2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

günaydınalr
nasılsınız anne adyalrı
hiç. ikili teste gidne oldsu mu aranızda nasıl yapılıyor diye çok merak ediyorum.bneim bu ahfta yaptrımam lazım da

canım benim de haftaya yaptırmam gerekiyor. dr demişti. bebişin ense kalınlığı ölçülüyor ultrasonda... birde kan veriyorsun bebekde (allahım korusun hepimizinkini )risk faktörü hesaplanıyor canım.

canım çok geçmiş olsun iyi bak kendine, keşke işten izin alıp evde dinlenebilsen, yok mu öyle bir imkan.

canım çok geçmiş olsun iyi bak kendine, keşke işten izin alıp evde dinlenebilsen, yok mu öyle bir imkan.

SAĞOL CANIM AMA ZATEN 10 GÜNDÜR EVDEYDİM HEP YATTIM...
YATTIKÇA DAHA KÖTÜ OLDUM SIRTIM FALAN AĞIRDI ÇOK..ŞU ARALAR İZİN MESELESİ DE SALLANTILI ZATEN.MUHASEBEDE 3 KİŞİYİZ.BİRİ İŞTEN AYRILDI KALDIK 2 KİŞİ...DİĞER ARKADAŞ DA GENELDE FİRMA DIŞI İŞLERİ HALLEDİYO OLAYISIYLA ŞİMDİ BURDA TEK SAYILILIRIM...ŞİMDİLİK İYİYİM BAKALIM...:Saruboceq:

Herkese Günaydın arkadaşlar:1hug: Çok geçmiş olsun Beyaz Melek...,Umarım bir daha yaşamazsın aynı şeyleri..:Saruboceq::teselli:
Günaydın hanımlar bugün ikili test için kan vereceğim hayırlısı bakalım :)

İnşallah iyi sonuçlarla gelirsin canım.Biz de ocağın 8 inde ense kalınlığı için gideceğiz doktora....a.s

Ikili test 10-12.haftala arası yapılıyor diye biliyorum

Ben şu an 8 + 5 günlüğüm.Aşağıdaki cetvel geriden geliyor nedense...:sm_confused:

Kendimi 8 haftalık olarak sayıyordum ama öyle değilmiş 9 haftalıkmışım..Doldurduğumuz haftayı değil içinde bulunduğumuz haftayı sayıyormuşuz...gamyoncuiremsu

8 ocakla 14 arası bir gün gelin dedi doktor..8 ocakta gitmeyi uygun görüyoruz..:asigim:

herkese günaydın...
bu mide bulantısı ve kusma beni mahfetti geceden beri kusuyorum kusmadığım zamanlarda öğürüorumm hiç halim yok yazı bile zor yazıorumm ne zaman gececek bu yaaa......((((

biz henüz o konuda görüşmedik ikili test için...
Ama bende muhtemelen 5 ocakla 12 ocak arası yaptırırım testi...
Inşallah hepimizin sonuçları güzel çıkar...
Yalnız baştan söyliyeyim telaş yapmayın çoğul gebeliklerde 2 li ve 3 lü testler çok doğru ve net yanıtlar vermiyormuş...sakın telaşlanmayın zaten doktorunuz bilgilendirir sizi...

canım benim de takvim geriden geliyor. dr a göre bugün 10 + 2 yim . ultrasonda öyle çıkıyor. o zaman 11 haftalık oluyorum değil mi?

herkese günaydın...
bu mide bulantısı ve kusma beni mahfetti geceden beri kusuyorum kusmadığım zamanlarda öğürüorumm hiç halim yok yazı bile zor yazıorumm ne zaman gececek bu yaaa......((((

canım o öğürme bende de var. 12. haftaya kadar geçecek inşallah. ben sabah uyanınca hemen tuzlu kraker yiyiyorum sayesinde biraz kahvaltı edebiliyorum.

Allah hepimizin yardımcısı olsun....
Sersem gibiyim.kendimi çok güçsüz hissediyorum...
Hiç bişey yiyemiyorum...
Hiç iyi değilim ben kızlar başım dönüyor bir yandan
sürekli dua ediyorum allahım sen yardımcı ol diye...
Elim ayağım titriyor çok bitkinim.

benim elim ayağım tutmuyor halsizlikten gece resmen ağladım nolur yeter artık die kusmak istemiorummm....ALLAHIM SEN YARDIM ET HEPİMİZE......

canım yatıp dinlenmen gerekiyor. ilaç kullanabiliyor musun? canım ya... bence izin al. çok zor valla kum dökmek. çok geçmiş olsun

günaydın kızlar.....

beyazmelek sana birşey sormak istiyorum biliyorsunuz ben cuma günü bebeğimin kalp atışlarını duymak için gideceğim ve ozaman bebeğimide göreceğiminşallah..... bayagı bir önceki sayfalarda senin bebişinin ultrason görüntüsü var kesenin içinde bebişin görünüyor allah nazardan saklasın ozaman eğer hatırlıyorsan kaç haftalıkdı....ben dr. gideceğim zaman 6 hafta 3 günlük olacağımda....

geçmiş olsun canım şimdi geçmişi okudum da baya ağırlamşısın .
seninde bulantın yoktu yeni yeni baslıyor demekki ..
keşke işe gitmeseydin bugun

kızlar benimde sol kasığımın üst kısmı ve karnım acıyor ve ağrıyor.dün aksam hiç uyku tutmadı gözümü .8. haftada şiddetleniyor sanirim bu ağrılar bulantılar belirtiler

kızlar benimde sol kasığımın üst kısmı ve karnım acıyor ve ağrıyor.dün aksam hiç uyku tutmadı gözümü .8. haftada şiddetleniyor sanirim bu ağrılar bulantılar belirtiler

canım o ağrılar adet zamanlarında oluyor çünkü rahim adet olacakmış gibi davranıyor ilk 3 ay. bende de vardı. şimdi arada oluyor. özellikle çok ayakta kalınca.

CANIM SANIRIM YALNIŞ HATIRLAMIYORSAM 6+3 GÜNLÜKTÜ O RESİM.AMA VAJİNAL ULTRASONLA ÇEKİLMİŞTİ KARINDAN O KADAR NET OLMAYABİLİR CANIM...

geçmiş olsun canım şimdi geçmişi okudum da baya ağırlamşısın .
seninde bulantın yoktu yeni yeni baslıyor demekki ..
keşke işe gitmeseydin bugun

SAĞOL CANIM EVET ÇOK KÖTÜYÜM.ZATEN 10 GÜNDÜR EVDEYDİM TATLIM BU GÜN GELMESEM NE OLCAK YARIN GELMEK ZORUNDAYDIM...
TABİ AŞIRI KÖTÜ OLURSAM GİDERİM EVE BAKALIM İDARE EDİYORUM ŞİMDİLİK AMA HİÇ BU KADAR KÖTÜ OLMAMIŞTIM..
DOKTORUM ANTİBİYOTİK VERDİ AMA BEN KORKUDAN İÇEMİYORUM ANTİBİYOTİĞİ BÖYLE RESMEN ACI ÇEKİYORUM BELİM ÇOK AĞRIYOR..:CüvCüv:
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…