geçmiş olsun canım bol su içmeye bak inşallah düzelir bi de patates haşlaması leblebi iyi geliyo
kızlar benim kız doğum pozizyonu aldı bunu hissediyorum iki gündür hıçkırıyo ve ters tepe takla hıçkırınca aşağı çok fena tık tık atıyo kendini ayaklarda yukarda hıçkırığını hisseden varmı benim gibi:ecrin_bebek:
ben şeker testimi yaptırmadım hala :)
bi türlü fırsat olmadı ki... yaptırmıştım o malum hastanede ama sonuçlarımı almadım bile... yaptrmazsam sorun olur mu..?
Yahu kızlar benim kısımmm gündüzleri uyuyo horul horul, aksam 9 gib uyanıyo sora sabaha kadar tekme tokat içerde, sabah 6 da uyanıyorum ben zar zor ooo bizimki kalkmıs coktannn tekmeliyo halada devam yane, dogunca da aynen devam etmez umarım, yoksa eşimle beni iki mesai bekliyo valla :1shok:
Günaydın canım.günaydınlar.işte gene pazartesi.sevmiyorum pazartesi günlerini.
Günaydın güzel annişler................
cumartesi günü baya kötüydüm bütün gün evde yattım.......
hava çok güzeldi eşim dışarı çıkalım dedi ama çıkamadım malesef...
akşam oldu kalkıp ne yemek yiyebilecek haldeyim ne de yapabilecek.....
eşimle birlikte biraz toparlanıp yemek yemeye çıktık 1 saat yemek yiyip geldik..........
haftasonu bakamadım size
pazar sabahı da hava çok güzeldi...............
eşim tutturdu hadi kızımızı pikniye götürelim gezdirelim diye....
bende dayanamadım kalktım hazırlandım eşim zaten götürmek için bişeyler hazırlamış...mangalı kaptık gittik pikniye..................
saat 12 de gittik pikniye..................4 gibi bitti piknik sefamız..sonrada hayvanat bahçesine gidelim dedik gittik.............iyi gibiydim çok iyi gelmişti..................
taaaaaaaaaaa kiii bu sabaha kadar...................
bu sabah felaket bi baş ağrısıyla uyandım...boğazlarım arıyor sesimm tuhaflaşmış..kulaklarım ağrıyor...başımı kaldıracak halde değilim...
her tarafım ağrıyor..işe geldim ama durabilecekmiyim şüpeli.............
ıhlamur falan içiyorum şimdi umarım iyileşirim
Günaydın kızlar hafta sonu çok güzeldi bebişin mobilyaları geldi temizlik falan yaptım komple şişti ayaklarım bacaklarım hiç keyfim yok bugün heryerim ağrıyor gerçekten haftadan haftaya değişiyor hamilelik 30.haftaya giriyoruz ağırlaştım ve çok çatladım bu hafta
Günaydın kıslar geçmişi okuyamadan size yazayım bi ara okurum dedim
Haftasonu gittik şeker yüklemesini yaptırdık. Neyseki normal çıktı değerlerim rahatladım sonunda ama sabah 10 gibi hastanedeydik 3 gibi çıktık bütün günümüzü aldı alışverişe gidemedik
paşam 1200gr 37 cm olmuş kocaman olmuş anlıcanız çok tatlıydı kuzum ya herşeyi çok güsel gelişimi iyi dedi doktorumuz böyle giderse 50 cm gibi doğar dedi kuzuma kocaman
Şeker sonuçlarımıda yazayım;
Açlık 81,88 Referans aralığı:<95
1. Saat:151 Referans aralığı:<180
2.Saat:149,43 Referans aralığı:<155
3.Saat:129,44 Referans aralığı:<140
Derincim maşallah çok güzel çıkmışsın göbüşe nazar değmesin
sağol dilaracım zorla yemeye çalışıyorum ama midem almıyo 1,5 kilo vermişim 3 günde
diloşcum bu arada verdiğin tarifi yaptım tatlım, herkes bayıldı,mutfakta biri mi var muhabbeti döndü yanekaydirigubbakcemile3
teşekkürler sekerim..
Kızlar mrb... Haftasonu bende çok hastaydım acaip bi ishal ve mide bulantısı oldu. 2 gün hiçbişey yiyemedim eğer bugünde devam ederse doktora gidicem. bebeğe bir zararı yoktur inşallah..
