gubim nur günaydın beyaz melek bende bugün krampla uyandım ağladım resmen berbat bişidi eşim geldi kaldırdı yataktan 10 dakika sürdü
herkeze gÜnaydın................
1-2 gÜndÜr İyİ hİssetmİyorum kendİmİ..........dr a gİttİm kızım gayet İyİ...ben Çok halsİzİm tansİyonum Çok dÜŞÜk..sadece...7/4 Çıkıyo............
Kolumu kaldıracak halİm yok hİÇbİŞey yİyemİyorum sÜreklİ mİdem bulanıyor............
Bu 2 gÜn evde dİnlenİp kendİmİ toparlarım İnŞallah....
Hepİnİzİ ÖpÜyorum
günaydın tatlım....günaydın kızlar
beyaz melek geçmiş olsun canım güzel güzel dinlen hafta sonu kendine ve kızına iyi bak
teşekkür ederim bitanem..halsizim birkaçgündür...beyazcım neyin vr canım çok geçmiş olsun...
hüzün yılı güle güle kullansın oğluşun bunu ne kadar kullanabilecekmiş bende buna benzer beğenmiştim 6 aya kadar diyince oda almaya karar verdik küçük bide beşik aldım teyzeside almanyadan oyun parkı getirecek
teşekkür ederim tatlım dinleniyorum bakalım 2 gün enerji depolarımmmelek geçmiş olsun cnm.....
iyice dinlen hafta sonu yorma kendini
gubim nur günaydın beyaz melek bende bugün krampla uyandım ağladım resmen berbat bişidi eşim geldi kaldırdı yataktan 10 dakika sürdü
beyazcım neyin vr canım çok geçmiş olsun...
hüzün yılı güle güle kullansın oğluşun bunu ne kadar kullanabilecekmiş bende buna benzer beğenmiştim 6 aya kadar diyince oda almaya karar verdik küçük bide beşik aldım teyzeside almanyadan oyun parkı getirecek
Hüzün yılı güle güle kullansun oğluşun.
Hayırlı olsun.
hüzün yılı çok güzel şeyler almışssın bebişine güzel güzel gezersiniz inşallah arabasıyla beşiğine de bayıldım ama sadece 6 ay yatabilicek diymi ben alıp almamaya karar veremedim o yüzden.
sağol bitanem ya evet çok düştü 1-2 gündür..yemek te yiyemiyorum pek...........süt içiyorum devamlı.............Hüzün yılı güle güle kullansun oğluşun.
Hayırlı olsun.
Melek geçmiş olsun.bu akdar düşük tansiyon senin allah korusun dengeni kaybetmene felan yol açabilir.
Normalde zararı olmasada.
Sen biraz daha dikkatli ol.
Senin sağlığınd aen az bebeğin sağlığı kadar öenmli.
Ilsu , canım geçmiş olsun.sınırda benimkilerde dikaktli olmamız gerekiyor yani .
aynı sorum bende de oluyor................hüzün yılı çok güzel şeyler almışssın bebişine güzel güzel gezersiniz inşallah arabasıyla beşiğine de bayıldım ama sadece 6 ay yatabilicek diymi ben alıp almamaya karar veremedim o yüzden.
bir de kızlar benim içime sıkıntı giriyor arada sizde de oluyormu
geçmiş olsun canım.
çok düşmüş tanisyonun
ondan bulantı falan geliyordur
aman dikkat et
iyice dinlen dışarıya pek çıkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?