cok tesekkur ederım kızlar cok sagolun Şeniz
kızlar bu besık bayagı buyuk ve tamamen bambudan yapılmıs 1 yasına kadar kullanılabılırmıs ......
ayrıca artık besık olarak kullanmaktan vazgectıgınızde örtulerını cıkartıp uzerıne bır cam koyuyorsunuz ve bambu sehpa oluyor yazlık evler ıcın cok ideal gercekten
bunun yanında bıde oyunparkı alıcam yazlık ıcın zaten sene sonuna ınsallah daıremızı alıcaz ozaman odası olucak allahın ıznıyle
hüzün yılı iyi günlerde kullansın oğluşun aldıklarını cnm, çok güzeller.
içinde yavrunu güle güle büyüt canım sağlıkla mutlulukla
GÜnaydın kızlarr melek hoŞgeldİn geÇmİŞ olsun canım
günaydınnnnn derincim nasılsın kızın nasıl ay suluk almışsın yerim ben onu cokacimcoook
günaydın derincim
Sweetcim dr dediki bir hafta pekmezi üzümü yeme öyle yaptır onlar yüksek çıkartmış olabilir dedi .
bakalım 50 lik yaptırcam yine ona göre de hareket ederim.zaten kilo alamıyorum fazla diyette yaparsam hiç alamam onun için üzülüyorum.
OHH oğlunla hasret gidereceksin demek hüzün yılı hayırlı haberlerle dön canım miden içinde maden suyu dene hafifletiyor biraz
güzel haberlerle dön canım ,1 ay olmuş epeyce büyümüştür
1 kg olmuştur artık):)))
hüzünyılı teşekkür ederiz teyzesi canım büyümüştür oğluşun güzel haberlerini bekliyoruz canım
kıslar hepiniz ıyısınızdır ınsallah..
hemen durumumdan bahsedıp cıkıcam ben bu gece apar topar ızmıre donuyorum.
çınarın oğlumun, durumunun rıskı artıyor.rahım ıcı gerılık teshısı kesın kondu fark ılerlıyor.doktor kontrolunde olmam lazım devamlı.buyuk ıhtımalle 4 hafta içinde sezeryanla dunyaya gelıcek.gelmek zorunda eger gelmezse(( yanı 7 aylık doğum yapıcam ve çınar uzun sure kuvezda kalıcak ..
bızım ıcın dua edın teyzelerı saglıkla gelsın cınar dunyaya.. ellerım bos donmek ıstemıyorum.
uzun bı sure sızlerden ayrı kalıcam hepinizi ayrı ayrı opuyorum..
hepiniz kendınıze ve bebıslerınıze ıyı bakın Allaha emanet olun..
hepinizi cok sevıyorum hoscakalın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?