2009 temmuz anne adayları (ARSIV)

benimde çin takvimine göre kız ama hiç önemli değil Allah elini ayağını kendini bize sağlıkla nasip etsinde başka bişiy istemiyorum ben ben bu bebeğimi 10 yıldır bekliyorum hiç farketmez cinsiyeti Allah olmayanlara versin kimseyi kapısından boş çevirmesin aminn:Saruboceq:

Bu arada ben hamile kaldigim ay ruyamda mavi bir muhabbet kusu gordum. olmustu annem de onu cope atmis. ben bir bakiyorum copte kafasi kimildiyor. anne bu olmemeis yasiyor diyorum alime aliyorum besliyorum, sagligina kavusturuyorum. ( kuyrugu kopmustu ama kusun, bir de boyle hastaliktan tuyleri ters ters olmus) Sokak kusu gibi. yumurtlamadan sonbra 8. gun kan testinde cikmadi. biz kusu cope atmis olduk. ama ben hep ruyamin gercek olacagina inandim. hatta kan testi negatif cikince esime dedim ki bak kusu cope attik yani umutlar bitti kan testi ile ama o var dedim.
1 hafta sonra da belli oldu zaten.

icime benim hep oglum olacagi dogardi. ama hamile kaldigimdan beri sanki kizmis gibi. esime de erkek doguyor. ama ben tek tuple hamile kaldim ki hic hakkim yok su cinsiyet olsun demeye.

Eeee kimse liste yapmamis. herkes beni ekleyin demis ama... simdi soyle yapalim. Ben baslatayim. herkes benden alinti yapsin eklesin. sonraki o yenilenen listeden alinti yapsin. yani bir kisinin uzerine kalmasin.

--------------------Muh. dog. tar----------Cin Tak.----Yorumcu.com-----icimizden gecen cinsiyet
Kibele...........28 Temmuz..............Erkek...........Kiz.............................Kiz

kızlar benim çin takvimine göre KIZ, yorumcu ya göre ERKEK.... VALLA SAĞLIKLI OLSUNDA NE OLURSA OLSUN.
ben şu anda tahminde bulanamıyorum çünkü midem çok bulanıyor. sudan bile tiksiniyorum. ayrıca hem ekşi hem tatlı yiyiyorum. durum karışık yani.....

------------------------Muh. dog. tar----------Cin Tak.----Yorumcu.com-----icimizden gecen cinsiyet
Kibele .. .............28 Temmuz.............Erkek...........Kiz.............................Kiz
bebişimm :)) ........3 temmuz..............Erkek...........Kız.............................Erkek

Son düzenleme:
Muh. dog. tar----------Cin Tak.----Yorumcu.com-----icimizden gecen cinsiyet
Kibele ...........28 Temmuz.............Erkek...........Kiz............ .................Kiz
bebişimm :)) ... 3 temmuz..............Erkek...........Kız........... ..................Erkek
denizkızıl....... 27 Temmuz.............Erkek...........Kız..............................Kız

ay pardon yaaa ters oldu.doğrusu aşağıda.

Kibele ...........28 Temmuz.............Erkek...........Kiz............ .................Kiz
bebişimm :)) ... 3 temmuz..............Erkek...........Kız........... ..................Erkek
denizkızıl....... 27 Temmuz.............Kız..............Erkek............ ..................Kız

siraya koysak daha iyi olmaz mi? ustte yaptim. kimin dogumu once ise, o araya koysun kendini.

Kibele ...........28 Temmuz.............Erkek...........Kiz............ ...................Kiz
denizkızıl....... 27 Temmuz.............Kız..............Erkek......... ... ..............Kız
Dilara.............4.Temmuz..............Erkek...............................................Erkek
Stardust.........İkiz Bebek..................Kız-Erkek
Ebush.........................................Kız....................................................Kız
Nur............................................Erkek................................................Erkek
eyetkiner....................................Erkek................................................Erkek
ipeğimu ........1.Temmuz.............Erkek.................................................Erkek
ilsu ..........................................Erkek.................................................?????
Sibel07......................................Kız...................................................Kız
sevtapdüzyol..............................Kız...................................................?????
akdas.........................................Kız..................................................?????

Eksiklikleri doldurun arkadaşlar.
Benim gönlümden geçen kız ama nedense oğlum olacakmış gibi geliyor. Artık hayırlısı.

Anne Adayları--Muh. dog. tar----------Cin Tak.----Yorumcu.com-----icimizden gecen cinsiyet

Kibele ..............28 Temmuz..............Erkek................Kiz............ ....................Kiz

bebişimm :)) ..... 3 temmuz...............Erkek.................Kız........... ...................Erkek

denizkızıl....... ...27 Temmuz..............Kız...................Erkek......... ... ...............Kız

Dilara.................4.Temmuz..............Erkek.....................................................Erkek

Stardust............İkiz Bebek.............Kız-Erkek....................................................

Ebush...............18 Temmuz...............Kız.........................................................Kız

Nur....................6 Temmuz...............Erkek.................Kız................................Erkek

eyetkiner..........15 Temmuz...............Erkek.................?...................................Erkek

ipeğimu ............1.Temmuz..............Erkek.......................................................Erkek

ilsu ...............................................Erkek........................................................?????

Sibel07.............................................Kız...........................................................Kız

sevtapdüzyol.....................................Kız..........................................................?????

akdas............................................ ..Kız..........................................................?????

Son düzenleme:
kibele canım
ben baktım takvimine aynısı çıktı bende yine erkek :)

doğum tarihi 26 temmuz
yorumcu: kız
çin :erkek
içimdende pek bişi geçmiyor ama kız daha ağır basıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…