Demete bak sen bi de Melege kızıyooooo, döverim ikinizi de valla, babanemin bi lafı vardı düttürü leyla kaydirigubbakcemile3 gibi geziyosunuz ortada daha hava soguk vallaklava: Valla bebişlere kıyamıyorum yoksa agır hırpalıcammm.... Melekcim gün be gün büyüyo seninde göbek valla masallah Demetimmm bikac tane ekliyim senin için ciciler bölümüne normalde hic eklemiyorum aldıklarımı ama eskilerdennn bikac tane eklerim simdiii devamını insallah kısıma giydirip resmini cekicemmm teyzesiii :dance:
demet hoşgeldin hala iyileşemedin mi sen yaa dinlenmiyormusun yoksaklava:
rosemcim benim kuşlarım vardı evde halada duruyorlar canım bi şikayetimiz yok şimdilik
demet hoşgeldin hala iyileşemedin mi sen yaa dinlenmiyormusun yoksaklava:
rosemcim benim kuşlarım vardı evde halada duruyorlar canım bi şikayetimiz yok şimdilik
oyyyy hasta hasta kıyabilecekmisin bana diloşummmm-tatlicadiarzu-
bakk nası munnum kızarıkkkksenağlama ve de dudaklarımı da rüzgar çarptı kıpkırmızı ve alevler çıkıyo yanıyor ve de çok acıyorrrrrbenneyaptımki
hafta içi evde çok sıkılıyorum kızma banaaaaaaŞeniz
sen işlerini bitirdin misssler gibi oldunnnnnnnn ohhhhhhhh ben gene yapıcam temizlik ama bakalım ne zamanaaa-tatlicadiarzu-
bi iyileşiimde inşallahkaydirigubbakcemile2
rosem çok sağol canım
zuzuuum eeee hep benmi oklavayı yiyeceğim sıra sende evet canım 1gün aramız benimde 15 gün önce büyük gün hayatımın dönüm noktası 1 temmuz canım
selsin çok teşekkür ederiz teyzemiz
demetcimmmmmmm canım çok sağol ogün gezmeğe gidiyordum hadi son halimle çekineyim dedim
dilara çok teşekkürler canım
teker teker gelinnnnnn uleynnnnnnklava:delikafadulden
yakalayamas kiiiiiii delikafadulden yakalayamaslar beniiiiii yuvarlanır da kaçarımmmmmm delikafadulden:sm_cool::teytey:
yaaa ekele lütfen ben yeğenimin cicilerini görmek istiyorummm:1closedeyes:
hem hepinize kızıyorum bi ben ekliyorum kimse eklemiyoooooo
aklıma gelmişken varmı bi değişiklik bi bakayım duu:sm_cool:
beyaz melek fotoların cok hos cıkmıs.masallah gobısıne.
melek sen tam yazı getirmişsin hemde hasta hastaklava:
sende benim gibi dikkat etmiyorsun kendine ama bu havalar kıştan daha tehlikeli canım dikkat et kendine:1no2:
ayrıca çok tatlısın herzamanki gibi göbüşünde kocaman olmuşşşş maşallahhhhh sana öyküme ve göbüşüneeeŞeniz:teytey:
melek maşallah canım çok tatlısın tam hamiş olmuşsun artık göbiş foraaa:lepi:
Melekcim maşallah.kocaman olmuş göebeğin.
canım işlerim bitti çok şükürr gezme zamanı ama hva tekrar soğudu istanbulda buz gibi-tatlicadiarzu- bide içim çok sıkkın kimseye belli etmek istemiyorum ama ne yapalım bugün eşim yine bi iş görüşmesine gitti duaa ede ede bi hal oldum aklımda bi tek o varrrrrrrr allahım ne olur olsunnn :Saruboceq::a015:
Anammmm derin bis senle aynı gün dogurabilirisss nerdeyse valla delikafadulden Ay heycan yaptım kalbim carptı valla duuuuu
Kacma uleynnnnnn su atletik vücudumla seni yakalamam 1 dakka sürer ve yakaladıgımda seni hırpalamak zorunda kalırımmm kaydirigubbakcemile3 Eklicimmm kuzum senin icin bi kac tane -tatlicadiarzu-
Demet sapığınımmmm, seni dövmek istiyorum ama bebişe dokunmak istemiyorummm, senin yuvarlanmanı istiyorum ama durmanı istemiyorummmmm delikafadulden Sen hüsmennn ben sapıkkk ama hüsmen kılıklı sapıkkkk kacma bea yawwww
demetim ne oldu canım sana bişi diyenmi var canım hemen geliyim yanına 1 80 boyunda 115 kilo ağırlığında biri olarak body gardlığını yapmaya hazırım canım unutma yapılan iyilik hiçbir zaman unutulmaz sen beni bundan 3 4 ay önce bu forumda çokmu çok güzel korumuştun çok bunaldığım forumdan ayrılmayı düşündüğüm bir anda asla unutmam canım her zaman yanındayımŞeniz:lepi:
melkcim çok güzel çıkmışsınız kızın ve eşinle beraber allah bozmasın tü tü maşallah
meleek pembişler çok yakışmışşşşşş delikafadulden
bide kız anneleri hamilelikte çirkinleşir derler
sen güzelliğine güzellik kattın maşallah
Kızlar mrb... Haftasonu bende çok hastaydım acaip bi ishal ve mide bulantısı oldu. 2 gün hiçbişey yiyemedim eğer bugünde devam ederse doktora gidicem. bebeğe bir zararı yoktur inşallah..
Kızlar mrb... Haftasonu bende çok hastaydım acaip bi ishal ve mide bulantısı oldu. 2 gün hiçbişey yiyemedim eğer bugünde devam ederse doktora gidicem. bebeğe bir zararı yoktur inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?