun cnm.....
iyice dinlen hafta sonu yorma kendini
teşekkür ederim tatlım dinleniyorum bakalım 2 gün enerji depolarımm

sorma ya saat 5,30-6 civarıydı çığlık atarak uyandım eşim şok oldu çok korktu kıyamadığım....
3-4 dk sürdü tüm vucudum kaskatı oldu..eşim rengin bembeyaz oldu dedi...
ovaladı bacağımı sonra rahatladı biraz...sonra uyumuşum gene
bebeim sağlıklı olsun da napalım 2,5 ay kaldı geçecek

Hüzün yılı güle güle kullansun oğluşun.
Hayırlı olsun.

cok tesekkur ederım kızlar cok sagolun Şeniz
kızlar bu besık bayagı buyuk ve tamamen bambudan yapılmıs 1 yasına kadar kullanılabılırmıs ......
ayrıca artık besık olarak kullanmaktan vazgectıgınızde örtulerını cıkartıp uzerıne bır cam koyuyorsunuz ve bambu sehpa oluyor yazlık evler ıcın cok ideal gercekten
bunun yanında bıde oyunparkı alıcam yazlık ıcın zaten sene sonuna ınsallah daıremızı alıcaz ozaman odası olucak allahın ıznıyle

aaa benimde bu gece bacağıma kramp girdi öyle böyle değil ölüyorum sandim çığlık attım 5 dak. kendine geldi suan hala acısı var baldırımda

sağol bitanem ya evet çok düştü 1-2 gündür..yemek te yiyemiyorum pek...........süt içiyorum devamlı.............
şimdi daha iyiyim ama

aynı sorum bende de oluyor................
içime çok kötü sıkıntı giriyor her an kötü bişey olacakmışım gibi.........
sıkılıyorum boğuluyorum....
sonra bebeğimi düşünüp onu üzmemek için rahatlamaya çalışıyorum biraz ferahlıyorum...

geçmiş olsun canım.
çok düşmüş tanisyonun
ondan bulantı falan geliyordur
aman dikkat et
iyice dinlen dışarıya pek çıkma

sağol bitanem evet baya düştü 2 gündür...
bakalım 2 gün evde toparlarım inşallah kendimi

anlaşılan bizim bebecikler anlaşıyo kendi aralarında....hepsi birden kramp getiriyo annelerinin bacaklarına..yirim ben onları..
size de geçmiş olsun kızlar

Sweetcim dr dediki bir hafta pekmezi üzümü yeme öyle yaptır onlar yüksek çıkartmış olabilir dedi .
bakalım 50 lik yaptırcam yine ona göre de hareket ederim.zaten kilo alamıyorum fazla diyette yaparsam hiç alamam onun için üzülüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…