2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

bebısım henuz gordum yazdıklarını.:çok üzgünüm:
ALLAH IM yardımcınız olur insallah.
dualarımız senınle bırtanem.:Saruboceq:
insallah kuveze felan gerek kalmaz hersey yolunda gıderde zamanında dogar cınarın.:Saruboceq::1hug:

DERıN göbüşüne 41 kere maşallah çok güzel görünüyorsun hamişlik yakışmış valla

annecik bir kac günde bişi olmas
ama gerilik 2 hafta falansa arastırıyorlar neyden kaynaklnıyor diye
uyurken soluna doğru yat protein ağırlıklı beslen canım

Sibelcim senin test sonucun gayet iyi çıkmış
Kan uyuşmazlığı için 28. haftanda yaptır dedi dr ben 2 ay önce yaptırmıştım negatifti yine yaptırcam inş

şuan için 4-5 günlük evet önemli değil ama ara acılırsa kötü olur canım
içini ferah tut sen
doppler ultrasyona girebilirsin
orada anne ile bebek arasındaki alışverişi sağlayan damarlara kanın iyi pompalanıp pompalanmadığına bakıyorlar .

merhabaa kimseciklerr yok walla...
sıkıldııımmm bennn..... yine çalışıyorummm şimdi başka bi şubede burası çok güzelll iş farklı yeni bişeyler öğrenmek zevklii :)))

annecikk merak etme cnm ilsunun dediği gibi 4-5 gün sorun değill.. umarım herşey yolunda gider

umarım kızlar cok saolun. ama bu gerılık kafa ve kollarda degılmıs saadece gobe kısmında. benden baska var mı acaba gerı olan. bır de dopler baktı renklı mavılı kırmızılı kan akımları vasrdı o heralde dopler

herkese merhaba annecık merak etme 4-5 gunden bırsey olmaz
benımde keyfım yok
bebısımın suyu bıraz fazla dedı doktorum ama önemlı degıl dedi ben 2 kılo almısım 5 haftada gayet normal dedı doktorum zaten son 3 ayda fazla kılo almayacagımı söylemıstı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…