2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

içinde yavrunu güle güle büyüt canım sağlıkla mutlulukla

dün gece cok kötü oldum mıdem felaket yandı hala devam edıyo hıc uyumadım butun gece döndum durdumsenağlama
neysekı bugun oğlusumu görmeye gıdıcem dua edın kızlar ınsallah oğlusum çok ıyıdır

İLSUCUĞUM NE GÜEL KG ALAMIYORUSN İŞTE.
:))))
GERÇİ BEN 10 DAN FAZLA ALDIM AMA GÖRENLER HİÇ DE KG ALMIŞ GİBİ DURMUYORSUN DİYOR.
AMA DOĞUMDAN SONRA HEPSİ BELLİ OLACAK.OLSUN KIZIM İYİ OLSUN ,GZÜEL VE HAYRILI DOĞUMLAR GEÇİRELİMDE KG AZ ÇOK HİÇ UMURUMDA DEĞİL.
SANA KAN İĞNESİ VERMEYİ YADA SERUM TAKMAYI DÜŞÜNDÜLER Mİ HİÇ.
DAHA HIZLI BİR KAN ARTIŞI OLUYOR.VUCUD SORNA TAKVİYE BESİN İLE DESTEKLİYORUSN.
BENİM YILLARDIR BAŞIMDA KANSIZLIK.
O YZÜDEN ANCAKL İĞNE OLARAK KAN HAPI KULLANACAĞIM SEVİYEYE GELEBİLİYORUM MESELSA.
ALLAHTAN HAMİLE KALDIĞIMDA KAN İĞNESİ OLMUŞTUM.PEŞİNE DE ŞURUPLARINI DEVAM EDİYORUDM .AMA YİNE DE DÜŞÜN 10,5 DAN YUKARI GÖRMEDİM.
BELKİ DOKTORUNA HATIRLATIRSAN SANA İLAÇ TEDAVİSİ İLE DESTEK SAĞLAR.
VE KAN HAPALRI KG YAPAR ZATEN .EN AZINDNA BENDE YAPIYOR:))))))a.s.

OHH oğlunla hasret gidereceksin demek hüzün yılı hayırlı haberlerle dön canım miden içinde maden suyu dene hafifletiyor biraz

OHH oğlunla hasret gidereceksin demek hüzün yılı hayırlı haberlerle dön canım miden içinde maden suyu dene hafifletiyor biraz

evet hurremcım cok tesekkur ederım ınsallah oğlusum ıyıdır 1 ay oldu özledım prensımı:asigim:
mıdem ıcın soguk süt ıyı gelıyo artık ne soda nede surup fayda etmıyo
sanırım üzüttüm bıra buyuzdende yanıyo artık butun gun az az süt ıcıcem baya etkısı oluyo

Canım şuan günde iki kere içiyorum hap test yaptıracağım yine eğer yine yükselmesse ona göre serum verebilir direkt damardan :)))
iğneyibende eskilerden kullanmıştım çok etkili gerçekten de

merhaba günaydınlarr.... umarım herkes iyidir... bugün çok fazla katılamıcam size... arada bakarım yine de...

bebişimm çok üzüldüm olanlara. umarım herşey yolunda gider dualarımız seninle tatlımm....

melekcimm sana da geçmiş olsun...

stardust canımm naptın keneyii... walla bende resşmde bişeye benzetemedimm..

hüzünyılı cnm güzell haberlerle gel inşallahh...

aklımda kalanlar bunlardıı umarım kimseyi atlamamışımdırr.....

sanırım içimizde ilk önce bebegını kucagına sen alıcaksın bıtanem allahım yardımcın olsun ıcını ferah tut 32.haftaya kadar sabret tatlım gör bak nasıl saglıkla kucagına alacaksın çınarını ben ınanıyorum kocaman olmus bebısın 1 ay daha sabrederse ınsallah kuveze bıle gırmesıne gerek kalmaz mınık cınarın
duaların senınle bıtanem allahım yardımcın olsun yanında olsun:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar merhaba uzun zamandır yazamıyordum ama hep takipteyim sizleri genelde akşamları girip okuyup çıkıyorum vakit olmuyor çalışınca.biz kızımla iyiyiz çok şükür 8 kilo almışım salı günü randevum var bakalım kızım kaçkilo almış inşallah iyidir kilosu.ilsucum şekerin tam sınırda canm ama dediğin gibi biraz dikkat ederk tekrar baktır.benimde 104 çıktı iyi sanırım. bu arada kan uyuşmazlığı olan arkadaşlar indirek coombs yaptırdınızmı benimki çok şükür negatif çıktı bakalım kızım doğunca kangrubuna göre tekrar onada direk combs bakılacak ona göre iğne yapılacak.hayırlısı artık.
herkese hayırlı doğumlar işallah sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza

slm güzel annişler.herkes iyidir umarım.ben de dün doktora gittim.kızım kocaman olmuş.doktor çok iyi kızın keyfi yerinde dedi.ben de bu ay 1 kilo almışım.toplam 6 kilo aldım bu zamana kadar.kızımın resimini koymak istiyorum ama nasıl yapılıyor.bilen varsa anlatabilir mi bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…