Bende bende döverimmm forumda birine hele bişi olsunda bak gelmiyo muyum olay mahallile etletik vücudumla, kıvrak hareketlerle anında kündeye getiririmmm adamı kaydirigubbakcemile3
Kaç kişi inandı yaw kıvrak hareket kısmınaaa naniknanik
Demet senin icin bikac cici ekliyim dedim zannımca basaramadımmm, su imageshack i anlamadımmm ben kardişimmmmmm
hoşgeldin menekşe çok geçmiş olsun canım...
sanırım sen biyerden mikrop kapmışsın yaaabenneyaptımki
bol bol su iç canım
küçük bir limon tuzu yur çok iyi geliyor
ya da sade gazoza asprin atıp iç..
inşallah bir an önce geçer:1hug:
ben inandım bennnnnnndelikafaduldendelikafadulden
zuzum tatlım resmi upload etmeden önce orada boyutları var
resize image?
bunun yanındaki kutucuğu işaretle ve yanındaki listeden 640-480 i seç ve upload de o boyut çok uygun oluyor canım kaydirigubbakcemile5
günaydııııınnn kızlar...inanılmaz yorgunum ..gece 1 e kadar misafirlerim vardı...
çok yoruldum ve sanırım sesim kısılıo şu an, üşüttüm...:1no2:
gecmişi okumadım daha, doldurmuşsunuzdur maşallah yine..-tatlicadiarzu-
demetim geldim geldim bir taraftan yemek hazırlıyorum eşim öğle yemeğine gelicek oklavayı ben yicemkaydirigubbakcemile3 savulun zuzuuum diloş hürroş canımsınız ama
ne yapayım bodygard oldum bir kere oklavayı aldım geliyorumklava:kötükedihüso
canım ogün çok zor durumda kalmıştı m hakikatten haklıydım ama derdimi anlatamıyordum kalp kırmak istemedim daha forumda çok güzel günlerimiz olacak diyordum kavga etmek istemedim yinede aramızdan ayrılmasını istemezdim başına gelenlere çok üzülmüştüm hakikatten allah kimseye vermesin önce annecik ile uğraştı sonra benimle seni tebrik ediyorum bende olsam dayanamazdım girerdim konuya o zaman gergindi teşekkür bile edememiştim sana imdi çok teşekkür ederim canımŞeniza.s.
Benİm oĞlumda gÜndÜzlerİ hep uyuyor.8 den sonra baŞlıyor hareketlenmeye.arkadaŞımla konuŞuyordum.o da ekİmde doĞum yapmıŞtı.onun kıda hİÇ gÜndÜz heraket etmeyİp paso gece hareket edİyormuŞ.onlarla hİÇ alakası yok dedİ bana.yok gece uyumaz fİlan.gecede uyuyor bebecİk sadece emmek İÇİ uyanıyor.yİrİm ben onu.Çok uslu Çok
Benİm oĞlumda gÜndÜzlerİ hep uyuyor.8 den sonra baŞlıyor hareketlenmeye.arkadaŞımla konuŞuyordum.o da ekİmde doĞum yapmıŞtı.onun kıda hİÇ gÜndÜz heraket etmeyİp paso gece hareket edİyormuŞ.onlarla hİÇ alakası yok dedİ bana.yok gece uyumaz fİlan.gecede uyuyor bebecİk sadece emmek İÇİ uyanıyor.yİrİm ben onu.Çok uslu Çok
canım benım oglusta gunduzlerı pek hareket etmıyor.sanırım benımkıde gunduzlerı hep uyuyor.Benım oĞlumda gÜndÜzlerı hep uyuyor.8 den sonra baŞlıyor hareketlenmeye.arkadaŞımla konuŞuyordum.o da ekımde doĞum yapmıŞtı.onun kıda hıÇ gÜndÜz heraket etmeyıp paso gece hareket edıyormuŞ.onlarla hıÇ alakası yok dedı bana.yok gece uyumaz fılan.gecede uyuyor bebecık sadece emmek ıÇı uyanıyor.yırım ben onu.Çok uslu Çok
bir baharzede dahaaaa
canım hoşgeldin sanada çok geçmiş olsunn
yahu 1 e kadar oturulurmu hamile kadının evindee:mymeka:
ben senin yerinde olsam yanlarında uyuklardımmmdelikafadulden
valla az kalmıştı uyumama ama kzıım sagolsun hakkaten tekme tokattı yani uyuma anneeee diyesırnaşık şey
demetcim misafirlerimin 12 yasında b kızları var ve kızın msnine eklediği saçma sapan kişilerden korkmuşlar muhabbet uzadı,kızı da alıp önümüze babası dert yandı. bu kız çocuk diye kötü niyetli insanların olabileceğini anlatıo, kız da çok sallamıo anne babayı die delirtiyo..ayyyy dedim benmde kızım olcak, Allah korusun nasıl yetiştiricem dedim.yani bazen ne kadar korusanda etraf kötü anacım..korkmuo diilim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?