2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

diloşcum bu arada verdiğin tarifi yaptım tatlım, herkes bayıldı,mutfakta biri mi var muhabbeti döndü yanekaydirigubbakcemile3

teşekkürler sekerim..

Günaydınlar herkese.

Benim bebeğim ters duruyor canım elk ve ayaklar tekmeler uçuşuyor havada bazen bende hıçkırık hissediyorum ama çok nadir.

ben şeker testimi yaptırmadım hala :)
bi türlü fırsat olmadı ki... yaptırmıştım o malum hastanede ama sonuçlarımı almadım bile... yaptrmazsam sorun olur mu..?

Benimde daha yapılmadı dr.haftaya yapacağız dedi bekliyorum.Bence yaptırmalısın nolur nolmaz.

Benim oğlanda gündüz uyuyor gecede hiç durmuyor.sabahta 6 da uyanıyor aynı seninki gibi.Bende doğunca da aynımı olur diye düşünüyorum açıkçası.

günaydınlar.işte gene pazartesi.sevmiyorum pazartesi günlerini.
Günaydın canım.

Geçmiş olsun canım dikkat et kendine.

Günaydın ne güzel mobilyalarda gelmiş.Çok keyiflidir odasını hazırlamak.

Günaydın canım şükür sonuçların iyi çıkmış sevindim.Bende atlatsam bekliyorum yapılmasını işte.Paşanada maşallah kocaman olmuş allah nazardan saklasın

Derincim maşallah çok güzel çıkmışsın göbüşe nazar değmesin

sağol dilaracım zorla yemeye çalışıyorum ama midem almıyo 1,5 kilo vermişim 3 günde

ahh canım yaa sen en iyisi doktora görün belki serum felan takarlar tansiyonunda yerinden oynamıştır :teselli:

diloşcum bu arada verdiğin tarifi yaptım tatlım, herkes bayıldı,mutfakta biri mi var muhabbeti döndü yanekaydirigubbakcemile3

teşekkürler sekerim..

afiyet olsun tatlımm bende istiyorum evde malzemem yok markete çıkmam lazım birazdan çıkıcam az yaparım 4 kişilik yeter banakaydirigubbakcemile3

Karen yawww gece 1 e kadar misafir mi olur, gecen gece düğün davetiyesi vermeye gelicekti cok eski bi dostummm, gece 11 de geldi diye hırpalıyodummm valla zor tuttum göz kapaklarımı acık kaydirigubbakcemile3

Kızlar mrb... Haftasonu bende çok hastaydım acaip bi ishal ve mide bulantısı oldu. 2 gün hiçbişey yiyemedim eğer bugünde devam ederse doktora gidicem. bebeğe bir zararı yoktur inşallah..

hoşgeldin menekşe çok geçmiş olsun canım...

sanırım sen biyerden mikrop kapmışsın yaaabenneyaptımki
bol bol su iç canım
küçük bir limon tuzu yur çok iyi geliyor
ya da sade gazoza asprin atıp iç..

inşallah bir an önce geçer:1hug:

ben inandım bennnnnnndelikafaduldendelikafadulden

zuzum tatlım resmi upload etmeden önce orada boyutları var

resize image?
bunun yanındaki kutucuğu işaretle ve yanındaki listeden 640-480 i seç ve upload de o boyut çok uygun oluyor canım kaydirigubbakcemile5

GeÇmıŞ olsun menekŞe bende Çok kÖtÜyÜmmm..bakalım 1-2 saat daha toparlıyayım ıŞlerımı Çıkarım belkı

Hemen herseye inan zaten demetimmmm, etletik vücut kim ben kimmmm -tatlicadiarzu- Anca yuvarlanır ve labut gibi yuvarlarımmm onları cok güselll bowling topu olurummmm kaydirigubbakcemile3 Anladımmm cnm, teknolojik seylere karsı azcıkkkk beceriksizmiym neyimmmmm :lepi:

Benım oĞlumda gÜndÜzlerı hep uyuyor.8 den sonra baŞlıyor hareketlenmeye.arkadaŞımla konuŞuyordum.o da ekımde doĞum yapmıŞtı.onun kıda hıÇ gÜndÜz heraket etmeyıp paso gece hareket edıyormuŞ.onlarla hıÇ alakası yok dedı bana.yok gece uyumaz fılan.gecede uyuyor bebecık sadece emmek ıÇı uyanıyor.yırım ben onu.Çok uslu Çok

bir baharzede dahaaaa

canım hoşgeldin sanada çok geçmiş olsunn

yahu 1 e kadar oturulurmu hamile kadının evindee:mymeka:

ben senin yerinde olsam yanlarında uyuklardımmmdelikafadulden

geçmiş zaman tatlım teşekküre gerek yokŞeniz

canım bebişler gündüz biz hareket haindeyken uyuyorlarmış gece de oturduğumuzda ya da yattığımızda başlıyorlar tekme sovlarınaadelikafadulden
yerim ben onların minnacık ayaklarını yaaaaa:asigim:Şeniz

merak etmeyin yani hemen hemen tüm bebişler aynıııı:lepi:

Ay insallah oyledirrr selsinimmm ya, yoksa bittik bisssskaydirigubbakcemile3

canım benım oglusta gunduzlerı pek hareket etmıyor.sanırım benımkıde gunduzlerı hep uyuyor.
bende dün bu oglan gecelerı pek uyutmayacak benı dıye dusunmustum demek onunla pek alakası yokmus cok sevındım buna.

Hoşgeldin kuzeydeniz evet çok zevkli odayla falan uğraşmak ama zor darısı başınıza :)

menekşecim çok geçmiş olsun sanada bol bol su tüket vucudun sıvısız kalmasın

kimsenin neşesi yok bu gün ya büyelerimiz zayıflıyor galiba bebişler büyüdükçe birde bahar çarptı herhalde

kızlarrrrrrrr aslında birsürü işim varrr ama hiççç mi hiç canım istemiyoo bugün çok halsizimmmmm-tatlicadiarzu-

açtım sonuna kadar slow türk ü kızımla pc başında keyif yapıyozzzz:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…