günaydınalr
nasılsınız anne adyalrı
hiç. ikili teste gidne oldsu mu aranızda nasıl yapılıyor diye çok merak ediyorum.bneim bu ahfta yaptrımam lazım da
herkeze kucak dolusu günaydın...
uzun bir süre giremedim ve sizi habersiz bıraktım kusura bakmayın......
kötü günler geçirdim...
bayram boyunca sancılı günler geçirdim...günlerce uyuyamadım.1 gün hastanede kaldım serum falan taktılar...gözlem altında kaldım..bu arada tahlillerim yapıldı.kum döküyormuşum....o yüzden belim ve kasıklarım çok ağırdı......
ama çok şükür bebişim iyiymiş,kocaman olmuş.kalbide çok güzel atıyordu.
bu sabah ta bu güne kadar hiç yaşamadığım berbat bir mide bulantısıyla uyandım...
az kalsın serviste çıkartıyordum çok midem bulandı.ama çok şükür şimdi bulantım da geçti daha iyiym.umarım siz de iyisinizdir hepinizi öpüyorumŞeniz
canım çok geçmiş olsun iyi bak kendine, keşke işten izin alıp evde dinlenebilsen, yok mu öyle bir imkan.
Çok geçmiş olsun Beyaz Melek...,Umarım bir daha yaşamazsın aynı şeyleri..:Saruboceq::teselli:herkeze kucak dolusu günaydın...
uzun bir süre giremedim ve sizi habersiz bıraktım kusura bakmayın......
kötü günler geçirdim...
bayram boyunca sancılı günler geçirdim...günlerce uyuyamadım.1 gün hastanede kaldım serum falan taktılar...gözlem altında kaldım..bu arada tahlillerim yapıldı.kum döküyormuşum....o yüzden belim ve kasıklarım çok ağırdı......
ama çok şükür bebişim iyiymiş,kocaman olmuş.kalbide çok güzel atıyordu.
bu sabah ta bu güne kadar hiç yaşamadığım berbat bir mide bulantısıyla uyandım...
az kalsın serviste çıkartıyordum çok midem bulandı.ama çok şükür şimdi bulantım da geçti daha iyiym.umarım siz de iyisinizdir hepinizi öpüyorumŞeniz
Günaydın hanımlar bugün ikili test için kan vereceğim hayırlısı bakalım :)
Ikili test 10-12.haftala arası yapılıyor diye biliyorum
Ikili test 10-12.haftala arası yapılıyor diye biliyorum
Ben şu an 8 + 5 günlüğüm.Aşağıdaki cetvel geriden geliyor nedense...:sm_confused:
Kendimi 8 haftalık olarak sayıyordum ama öyle değilmiş 9 haftalıkmışım..Doldurduğumuz haftayı değil içinde bulunduğumuz haftayı sayıyormuşuz...gamyoncuiremsu
8 ocakla 14 arası bir gün gelin dedi doktor..8 ocakta gitmeyi uygun görüyoruz..:asigim:
herkese günaydın...
bu mide bulantısı ve kusma beni mahfetti geceden beri kusuyorum kusmadığım zamanlarda öğürüorumm hiç halim yok yazı bile zor yazıorumm ne zaman gececek bu yaaa......((((
Allah hepimizin yardımcısı olsun....
Sersem gibiyim.kendimi çok güçsüz hissediyorum...
Hiç bişey yiyemiyorum...
Hiç iyi değilim ben kızlar başım dönüyor bir yandan
sürekli dua ediyorum allahım sen yardımcı ol diye...
Elim ayağım titriyor çok bitkinim.
Allah hepimizin yardımcısı olsun....
Sersem gibiyim.kendimi çok güçsüz hissediyorum...
Hiç bişey yiyemiyorum...
Hiç iyi değilim ben kızlar başım dönüyor bir yandan
sürekli dua ediyorum allahım sen yardımcı ol diye...
Elim ayağım titriyor çok bitkinim.
kızlar benimde sol kasığımın üst kısmı ve karnım acıyor ve ağrıyor.dün aksam hiç uyku tutmadı gözümü .8. haftada şiddetleniyor sanirim bu ağrılar bulantılar belirtiler
CANIM SANIRIM YALNIŞ HATIRLAMIYORSAM 6+3 GÜNLÜKTÜ O RESİM.AMA VAJİNAL ULTRASONLA ÇEKİLMİŞTİ KARINDAN O KADAR NET OLMAYABİLİR CANIM...günaydın kızlar.....
beyazmelek sana birşey sormak istiyorum biliyorsunuz ben cuma günü bebeğimin kalp atışlarını duymak için gideceğim ve ozaman bebeğimide göreceğiminşallah..... bayagı bir önceki sayfalarda senin bebişinin ultrason görüntüsü var kesenin içinde bebişin görünüyor allah nazardan saklasın ozaman eğer hatırlıyorsan kaç haftalıkdı....ben dr. gideceğim zaman 6 hafta 3 günlük olacağımda....
geçmiş olsun canım şimdi geçmişi okudum da baya ağırlamşısın .
seninde bulantın yoktu yeni yeni baslıyor demekki ..
keşke işe gitmeseydin bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?