Anne Adayları--Muh. dog. tar----------Cin Tak.----Yorumcu.com-----icimizden gecen cinsiyet
Kibele ..............28 Temmuz..............Erkek................Kiz............ ....................Kiz
bebişimm :)) ..... 3 temmuz...............Erkek.................Kız........... ...................Erkek
denizkızıl....... ...27 Temmuz..............Kız...................Erkek......... ... ...............Kız
Dilara.................4.Temmuz..............Erkek.....................................................Erkek
Stardust............İkiz Bebek.............Kız-Erkek....................................................
Ebush...............18 Temmuz...............Kız.........................................................Kız
Nur....................6 Temmuz...............Erkek.................Kız................................Erkek
eyetkiner..........15 Temmuz...............Erkek.................?...................................Erkek
ipeğimu ............1.Temmuz..............Erkek.......................................................Erkek
ilsu ...............................................Erkek........................................................?????
Sibel07.............................................Kız...........................................................Kız
sevtapdüzyol.....................................Kız..........................................................?????
akdas............................................ ..Kız..........................................................?????
Arkadaşlar benim bebişler ikiz..Hiç midem bulanmadığı için ikisi de erkek olabilir diye içimden geçiyor..9. haftanın içindeyiz ..Ama kalbimden geçen biri kız biri erkek...:asigim:
Bu arada benim iştahım biraz artmaya başladı.1 kilo aldım bile...Karnımda da küçük bir sivrilik var...Sizde durum nasıl?
ne kadar güzel! mucize gibi! senin için çok sevindim. dilerim ikisini de sağlıkla kucağına alırsın. ailenizde var mıydı ikizler!! "bir şeyi yürekten istersen evren yardım ediyor" demek ki! ben de hamileliğimin başlarında yoğun bi şekilde erkek olduğunu hissediyordum. günün birinde oğlum olacağına inanıyordum hep eskiden beri. (istekten ziyade histi bu. kız ya da erkek olması, sağlıklı olmasından daha önemli değil) hisleri çok güçlü olduğunu bildiğim biri kız olacak deyince kafam karışmıştı ve fikrim o yöne kaymıştı. içimdeki sesi dinlemeliymişim. hayatımı güzelleştiren dünya tatlısı oğlum oldu. bebek bekleyen tüm adaylara sağlıklı ve keyifli bir hamilelik dilerim. :)
Ben 27.Temmuz'da doğdum. Valla aslan burcu çocuğu olanlar çok şanslı. Benim burcum diye söylemiyorum her bakımdan kafanız rahat olur. Benim beklenen doğum tarihi 1.Temmuz. Ama bence haziran olur. Valla yengeç olmasın diye biraz sıkıp 20 haziran'a yetiştirsem mi diye düşünüyorum:)
şuna kesinlikle katılıyorum : "bir şeyi yürekten istersen evren yardım ediyor".. eşim gibi bir insanla evlenmeyi hayal ettim , ne eksik ne fazla , tam istediğim gibi eşim .. yada herkes gibi belki de 1 kız 1 erkek çocuğum olmasını çok istedim küçüklüğümden beri ve ona odaklandığım için evren benimle hareket ediyor diye hissediyorum yerimseniben ve ben bu denememde çok istemiştim hamile kalmayı , inşallah da anne olmayı ,Allahın izniyle ilk etabı gerçekleşti en azından
dilerim herkes benim yaşadığım mucizeyi yaşasın ..
meleklerini sağlıkla ve zamanında kucağına alsın ..
gökten üç elma düşsün ..
biri bize ,
diğeri kocişlere ,
sonuncusu ise , kıyamam miniklerimize yine kocişlere düşsün kaydirigubbakcemile5
herkeze kucak dolusu günaydın...
uzun bir süre giremedim ve sizi habersiz bıraktım kusura bakmayın......
kötü günler geçirdim...
bayram boyunca sancılı günler geçirdim...günlerce uyuyamadım.1 gün hastanede kaldım serum falan taktılar...gözlem altında kaldım..bu arada tahlillerim yapıldı.kum döküyormuşum....o yüzden belim ve kasıklarım çok ağırdı......
ama çok şükür bebişim iyiymiş,kocaman olmuş.kalbide çok güzel atıyordu.
bu sabah ta bu güne kadar hiç yaşamadığım berbat bir mide bulantısıyla uyandım...
az kalsın serviste çıkartıyordum çok midem bulandı.ama çok şükür şimdi bulantım da geçti daha iyiym.umarım siz de iyisinizdir hepinizi öpüyorumŞeniz
Günaydın hanımlar bugün ikili test için kan vereceğim hayırlısı bakalım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?